ULKA12 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Też uważam, że najlepsza opcja byłaby gdyby Państwo po niego przyjechali. Bądźmy dobrej myśli i poczekajmy na rozwój wypadków. I bardzo dziękuję za poświęcony czas na wizytę:Rose::Rose::Rose: Quote
koosiek Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Czyli czekamy na ostateczną decyzję... Quote
Anula Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 koosiek napisał(a):Czyli czekamy na ostateczną decyzję... Może jak Państwo dołączą do nas (zalogują się) napiszą więcej o swojej decyzji. Quote
NikaEla Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ULKA12 napisał(a): I bardzo dziękuję za poświęcony czas na wizytę:Rose::Rose::Rose:w wakacje się polecam :) w roku szkolnym ciężko by było Quote
SkarpetKa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jestem u Leosia.... jeszcze trochę nerwów nas czeka...ach nie wytrzymam!!! :) EDIT: Przelałam brakujące 30 zł za lipcowe mieszkanko Leonka. Quote
NikaEla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 koosiek napisał(a):Czyli czekamy na ostateczną decyzję... są właściwie zdecydowani, ale mają swoje obawy.. pies z domu z ogrodem, pełnym innych psów trafi do bloku, gdzie 7-8 godzin będzie siedział sam.... na pewno będą do was dzwonić Quote
Bogusik Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Nikaragua napisał(a):są właściwie zdecydowani, ale mają swoje obawy.. pies z domu z ogrodem, pełnym innych psów trafi do bloku, gdzie 7-8 godzin będzie siedział sam.... na pewno będą do was dzwonić Na pewno maja obawy to zrozumiale.Jednak kto zna watek Cecylki to wie,ze bylo podobnie.3-mce na DT u Anuli w domu z ogrodem i rezydentem a trafila do bloku i Pani tez pracuje.Anula bardzo dobrze zrobila bo zawiozla ja w piatek wieczorem.Pani i Cecylka mialy chociaz 2 dni dla siebie...A to juz cos Quote
ULKA12 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Właśnie dzwoniłam do potencjalnych nowych opiekunów Leonka, są na 99% pewni, że go chcą. Mają szykować transport na sobotę mam nadzieję, że się uda i Leon pojedzie do swojego domku. Pani zdaje sobie sprawę, że z psem trzeba pracować. Trzymać kciuki aby wszystko się udało i ta sobota wypaliła. A ja tymczasem Leonka pomalutku pakuję ;-) Quote
Felka z Bagien Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Trzymajmy kciuki za Leonka.Te parę godzin w samotności można przespać, ale potem jaka frajda.Wspólny spacer,wspólne siusianko,spanie na kanapie,mizianie bez końca, i tylko ja-Leoś.Wytrzymam:evil_lol:.Zjem parę butów, ale starych, śmierdzących(czyt.pachnących),obsikam ścianę, ale w miejscu, które już dawno wymagało odświeżenia i będę bardzo za Pańciostwem tęsknił,tak bardzo że będę płakał, ale żeby wszyscy słyszeli i mi współczuli,że tak strasznie mi ciężko.:evil_lol:A potem już wszystkiego się nauczą(czyt.Pańciostwo) i będzie nam super.:loveu: Quote
koosiek Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 A ja mam takie formalne pytanie - kto będzie podpisywał umowę adopcyjną? Bo w sumie wyszło tak, że nie ma osoby za Leo odpowiedzialnej :( Quote
NikaEla Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ULKA12 napisał(a):Właśnie dzwoniłam do potencjalnych nowych opiekunów Leonka, są na 99% pewni, że go chcą. Mają szykować transport na sobotę mam nadzieję, że się uda i Leon pojedzie do swojego domku. Pani zdaje sobie sprawę, że z psem trzeba pracować. Trzymać kciuki aby wszystko się udało i ta sobota wypaliła. A ja tymczasem Leonka pomalutku pakuję ;-) to trzymam kciuki, jeśli będzie trzeba zrobimy po-adopcyjną wizytę za pól roku (tylko proszę mi przypomnieć) Quote
ULKA12 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No nie bardzo wiadomo kto, to może ja podpiszę? Quote
Bogusik Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nikaragua napisał(a):to trzymam kciuki, jeśli będzie trzeba zrobimy po-adopcyjną wizytę za pól roku (tylko proszę mi przypomnieć) Trzymam kciuki za leonka!Oby wszystko sie udalo w ta sobote...!A jezeli tak to fajnie by bylo gdyby Panstwo pisali nam na watku jak Leosiowi sie wiedzie... Quote
ULKA12 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 I mamy mały problem. Państwo będą mogli przyjechać po psa do Katowic a to około 70 km, jest ktoś chętny go podrzucić? I jeszcze w sprawie umowy adopcyjnej tak sobie pomyślałam, że może dziewczyny z fundacji , która wyciągnęła Leona ze schroniska mogły by mi taką ich umowę podesłać na maila a ja bym ją podpisała "z upoważnienia", nie wiem, tak tylko głośno myślę. Quote
SkarpetKa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 I jak coś się wyjaśniło z transportem?! Czy na wątku transportowym napisać prośbę o pomoc? Cały czas nie mogę uwierzyć, że w końcu Leonowi się udało!!! Aż mi łezka się kręci...będę bardzo tęsknić...mam nadzieję, że nowa Loesiowa rodzina odwiedzi nas na wątku :) Quote
koosiek Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='ULKA12']No nie bardzo wiadomo kto, to może ja podpiszę? Jeśli się zgodzisz, to to by chyba było najlepsze wyjście :) Jakbyś mogła mi jeszcze raz wysłać pw, musiałam odgruzować skrzynkę :oops: Quote
ULKA12 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Leon wyprany, teraz schnie, aby na jutro prezentował się elegancko. Zaraz wyślę pw tylko się trochę ogarnę :-) Quote
Felka z Bagien Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 To znaczy jedzie do DS?Mogę spać spokojnie?Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Leoś,żebys mi sie tu już nie pokazywał:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AniaGucio Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::jumpie::jumpie::jumpie::cool2::cool2: tak się cieszymy :) Quote
ULKA12 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 jeszcze proszę się nie cieszyć, Leon ciągle u mnie. Jak jutro pojedzie to będzie można się cieszyć. Na razie proszę trzymać kciuki aby wszystko udało się pomyślnie. Quote
terierfanka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 trzymamy kciukasy :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts