SkarpetKa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A ja wracam z tyg. delegacji i witam kochanego Leosia!!! :loveu: Ciotka Alma to dopiero ma dobrze :) i oby wywróżyła Leosiowi i znalazł szybciutko domek. Czy ktoś może dzwonił w jego sprawie, miał tyle ogłoszeń....? :oops: Quote
koosiek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 SkarpetKa napisał(a):Czy ktoś może dzwonił w jego sprawie, miał tyle ogłoszeń....? :oops: Był jeden i... we wtorek Nikaragua zrobi wizytę p/a :) Quote
SkarpetKa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 koosiek napisał(a):Był jeden i... we wtorek Nikaragua zrobi wizytę p/a :) Aż mi się w głowie zakręciło z radości ;)...to by było niesamowite, gdyby się udało po takim czasie, szczególnie teraz w wakacje...nie zapeszam, trzymam kciuki!!!!! Nikaragua dzięki za pomoc :) Na najlepszy na świecie domek dla naszego Leosia już najwyższy czas przyszedł , więc czekamy z niecierpliwością na wieści :) Quote
Anula Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nikaragua napisał(a):trzymajcie kciuki we wtorek18-19 Kurcze jeszcze dwa dni niepewności ale to pikuś do tego ile czekaliśmy na chociażby jeden telefon.Ale Leo absolutnie do budy ani na żaden łańcuch! Quote
NikaEla Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Anula napisał(a):Kurcze jeszcze dwa dni niepewności ale to pikuś do tego ile czekaliśmy na chociażby jeden telefon.Ale Leo absolutnie do budy ani na żaden łańcuch! nie, idziemy do bloku w mieście Quote
SkarpetKa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nikaragua napisał(a):nie, idziemy do bloku w mieście A to bardzo dobra wiadomość :) Chyba osiwieję do wtorku i to jeszcze popołudnia! Quote
elik Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 :happy1::happy1::happy1: Trzymam za Leosia. Oby to był ten właściwy, kochający domek :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ULKA12 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dzwoniła potencjalna nowa opiekunka Leonka :-) Telefonicznie wydawała się bardzo fajna, jedynie o co się martwię to to czy Leon nie jest dla nich za duży. Wysłałam więcej zdjęć Leonka. Pani chciałaby aby gdyby wszystko było OK Leon pojechał już w ten weekend. Ja osobiście uważam, że najlepiej gdyby oni sami po niego przyjechali no chyba, żeby trafił sie jakiś tani transport, państwo deklarowali, że ewentualnie mogliby się do transportu dorzucić, jak się nic nie znajdzie a oni nie będą mieli z kim przyjechać to ostatecznie sama go zawiozę. Quote
NikaEla Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 a ile waży Leoś? jest większy od np spaniela? Quote
ULKA12 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tak troszkę większy, generalnie to on nie jest duży tylko przez te włosy wygląda na potężniejszego. Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Budrysek jeździ często do Wrocławia - przez Katowice Quote
NikaEla Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='ULKA12']dzwoniła potencjalna nowa opiekunka Leonka :-) Telefonicznie wydawała się bardzo fajna, jedynie o co się martwię to to czy Leon nie jest dla nich za duży. Wysłałam więcej zdjęć Leonka. Pani chciałaby aby gdyby wszystko było OK Leon pojechał już w ten weekend. Ja osobiście uważam, że najlepiej gdyby oni sami po niego przyjechali no chyba, żeby trafił sie jakiś tani transport, państwo deklarowali, że ewentualnie mogliby się do transportu dorzucić, jak się nic nie znajdzie a oni nie będą mieli z kim przyjechać to ostatecznie sama go zawiozę. porozmawiamy, zobaczymy.. po 19 zdam relację Quote
koosiek Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Za duży chyba nie, bo pani mi mówiła, że tak w ogóle, to marzy jej się dog niemiecki :D Quote
NikaEla Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 koosiek napisał(a):Za duży chyba nie, bo pani mi mówiła, że tak w ogóle, to marzy jej się dog niemiecki :D hmmmmmm to trochę skorygowała marzenia Quote
koosiek Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Myślę, że mierzy siły na zamiary :) Zdaje się, że niedawno sprowadziła się ze wsi, bo wspominała, że to jej pierwszy pies w mieście - a może faktycznie dog w bloku to nie jest dobry pomysł... Ale zobaczymy, co wyjdzie wieczorem. W każdym razie trzymam mocno kciuki :) Quote
ULKA12 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Trzymamy kciuki bo Leon bardzo pragnie mieć nareszcie swój dom. I żeby nie było wątpliwości Leon nie jest dużym psem, on jest średni. Po prostu idealny do bloku :-) Quote
elik Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sybil Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jeszcze trochę :kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs::happy1::happy1::happy1:, może się przyda? Quote
NikaEla Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Dopiero wróciłam, państwo zalogują się na dogo. Quote
Recommended Posts