Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koosiek']Przelałam Ulce 300 zł za czerwiec, na koncie Leo zostało 20 zł - całe rozliczenie w trzecim poście.[/QUOTE]

Dzieki koosiek:lol:
No to cioteczki mobilizujemy sie na lipiec dla Leosia;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asia-s']Aniu, zerknij w 3 post rozliczenie za maj - tam jestes dwa razy wymieniona w rozliczeniu koosiek - wiec pewnie jedna wplata jest za maj a drugia za czerwiec tez zapisane w maju bo wplata byla w maju:lol:[/QUOTE]

A to przepraszam... :oops: szukałam w czerwcowych wpłatach, bo w przelewie napisałam, że to za czerwiec.

Posted

Jutro jak wszystko pójdzie dobrze możecie też poszukać sponsorów na wątku Dyzia, chłopak siedział u mnie od grudnia ale nareszcie ktoś sie w nim zakochał. z tym, ze tam wpłat stałych było niewiele Fizia wszystko organizowała.

Posted

[quote name='Rudzia&Iza']ludzie pomagajcie !!! tak niewiele trzeba by ratować te Bogu ducha winne istoty !!![/QUOTE]
a Ty pomagasz?

Posted

[quote name='SkarpetKa']Te wpłaty są dla Leosia bardzo ważne i cenne!!! Stałe deklaracje są najważniejsze. Leoś rozumie i kocha każdą cioteczkę równie mocno, bo w jedności siła!!! ;) Tylko razem możemy mu zapewnić ciepły kąt u cioci Uli w oczekiwaniu na własny kochający domek! ...ale mowę palnęłam :roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Ale jaka mądrą mowę:p

Posted

[quote name='asia-s']Aniu, zerknij w 3 post rozliczenie za maj - tam jestes dwa razy wymieniona w rozliczeniu koosiek - wiec pewnie jedna wplata jest za maj a drugia za czerwiec tez zapisane w maju bo wplata byla w maju:lol:[/QUOTE]

Dokładnie, wstawiam wpłaty pod miesiąc, w którym wpłynęły, bo inaczej kompletnie się w tym rozliczeniu pogubię :oops:

Posted

To może powinnyśmy w tytułach przelewów dopisywać za jaki konkretny miesiąc wpłacamy abonament ?

Panie księgowe - chylę czoła przed Wami, że to ogarnęłyście...
Przed szczodrymi fundatorkami to juz całkiem leżę plackiem ... Nie podejrzewam Uli, że byłaby w stanie wywalić Lełona za zaległości , ale było naprawdę nieprzyjemnie i krucho:shake:

Posted

Zwerbowałam moją siostrzyczkę - zaoferowała się,że przez cztery miesiące od lipca do października włącznie może przekazać 10zł stałej.A więc aby nie robić galimatiasu będę wpłacać 60zł z dopiskiem 50zł+10zł.Okey?

Posted

[quote name='Anula']Zwerbowałam moją siostrzyczkę - zaoferowała się,że przez cztery miesiące od lipca do października włącznie może przekazać 10zł stałej.A więc aby nie robić galimatiasu będę wpłacać 60zł z dopiskiem 50zł+10zł.Okey?[/QUOTE]

Ucałuj swoją siostrzenicę, mocno:p. I bardzo podziekuj. :loveu:

Posted

Poproszę o konto do wpłaty dla psiaka. Nie mogę zadeklarować stałych wpłat, ale groszem wspomogę :)
Czy są gdzieś zebrane zdjęcia do ogłoszeń i ewentualny tekst ? Jeśli tak, to poproszę o info w którym poście, zamówię zestaw 130 ogłoszeń - razem z numerem konta na PW, gdyż tu mogę nie trafić.

Posted

[quote name='elik']Poproszę o konto do wpłaty dla psiaka. Nie mogę zadeklarować stałych wpłat, ale groszem wspomogę :)
Czy są gdzieś zebrane zdjęcia do ogłoszeń i ewentualny tekst ? Jeśli tak, to poproszę o info w którym poście, zamówię zestaw 130 ogłoszeń - razem z numerem konta na PW, gdyż tu mogę nie trafić.[/QUOTE]

Dziękuję w imieniu Leosia. Koosiek na razie nie ma na dogo, ale na pewno się dzisiaj pojawi :)

Posted

[quote name='elik']Poproszę o konto do wpłaty dla psiaka. Nie mogę zadeklarować stałych wpłat, ale groszem wspomogę :)
Czy są gdzieś zebrane zdjęcia do ogłoszeń i ewentualny tekst ? Jeśli tak, to poproszę o info w którym poście, zamówię zestaw 130 ogłoszeń - razem z numerem konta na PW, gdyż tu mogę nie trafić.[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy, a kto może podesłać zdjęcia i tekst do ogłoszeń.:p skoro Cioteczka też w ten sposób chciałaaby pomóc :loveu:

Posted

[quote name='ALMA2']Bardzo dziekujemy, a kto może podesłać zdjęcia i tekst do ogłoszeń.:p skoro Cioteczka też w ten sposób chciałaaby pomóc :loveu:[/QUOTE]

Poproszę do mnie maila na pw to wszystko prześlę z domku:)

Posted

Prosiłam o konto do wpłat i tekst oraz zdjęcia do ogłoszeń i dotychczas nie dostałam. Czy psiak już nie potrzebuje ?

Posted

Leonku nijak nie mogę cię wspomóc.Dla mnie ciągle Ty jesteś Pędzelek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Dzisiaj nie mogłam sobie za nic przypomnieć,jak Ci aktualnie na imię:shake:.Kochani nie zapominajmy o Leonku!:shake:

Posted

Czy ja juz tutaj pisałam, że doszło 300 zł za pobyt Leona - Pędzla u mnie za czerwiec? Jeśli nie to właśnie o tym informuje i dziękuję :-)

Leon jak najbardziej potrzebuje ogłoszeń, nie wiem kto miał podesłać zdjęcia i tekst ale na pewno to zrobi.

Posted

[quote name='elik']Prosiłam o konto do wpłat i tekst oraz zdjęcia do ogłoszeń i dotychczas nie dostałam. Czy psiak już nie potrzebuje ?[/QUOTE]

Prosiłam parę postów wyżej o podanie maila na pw to prześlę materiały :)

Posted

[quote name='SkarpetKa']Prosiłam parę postów wyżej o podanie maila na pw to prześlę materiały :)[/QUOTE]
??? Nic nie trzeba podawać, wystarczy kliknąć w nick i namiary kontaktowe są do dyspozycji :)