farmerka63 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ludwo - a czy możesz mi na pw przysłać adresy i telefony tych hotelików ? Quote
ludwa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 farmerka63 napisał(a):Ludwo - a czy możesz mi na pw przysłać adresy i telefony tych hotelików ? Tutaj już musisz Felę zapytać, bo to ona ma z nimi kpntakt, współpracuje z nimi. Pisała, że Teresin zapchany ale są jeszcze inne. Niestety ja nie wiem jak wygląda sytuacja w innych zaprzyjaźnionych z Psami Niczyimi hotelikach, nie wiem na ile są zapchane. Ew. hoteliki dogomaniackie ale to już trzeba poszukaą i ustalic z Felą do jakiej wysokości kosztów moga być brane pod uwagę. Quote
koosiek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Jeżeli na hotelik będą zebrane pieniądze na dogo (a myślę, że zebranie na pół miesiąca nie jest rzeczą niemożliwa - 100 zł psiak już ma) to chyba koszt nie będzie dla Feli stanowił przeszkody ;) Przynajmniej mam taką nadzieję. Pod Warszawą z dogomaniackich hoteli są Megii1, DIF, Astaroth chyba też niedaleko. Jest też na mapie dogo lista z TDT, może warto popytać tych osób? http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=14®ion=7 Quote
farmerka63 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Oto zdjęcia FERDKA - bo takie nosi imię nasz podopieczny :D:D:D Wczoraj schronisko w Ostrowi odwiedziła Fela - znalazła w tłumie biedaka i sfotografowała. To jest bez wątpienia ON. Cytat z maila Feli : " Hej Beatko, przesyłam zdjęcia Ferdka z wczoraj. Faktycznie wygląda lepiej. Nie jest tłusty (żebra dalej czuć bardzo wyraźnie), ale łyse placki się zagoiły. Mogły być po pogryzieniu, wyszarpaniu sierści przez inne psy (co by potwierdzało, ze w listopadzie był strasznie ubłocony, jakby wytarzał się cały w błocie). " W najbliższych dniach Ferdek zostanie do Feli dowieziony, po czym Fela umieści go w hoteliku. Wczoraj nabrała pół samochodu innych biedaczyn - w tym karmiąca matkę ze szczeniorami :( Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 czyli co? Ferdek to nie ten sam pies co Jazz na stronie schronu? Quote
farmerka63 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tam nastąpiła pomyłka w podpisach. Jazz to inny pies - taki podpalany zawadiaka,aczkolwiek dzielący boks z Ferdkiem ( zwanym na początku Bluesem - z powodu mniejszego temperamentu). Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Czy są jakies konkrety w sprawie małego,bo coś ucichł watek..... Quote
Fela Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jak tylko dt będzie gotów, organizujemy transport. Czyli jakoś tak na początku stycznia. Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 tylko póki co Iwanka sienie odzywa - miała adoptować innego pieska i nie odbiera tel, smsy, nic http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubu%C5%9B-malutki-m%C5%82odziutki-piesek-w-typie-chihuahua-szuka-domku!/page6 Quote
lika1771 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No to sie porobiło, mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni Quote
farmerka63 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Na wątku Kubusia dziewczyny snują domysły, ale pierwsza moja myśl była taka, że może Iwanka wyjechała za granicę na święta a komórkę zostawiła w domu albo wyłączyła ... Obym się nie myliła :( Quote
koosiek Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Mam nadzieję, że jednak wszystko się wyjaśni :( Quote
Fela Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nie liczyłabym za bardzo na ten tymczas, niestety. Quote
mysza 1 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 I znowu psiak na lodzie :( a było tak blisko. Quote
ludwa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 nie odzywa się do nikogo, komu zaproponwała tymczas. Mam nadzieję, że z przyczyn obiektywnych, bo inaczej zupełnie juz przestanę pojmować niektóre zachowania Quote
E-S Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Życzę Fredkowi najlepszego pod słońcem domu w 2011 r.! I mam nadzieję, że mimo jakichś zawichrowań sytuacja się wyjaśni, wyklaruje i kudłaczek zmieni swój los na lepszy. /co z Iwanką???/ Quote
farmerka63 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Piszę do Iwanki na PW. Może nam chociaż powie, co się stało .... :( Quote
koosiek Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Lu_Gosiak na jakimś wątku pisała, że Iwanka prosiła ją o przekazanie, że nie ma dostępu do neta... Ale do telefonu chyba ma? Ile kosztuje hotel, w którym Ferdek jest? Może warto pozbierać deklaracje... Jest szansa na nowe zdjęcia? Jakieś info o charakterze? W jakim stanie jest jego skóra? Poogłaszałabym go w przyszłym tygodniu. Quote
idusiek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 a on ju gdzies jest? myslałam, że w schronie siedzi.. Quote
koosiek Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Farmerka pisała 19.12, że w najbliższych dniach ma trafić do hotelu... Quote
Recommended Posts