_Mikuunia_ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Do Poznania na pewno nie :( moja rodzina nie jest sklonna do takich "poswiecen" niestety wybaczcie :((((( nie chce sie klocic i tak plakalam zbey pozwolili mi ja zatrzymac do czasu az ktos sie nia zaopiekuje :((( Quote
asia300 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 kurcze może jest ktoś z okolicy kto mógł by ją podiweźć , trzeba ciocteczek popytać ja zapewnie jej BDT tylko transport jest potrzebny, czekaj zadzwonie do kogoś czy zna dziewczyny z tamtej okolicy Quote
_Mikuunia_ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No szukajcie kochani - ja niestety nie mamw lasnego samochodu :( moge ja tylko przetrzymac przez ten czas, dalam jej jedzonko tak jak mowilam zjadla niewiele , wykapalam i teraz spi u mnie na kolankach :( smutno mi bo moj chlopak ma taka sama suczke :( i wiem jakie to delikatne i rodzinne pieski :( dlatego nei moglam przebolec ,ze gania po drodze w deszczu i trzesie sie jak galaretka :( i tak chyba ma katarek bo chrzaka :( Quote
_Mikuunia_ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja na ścisłego mogłabym ją podwieść do Leszna, Głogowa czy Wschowy nigdzie dalej neistety :( Quote
Agucha Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 asia300 napisał(a):BDT już jest :) WSPANIALE!!! Wstawcie zdjęcia jak tylko będzie bezpieczna :) Quote
asia300 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Agucha napisał(a):WSPANIALE!!! Wstawcie zdjęcia jak tylko będzie bezpieczna :) bedzie bezpiecznia bo bedzie u mnie :) oczywiscie jak tylko ja odbiore to zaraz wstawie fotki :) Quote
Uleczka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Tylko problem jak zawsze z transportem ;-((( Dziewczyna nie ma auta ale może da się jakoś sunię ściągnąć do Warszawy ?? Agucha Ty jesteś najbardziej doświadczona w tych transportach i organizacji!! ;-)) Wiem że dziewczyna jest wrażliwą i kochającą zwierzęta osobą,czekała na jakąś bidę z pseudo...ale tu cisza,więc myślę że jest otwarta na przyjęcie pieska do siebie na zawsze ma też świadomość że piesko "odbite" "bezdomne" to nie championy -tylko pieski które potrzebują czasu i pielęgnacji spokoju i miłości ;-) Quote
Agucha Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='Uleczka']Tylko problem jak zawsze z transportem ;-((( Dziewczyna nie ma auta ale może da się jakoś sunię ściągnąć do Warszawy ?? Agucha Ty jesteś najbardziej doświadczona w tych transportach i organizacji!! ;-)) Wiem że dziewczyna jest wrażliwą i kochającą zwierzęta osobą,czekała na jakąś bidę z pseudo...ale tu cisza,więc myślę że jest otwarta na przyjęcie pieska do siebie na zawsze ma też świadomość że piesko "odbite" "bezdomne" to nie championy -tylko pieski które potrzebują czasu i pielęgnacji spokoju i miłości ;-) W Warszawie przecież urzęduje Koci Świat. Czemu się z dziewczynami nie skontaktowała do tej pory? :) http://www.kociswiat.org.pl/index.php?ac=plaskatePsy I bez transportu przez całą PL by sie obeszło. Quote
asia300 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Sunia trafi do mnie bedzie bezpieczna i blizej niż do warszawy :) Trzeba poszukac moze komuś zaginęła Quote
Uleczka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Oby sunia miała szczęście :lol: to takie kochane pieski sama mam 2 shih i wiem jakie to pociechy .Wiem też że jeśli komuś się zgubiła to tęskni :-( w DT będzie miała opiekę więc i tak jest dobrze ;) Quote
_Mikuunia_ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Sunia bardzo sie przywiazuje u mnie jest tylko kilka godzin a juz chodzi za mna jak cien a do tego skamle jak ja na chwilke sama zostawie w pokoju. Licze, że będzie miała dobrze u was :) Quote
asia300 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To mogę zagwarantowac :) w poniedziałek pojdziemy do weterynarza żeby sprawdził czy wszystko ok z nią no i może ma chipa Quote
olivetshka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Znalazłam przed chwilą na tablica.pl - świeże, jeszcze ciepłe: .................................. Quote
