Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Jestem z okolic Jeleniej Góry i mam dla suczki lub psa tej rasy Dom Stały.Pies miałby domek z ogródkiem u fajnej rodziny.Jest tam 2 chłpców,jeden 12 letni chłopiec z autyzmem który uwielbia psy szczególnie mojego Toffiego yorka standart.Jeżeli byłby jakiś kandydat to piszcie na PW też.A i byłby jeszcze ale tylko dla suni domek,najlepiej po sterylce.Nie wiem jak z transportem ale myślę że coś można byłoby na forum ogłosić.A i gdyby były jakieś watpliwości to mam a JGórze sprawdzone osoby do wizyt przedadopcyjnych

Posted

Podtrzymuję to co napisała Osa.Gdybym miała domy dla kundelków to na pewno pobiegłabym do naszego schronu w JG bo tam też są psiaki w potrzebie:(sama mam 3 psy- 2 kundle i yorka wszystkie z adopcji.Z całych sił pomagam wielkim psom bo mają najmniejsze szanse-amstaff, rottweiler,kaukaz.....Rozpacz mnie ogarnia i bezsilność ale ludzie chcą shih tzu ,yorka lub chiuhauha (nawet nie wiem jak się toto pisze) :( i nic nie zrobisz,poogłaszaj kundelki gdzie się da może znajda domek:)

Posted

Jako "Prowadząca Wątek" - proszę o to, aby na nim nie OFF-ować!
Straciłam parę dni, żeby przewertować cały stary wątek, zebrać informacje i stworzyć TEN, który miał być czytelny dla wszystkich wchodzących...

Z góry bardzo dziękuję za dostosowanie się do moich próśb i usunięcie wszelkich postów nie dotyczących shih-tzu w potrzebie :p

Posted

[quote name='Agucha']Wkleiłam.
Powiedz mi jeszcze co z Gumisią, którą zgłaszałaś jakiś czas temu?
Nadal widnieje na pierwszej stronie...
Adoptował ją ktoś?

Agucha Gumisia ma dom:p a Grey od wczoraj rowniez grzeje dupkę w domu:loveu:

Posted

Imię: Łezka

Kastracja/sterylizacja: nie
Miejsce pobytu: dt TOZ - Wrocław
Stosunek do dzieci: pozytywny
Stosunek do innych zwierząt: pozytywny
Inne ważne informacje, np. stan zdrowia: zespół suchego oka, przeszła już jedną operację parę lat temu, teraz trzeba po prostu dbać o oczy, NIE WIDZI
Krótki opis psa: przyjazna, chodzi za głosem człowieka, lubi się przytulać, być blisko
Kontakt do os. zgłaszającej(mającej bezpośredni kontakt z psem): 726714598
Wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/209412-%C5%81ezka-zaniedbana-niewidoma-sunia-Shih-tzu

Posted

numer: 117
numer chip: 967000009234534
imię: Marianek
wielkość: mala
rasa: shih-tzu
data przyjęcia: 2011-06-01
kwarantanna do 2011-06-15
przebywa w boksie: gabinet

opis: Marianek to przeuroczy, młodziutki i grzeczny shih-tzu. Marianek trafił do nas z uszkodzonym oczkiem i niestety trzeba było je usunąć. Psiak na pewno świetnie będzie sobie radził z jednym oczkiem. Marianek to przeuroczy, bardzo grzeczny i łagodny psiaczek, jest delikatny, kontaktowy i towarzyski. Akceptuje inne psiaki, kocha ludzi.
Polecamy do adopcji. Psiak jest już wykastrowany

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
TEL 42 656-78-42

Posted

Przepraszam, cioteczki, ale oko samo wyłowiło.
Przytulisko w Brzegu na Opolszczyźnie.

Shi tzu - samiec w podeszłym wieku (10lat lub więcej), zgadza się z innymi psami, przyjacielski i towarzyski do ludzi, ładnie na smyczy chodzi, nie wymaga dużo ruchu dlatego sprawdzi się jako towarzysz starszej osoby

Posted

[quote name='marmosia']Przepraszam, cioteczki, ale oko samo wyłowiło.
Przytulisko w Brzegu na Opolszczyźnie.

Shi tzu - samiec w podeszłym wieku (10lat lub więcej), zgadza się z innymi psami, przyjacielski i towarzyski do ludzi, ładnie na smyczy chodzi, nie wymaga dużo ruchu dlatego sprawdzi się jako towarzysz starszej osoby

Wstaw go proszę według szablonu, to przykleję na pierwszą stronę ;)

Posted

[quote name='Osa']Po długiej i ciężkiej walce dzisiaj pożegnałyśmy Wiktorię...
:-(:-(:-(

Biedna sunia :placz::placz:
Niech kiedyś się to odbije:angryy: na tym kimś kto jej zrobił krzywde!!!!!!!!!!!!

Wiki biegaj sobie wesoło za TM już nie musisz czuć bóli ani krzywdy :-(