asia-s Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='koosiek']Przelałam Ulce 300 zł za czerwiec, na koncie Leo zostało 20 zł - całe rozliczenie w trzecim poście.[/QUOTE] Dzieki koosiek:lol: No to cioteczki mobilizujemy sie na lipiec dla Leosia;) Quote
Rudzia&Iza Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ludzie pomagajcie !!! tak niewiele trzeba by ratować te Bogu ducha winne istoty !!! Quote
AniaGucio Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='asia-s']Aniu, zerknij w 3 post rozliczenie za maj - tam jestes dwa razy wymieniona w rozliczeniu koosiek - wiec pewnie jedna wplata jest za maj a drugia za czerwiec tez zapisane w maju bo wplata byla w maju:lol:[/QUOTE] A to przepraszam... :oops: szukałam w czerwcowych wpłatach, bo w przelewie napisałam, że to za czerwiec. Quote
AniaGucio Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='ALMA2']Wiem, kochana wiem, ale wiem też, ze cioteczki są na wagę złota:loveu: i zaraz je ktoś przechwyci, ło matko jaka ja zachłanna;):oops: jestem na dobre dusze:p. Kobity, no to uderzajcie na wątek Rufusa - a nóż widelec ktoś Leosiowi pomoże! http://www.dogomania.pl/threads/178035-Rufus-ju%C5%BC-w-swoim-domku-gt?p=17149757#post17149757 Quote
ULKA12 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Jutro jak wszystko pójdzie dobrze możecie też poszukać sponsorów na wątku Dyzia, chłopak siedział u mnie od grudnia ale nareszcie ktoś sie w nim zakochał. z tym, ze tam wpłat stałych było niewiele Fizia wszystko organizowała. Quote
Poker Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Rudzia&Iza']ludzie pomagajcie !!! tak niewiele trzeba by ratować te Bogu ducha winne istoty !!![/QUOTE] a Ty pomagasz? Quote
ALMA2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='SkarpetKa']Te wpłaty są dla Leosia bardzo ważne i cenne!!! Stałe deklaracje są najważniejsze. Leoś rozumie i kocha każdą cioteczkę równie mocno, bo w jedności siła!!! ;) Tylko razem możemy mu zapewnić ciepły kąt u cioci Uli w oczekiwaniu na własny kochający domek! ...ale mowę palnęłam :roll: :evil_lol:[/QUOTE] Ale jaka mądrą mowę:p Quote
ALMA2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='AniaGucio']Kobity, no to uderzajcie na wątek Rufusa - a nóż widelec ktoś Leosiowi pomoże! http://www.dogomania.pl/threads/178035-Rufus-ju%C5%BC-w-swoim-domku-gt?p=17149757#post17149757 Byłam z zaproszeniem.:p Quote
SkarpetKa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='ALMA2']Byłam z zaproszeniem.:p[/QUOTE] Dzięki Alma jesteś kochana!!!! Leoś Ci tego nie zapomni! Quote
koosiek Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='asia-s']Aniu, zerknij w 3 post rozliczenie za maj - tam jestes dwa razy wymieniona w rozliczeniu koosiek - wiec pewnie jedna wplata jest za maj a drugia za czerwiec tez zapisane w maju bo wplata byla w maju:lol:[/QUOTE] Dokładnie, wstawiam wpłaty pod miesiąc, w którym wpłynęły, bo inaczej kompletnie się w tym rozliczeniu pogubię :oops: Quote
farmerka63 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 To może powinnyśmy w tytułach przelewów dopisywać za jaki konkretny miesiąc wpłacamy abonament ? Panie księgowe - chylę czoła przed Wami, że to ogarnęłyście... Przed szczodrymi fundatorkami to juz całkiem leżę plackiem ... Nie podejrzewam Uli, że byłaby w stanie wywalić Lełona za zaległości , ale było naprawdę nieprzyjemnie i krucho:shake: Quote
Anula Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zwerbowałam moją siostrzyczkę - zaoferowała się,że przez cztery miesiące od lipca do października włącznie może przekazać 10zł stałej.A więc aby nie robić galimatiasu będę wpłacać 60zł z dopiskiem 50zł+10zł.Okey? Quote