Agucha Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='olivetshka']Znalazłam przed chwilą na tablica.pl - świeże, jeszcze ciepłe: Ale Ona jest do sprzedania ;) Tutaj umieszczamy tylko psy do adopcji/oddania za darmo. Ps. Nie wolno na Dogo umieszczać linków do ogłoszeń sprzedażowych. Quote
olivetshka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Agucha napisał(a):Ale Ona jest do sprzedania ;) Tutaj umieszczamy tylko psy do adopcji/oddania za darmo. Ps. Nie wolno na Dogo umieszczać linków do ogłoszeń sprzedażowych. Ok, już się poprawiam i usuwam linka (choć zostanie w Twojej wypowiedzi - możesz wyedytować?). Obawiam się jednak, że może trafić wiadomo do kogo - by przynosić zyski, skoro jest młoda i "sprawna"... Quote
_Mikuunia_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 olivetshka napisał(a):Ok, już się poprawiam i usuwam linka (choć zostanie w Twojej wypowiedzi - możesz wyedytować?). Obawiam się jednak, że może trafić wiadomo do kogo - by przynosić zyski, skoro jest młoda i "sprawna"... Masz rację szczególnie , że jest naprawdę młodziutka :( szkoda psinki Quote
_Mikuunia_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mała ode mnie została już odebrana w Lesznie i na pewno dojeżdża już ze swoją nową opiekunką do Poznania :) ciężko było mi się z nią rozstać ale mam nadzieję, że zaczyna nowy lepszy rozdział w swoim życiu :) Quote
owczarek'ab Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Futrzak ze skołtunioną sierścią potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/212118-Futrzak-w-typie-shih-tzu-ze-SKO%C5%81TUNION%C4%84-SIER%C5%9ACI%C4%84-szuka-pomocy! Quote
Lili8522 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 owczarek'ab;17356502 napisał(a):Futrzak ze skołtunioną sierścią potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/212118-Futrzak-w-typie-shih-tzu-ze-SKO%C5%81TUNION%C4%84-SIER%C5%9ACI%C4%84-szuka-pomocy! Cioteczki zajrzyjcie do tego psiaczka!!!! Quote
asia300 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 _Mikuunia_ napisał(a):Mała ode mnie została już odebrana w Lesznie i na pewno dojeżdża już ze swoją nową opiekunką do Poznania :) ciężko było mi się z nią rozstać ale mam nadzieję, że zaczyna nowy lepszy rozdział w swoim życiu :) Witam mała już na miejscu szczesliwa:lol: , najedzona (musze uwazać bo pochłania pokarm bez końca ) :crazyeye:ma kołtuny ale część udało mi sie rozczesać , fryzjer obowiązkowo się kłania , mała rządzi moim psiakiem ma charakterek:diabloti: dzisiaj czeka jeszcze ją kąpiel :lol: Narazie wołamy na nią Tosia tak jakoś mi to do niej pasuje :razz: Jedno mnie martwi od 14 nie robiła jeszcze siusiu :shake: Quote
_Mikuunia_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 asia300 napisał(a):Witam mała już na miejscu szczesliwa:lol: , najedzona (musze uwazać bo pochłania pokarm bez końca ) :crazyeye:ma kołtuny ale część udało mi sie rozczesać , fryzjer obowiązkowo się kłania , mała rządzi moim psiakiem ma charakterek:diabloti: dzisiaj czeka jeszcze ją kąpiel :lol: Narazie wołamy na nią Tosia tak jakoś mi to do niej pasuje :razz: Jedno mnie martwi od 14 nie robiła jeszcze siusiu :shake: Tosia to piękne imię ja wołałam na nią chrupka ( przez jej słodkie chrumkanie) cieszę się, że trafiła do prawdziwych miłośników rasy będzie szczęśliwa - tylko nie szczędźcie mi zdjęć :) buziaczki Quote
_Mikuunia_ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Mam już zdjęcia Małej tak wyglądała gdy ją znalazłam: Tutaj już zabrałam do domu nadal brudna bo dopiero ja trochę ręczniczkiem wytarłam bo strasznie się trzęsła: a tutaj malutka po kąpieli i wycięciu większości rzepów z sierści: A tutaj już w pokoju - zrobiłam sobie kilka zdjęć z nią na pamiątkę: zapoznaje się z moją bratanicą ( ten worek to moje ubrania bo jesteśmy w trakcie remontu wybaczcie) No i tutaj przed wyjazdem do Leszna gdzie miała zostać odebrana przez Asię :) Quote
Recommended Posts