Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Poznania na pewno nie :( moja rodzina nie jest sklonna do takich "poswiecen" niestety wybaczcie :((((( nie chce sie klocic i tak plakalam zbey pozwolili mi ja zatrzymac do czasu az ktos sie nia zaopiekuje :(((

Posted

kurcze może jest ktoś z okolicy kto mógł by ją podiweźć , trzeba ciocteczek popytać ja zapewnie jej BDT tylko transport jest potrzebny, czekaj zadzwonie do kogoś czy zna dziewczyny z tamtej okolicy

Posted

No szukajcie kochani - ja niestety nie mamw lasnego samochodu :( moge ja tylko przetrzymac przez ten czas, dalam jej jedzonko tak jak mowilam zjadla niewiele , wykapalam i teraz spi u mnie na kolankach :( smutno mi bo moj chlopak ma taka sama suczke :( i wiem jakie to delikatne i rodzinne pieski :( dlatego nei moglam przebolec ,ze gania po drodze w deszczu i trzesie sie jak galaretka :( i tak chyba ma katarek bo chrzaka :(

Posted

Agucha napisał(a):
WSPANIALE!!!
Wstawcie zdjęcia jak tylko będzie bezpieczna :)

bedzie bezpiecznia bo bedzie u mnie :) oczywiscie jak tylko ja odbiore to zaraz wstawie fotki :)

Posted

Tylko problem jak zawsze z transportem ;-((( Dziewczyna nie ma auta ale może da się jakoś sunię ściągnąć do Warszawy ?? Agucha Ty jesteś najbardziej doświadczona w tych transportach i organizacji!! ;-))
Wiem że dziewczyna jest wrażliwą i kochającą zwierzęta osobą,czekała na jakąś bidę z pseudo...ale tu cisza,więc myślę że jest otwarta na przyjęcie pieska do siebie na zawsze ma też świadomość że piesko "odbite" "bezdomne" to nie championy -tylko pieski które potrzebują czasu i pielęgnacji spokoju i miłości ;-)

Posted

[quote name='Uleczka']Tylko problem jak zawsze z transportem ;-((( Dziewczyna nie ma auta ale może da się jakoś sunię ściągnąć do Warszawy ?? Agucha Ty jesteś najbardziej doświadczona w tych transportach i organizacji!! ;-))
Wiem że dziewczyna jest wrażliwą i kochającą zwierzęta osobą,czekała na jakąś bidę z pseudo...ale tu cisza,więc myślę że jest otwarta na przyjęcie pieska do siebie na zawsze ma też świadomość że piesko "odbite" "bezdomne" to nie championy -tylko pieski które potrzebują czasu i pielęgnacji spokoju i miłości ;-)
W Warszawie przecież urzęduje Koci Świat. Czemu się z dziewczynami nie skontaktowała do tej pory? :)
http://www.kociswiat.org.pl/index.php?ac=plaskatePsy

I bez transportu przez całą PL by sie obeszło.

Posted

Oby sunia miała szczęście :lol: to takie kochane pieski sama mam 2 shih i wiem jakie to pociechy .Wiem też że jeśli komuś się zgubiła to tęskni :-( w DT będzie miała opiekę więc i tak jest dobrze ;)

Posted

Sunia bardzo sie przywiazuje u mnie jest tylko kilka godzin a juz chodzi za mna jak cien a do tego skamle jak ja na chwilke sama zostawie w pokoju. Licze, że będzie miała dobrze u was :)

Posted

[quote name='olivetshka']Znalazłam przed chwilą na tablica.pl - świeże, jeszcze ciepłe:

Ale Ona jest do sprzedania ;)
Tutaj umieszczamy tylko psy do adopcji/oddania za darmo.

Ps. Nie wolno na Dogo umieszczać linków do ogłoszeń sprzedażowych.

Posted

Agucha napisał(a):
Ale Ona jest do sprzedania ;)
Tutaj umieszczamy tylko psy do adopcji/oddania za darmo.

Ps. Nie wolno na Dogo umieszczać linków do ogłoszeń sprzedażowych.

Ok, już się poprawiam i usuwam linka (choć zostanie w Twojej wypowiedzi - możesz wyedytować?).
Obawiam się jednak, że może trafić wiadomo do kogo - by przynosić zyski, skoro jest młoda i "sprawna"...

Posted

olivetshka napisał(a):
Ok, już się poprawiam i usuwam linka (choć zostanie w Twojej wypowiedzi - możesz wyedytować?).
Obawiam się jednak, że może trafić wiadomo do kogo - by przynosić zyski, skoro jest młoda i "sprawna"...

Masz rację szczególnie , że jest naprawdę młodziutka :( szkoda psinki

Posted

Mała ode mnie została już odebrana w Lesznie i na pewno dojeżdża już ze swoją nową opiekunką do Poznania :) ciężko było mi się z nią rozstać ale mam nadzieję, że zaczyna nowy lepszy rozdział w swoim życiu :)

Posted

_Mikuunia_ napisał(a):
Mała ode mnie została już odebrana w Lesznie i na pewno dojeżdża już ze swoją nową opiekunką do Poznania :) ciężko było mi się z nią rozstać ale mam nadzieję, że zaczyna nowy lepszy rozdział w swoim życiu :)

Witam mała już na miejscu szczesliwa:lol: , najedzona (musze uwazać bo pochłania pokarm bez końca ) :crazyeye:ma kołtuny ale część udało mi sie rozczesać , fryzjer obowiązkowo się kłania , mała rządzi moim psiakiem ma charakterek:diabloti: dzisiaj czeka jeszcze ją kąpiel :lol: Narazie wołamy na nią Tosia tak jakoś mi to do niej pasuje :razz: Jedno mnie martwi od 14 nie robiła jeszcze siusiu :shake:

Posted

asia300 napisał(a):
Witam mała już na miejscu szczesliwa:lol: , najedzona (musze uwazać bo pochłania pokarm bez końca ) :crazyeye:ma kołtuny ale część udało mi sie rozczesać , fryzjer obowiązkowo się kłania , mała rządzi moim psiakiem ma charakterek:diabloti: dzisiaj czeka jeszcze ją kąpiel :lol: Narazie wołamy na nią Tosia tak jakoś mi to do niej pasuje :razz: Jedno mnie martwi od 14 nie robiła jeszcze siusiu :shake:

Tosia to piękne imię ja wołałam na nią chrupka ( przez jej słodkie chrumkanie) cieszę się, że trafiła do prawdziwych miłośników rasy będzie szczęśliwa - tylko nie szczędźcie mi zdjęć :) buziaczki

Posted

Mam już zdjęcia Małej tak wyglądała gdy ją znalazłam:

Tutaj już zabrałam do domu nadal brudna bo dopiero ja trochę ręczniczkiem wytarłam bo strasznie się trzęsła:

a tutaj malutka po kąpieli i wycięciu większości rzepów z sierści:

A tutaj już w pokoju - zrobiłam sobie kilka zdjęć z nią na pamiątkę:

zapoznaje się z moją bratanicą ( ten worek to moje ubrania bo jesteśmy w trakcie remontu wybaczcie)

No i tutaj przed wyjazdem do Leszna gdzie miała zostać odebrana przez Asię :)