ALMA2 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Anula']Zwerbowałam moją siostrzyczkę - zaoferowała się,że przez cztery miesiące od lipca do października włącznie może przekazać 10zł stałej.A więc aby nie robić galimatiasu będę wpłacać 60zł z dopiskiem 50zł+10zł.Okey?[/QUOTE] Ucałuj swoją siostrzenicę, mocno:p. I bardzo podziekuj. :loveu: Quote
elik Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Poproszę o konto do wpłaty dla psiaka. Nie mogę zadeklarować stałych wpłat, ale groszem wspomogę :) Czy są gdzieś zebrane zdjęcia do ogłoszeń i ewentualny tekst ? Jeśli tak, to poproszę o info w którym poście, zamówię zestaw 130 ogłoszeń - razem z numerem konta na PW, gdyż tu mogę nie trafić. Quote
AniaGucio Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='elik']Poproszę o konto do wpłaty dla psiaka. Nie mogę zadeklarować stałych wpłat, ale groszem wspomogę :) Czy są gdzieś zebrane zdjęcia do ogłoszeń i ewentualny tekst ? Jeśli tak, to poproszę o info w którym poście, zamówię zestaw 130 ogłoszeń - razem z numerem konta na PW, gdyż tu mogę nie trafić.[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Leosia. Koosiek na razie nie ma na dogo, ale na pewno się dzisiaj pojawi :) Quote
ALMA2 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='elik']Poproszę o konto do wpłaty dla psiaka. Nie mogę zadeklarować stałych wpłat, ale groszem wspomogę :) Czy są gdzieś zebrane zdjęcia do ogłoszeń i ewentualny tekst ? Jeśli tak, to poproszę o info w którym poście, zamówię zestaw 130 ogłoszeń - razem z numerem konta na PW, gdyż tu mogę nie trafić.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy, a kto może podesłać zdjęcia i tekst do ogłoszeń.:p skoro Cioteczka też w ten sposób chciałaaby pomóc :loveu: Quote
SkarpetKa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='ALMA2']Bardzo dziekujemy, a kto może podesłać zdjęcia i tekst do ogłoszeń.:p skoro Cioteczka też w ten sposób chciałaaby pomóc :loveu:[/QUOTE] Poproszę do mnie maila na pw to wszystko prześlę z domku:) Quote
lika1771 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zapraszam na superasny bazarek mozna kupic fajne rzeczy i umiescic psa w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/210350-MOŻESZ-ZDOBYĆ-PIENIĄDZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-karmy-książki-rośliny-11.07-21.00?p=17170265#post17170265 Quote
elik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Prosiłam o konto do wpłat i tekst oraz zdjęcia do ogłoszeń i dotychczas nie dostałam. Czy psiak już nie potrzebuje ? Quote
Felka z Bagien Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Leonku nijak nie mogę cię wspomóc.Dla mnie ciągle Ty jesteś Pędzelek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Dzisiaj nie mogłam sobie za nic przypomnieć,jak Ci aktualnie na imię:shake:.Kochani nie zapominajmy o Leonku!:shake: Quote
ULKA12 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Czy ja juz tutaj pisałam, że doszło 300 zł za pobyt Leona - Pędzla u mnie za czerwiec? Jeśli nie to właśnie o tym informuje i dziękuję :-) Leon jak najbardziej potrzebuje ogłoszeń, nie wiem kto miał podesłać zdjęcia i tekst ale na pewno to zrobi. Quote
SkarpetKa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='elik']Prosiłam o konto do wpłat i tekst oraz zdjęcia do ogłoszeń i dotychczas nie dostałam. Czy psiak już nie potrzebuje ?[/QUOTE] Prosiłam parę postów wyżej o podanie maila na pw to prześlę materiały :) Quote
elik Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='SkarpetKa']Prosiłam parę postów wyżej o podanie maila na pw to prześlę materiały :)[/QUOTE] ??? Nic nie trzeba podawać, wystarczy kliknąć w nick i namiary kontaktowe są do dyspozycji :) Quote
pulpecik3252 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 piesek jest piękny trzeba się ogłaszać a znajdzie dom!!! Dużo ludzi pragnie mieć wiernego towarzysza!!! :crazyeye: Quote
Recommended Posts