Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

farmerka63 napisał(a):
Ludwo - a czy możesz mi na pw przysłać adresy i telefony tych hotelików ?

Tutaj już musisz Felę zapytać, bo to ona ma z nimi kpntakt, współpracuje z nimi. Pisała, że Teresin zapchany ale są jeszcze inne. Niestety ja nie wiem jak wygląda sytuacja w innych zaprzyjaźnionych z Psami Niczyimi hotelikach, nie wiem na ile są zapchane. Ew. hoteliki dogomaniackie ale to już trzeba poszukaą i ustalic z Felą do jakiej wysokości kosztów moga być brane pod uwagę.

Posted

Jeżeli na hotelik będą zebrane pieniądze na dogo (a myślę, że zebranie na pół miesiąca nie jest rzeczą niemożliwa - 100 zł psiak już ma) to chyba koszt nie będzie dla Feli stanowił przeszkody ;) Przynajmniej mam taką nadzieję. Pod Warszawą z dogomaniackich hoteli są Megii1, DIF, Astaroth chyba też niedaleko. Jest też na mapie dogo lista z TDT, może warto popytać tych osób? http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=14&region=7

Posted

Oto zdjęcia FERDKA - bo takie nosi imię nasz podopieczny :D:D:D

Wczoraj schronisko w Ostrowi odwiedziła Fela - znalazła w tłumie biedaka i sfotografowała. To jest bez wątpienia ON.

Cytat z maila Feli :
" Hej Beatko, przesyłam zdjęcia Ferdka z wczoraj. Faktycznie wygląda lepiej. Nie jest tłusty (żebra dalej czuć bardzo wyraźnie), ale łyse placki się zagoiły. Mogły być po pogryzieniu, wyszarpaniu sierści przez inne psy (co by potwierdzało, ze w listopadzie był strasznie ubłocony, jakby wytarzał się cały w błocie). "

W najbliższych dniach Ferdek zostanie do Feli dowieziony, po czym Fela umieści go w hoteliku. Wczoraj nabrała pół samochodu innych biedaczyn - w tym karmiąca matkę ze szczeniorami :(

Posted

Na wątku Kubusia dziewczyny snują domysły, ale pierwsza moja myśl była taka, że może Iwanka wyjechała za granicę na święta a komórkę zostawiła w domu albo wyłączyła ... Obym się nie myliła :(

Posted

nie odzywa się do nikogo, komu zaproponwała tymczas. Mam nadzieję, że z przyczyn obiektywnych, bo inaczej zupełnie juz przestanę pojmować niektóre zachowania

Posted

Życzę Fredkowi najlepszego pod słońcem domu w 2011 r.!

I mam nadzieję, że mimo jakichś zawichrowań sytuacja się wyjaśni, wyklaruje i kudłaczek zmieni swój los na lepszy.

/co z Iwanką???/

Posted

Lu_Gosiak na jakimś wątku pisała, że Iwanka prosiła ją o przekazanie, że nie ma dostępu do neta... Ale do telefonu chyba ma?

Ile kosztuje hotel, w którym Ferdek jest? Może warto pozbierać deklaracje...
Jest szansa na nowe zdjęcia? Jakieś info o charakterze? W jakim stanie jest jego skóra? Poogłaszałabym go w przyszłym tygodniu.