Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Bardzo często wracam do pierwszej strony wątku i czasami nie mogę uwierzyć jak może odmienić się los psa pozytywnie, przedtem upodlonego,a teraz żyjącego w godnych warunkach.Leo wygrał los na loterii.Jest piękny,zadbany,zadowolony.Fotki przecudowne.
Pozdrawiam wiosennie Leona i opiekunów!

Posted

Piekne zdjęcia, fajnie wiedzieć Leosia usmięchnietego.:multi::loveu:

On w wannie mówi: co mnie podgladacie, ja się wstydzocham:oops::lol:;), czy jak Wy się myjecie to ja Wam robie zdjecia :):eviltong:

Posted

Leoś cud-miód, piękny i szczęśliwy. I tyle terenów do oblatania! Pozdrowienia i najlepsze życzenia dla przystojniaka i jego wspaniałej Rodzinki :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Leoś uwielbia bieganie po polach, to jego ulubiona rozrywka (chyba nawet większa niż jedzenie;)) Podczas 3 godzinnego spaceru biega non-stop i gdybyśmy zaproponowali mu kolejną rundkę, to przystałby z ochotą. Zastanawiam się czy można go w ogóle zmęczyć:evil_lol:

• 3 months later...
Posted

To już rok!!!
mieszkam we Wrocławiu. Jest mi tu całkiem dobrze, chociaż wolę weekend'owe wyjazdy na wieś. Karmią mnie tu całkiem nieźle (przybyło mi 2 kilo) ale mogłoby być trochę lepiej (i więcej!). Dlatego na początku korzystałem z oferty okolicznych Trash Food'ów. Moi nowi państwo dzięki mnie poznali paru lekarzy weterynarii i w ogóle poznali wiele miłych osób.
Dziękuję wszystkim, dzięki którym znalazłem się tutaj :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

To juz ROK! ech czas leci życzymy szczęśliwych dni ciągłych i nieustających Leonku masz pozdrowienia od Abusi a u nas powiekszyła sie rodzina o jednego siersciucha do zobaczenia na spacerku