Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam trochę zamieszania... Jutro wszytko zsumuję.

Nie przepraszaj :) Nie ma za co! Zrozumiałe, przy tylu psiakch. Ja tylko skromnie przypominam :oops:

Wznowione wyróżnione allegro:
http://allegro.pl/leon-co-ma-biedny-poczac-gdy-nikt-go-nie-chce-i1681877735.html

farmerka63 napisał(a):
Koosiek - lecę własnie do banku. Zaraz przelewam za czerwiec :)

Dziękuję w imieniu Leosia!!! :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej w czwartek (Boże Ciało) albo w piątek!! PLEASE !!

Posted

Doszło 30 zł od Farmerki, 10 zł od Magdaleny, 50 zł od Magdaleny M.

EDIT:
Razem wpływów na Leo było 320 zł w maju + 190 zł w czerwcu = 510 zł
Wydatków 50 zł zaległości za kwiecień + 310 zł za maj = 360 zł
Na koncie Leo zostało 150 zł, czyli brakuje 150 zł do opłacenia czerwca.

Posted

koosiek napisał(a):
Patrząc na listę deklaracji - jeszcze 5 zł od Almy i 20 od Ludwy, czyli wciąż będzie sporo brakować.

Jesli piesek Rufus pod opieka AniGucio pojedzie do nowego domku w sobote, to poprosze AnieGucio zeby przekazala moja wplacona deklaracje Rufuskowa za lipiec i sierpien na konto Leona - czyli bedzie dodatkowo jednorazowo 40 zl

Posted

asia-s napisał(a):
Jesli piesek Rufus pod opieka AniGucio pojedzie do nowego domku w sobote, to poprosze AnieGucio zeby przekazala moja wplacona deklaracje Rufuskowa za lipiec i sierpien na konto Leona - czyli bedzie dodatkowo jednorazowo 40 zl

Trzymamy kciuki za Rufusa! Zmykaj chłopie do dsa jak najszybciej :) Asiu dzięki!!!

Ja w przyszłym tyg po wypłacie przeleję Leosiowi trochę kaski.

Ciotki zajrzyjcie na wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/210031-Sznaucerki-mini-w-tragicznym-stanie-ropomacicze-potrzebne-DS-DT-i-na-operacj%C4%99!!!?p=17123951#post17123951
Każda pomoc potrzebna.

Posted

A co to się dzieje, że nikt do Leosia nie zagląda?! :mad:

Przelałam przed chwilą na konto Koosiek pieniążki dla Leosia, powinno już niewiele brakować do całości za czerwiec.
Czy ktoś może jeszcze wspomóc tego wspaniałego Kudłacza?!!!:loveu:

Posted

AniaGucio napisał(a):
A wpłaty idą na konto Koosiek?? Pytam, bo asia-s obiecała 40zł - pieniążki te są na koncie mojego psiaka, który w niedzielę poszedł do DS.

Tak do Koosiek!!! :) Super, że Rufuskowi się udało! No i tym samym troszkę Leosiowi ;)

Posted

ALMA2 napisał(a):
Koosiek - sprawdź proszę 13.VI zapłaciłam 10 zł za czerwiec dla Leosia.

U mnie na koncie jest wpłata o Bożenki Ł.:p

Ponawiam pytanko:p

Posted

Ania Gucio - czy piesek, który poszedł do nowego domku miał watek i deklaracje - może by porosić i zaprosić cioteczki na wątek Leosia.
Może ktoś się zlituje.
Ciagle brak stałych deklaracji (chyba około 100zł) i osoba która miała zaopiekować się Leosiem wycofała się bez słowa ...

Posted

ALMA2 napisał(a):
Ania Gucio - czy piesek, który poszedł do nowego domku miał watek i deklaracje - może by porosić i zaprosić cioteczki na wątek Leosia.
Może ktoś się zlituje.
Ciagle brak stałych deklaracji (chyba około 100zł) i osoba która miała zaopiekować się Leosiem wycofała się bez słowa ...

Cioteczki, pies miał wątek i deklaracje, ale zważywszy na to, że siedział w hotelu 1,5 roku i różnie to z tymi deklaracjami było, wolę dmuchać na zimne i poczekać jeszcze tydzień zanim zdecyduję o podziale tego co zostało czy też poproszę ciotki o pomoc dla innego psiaka. Minęły dopiero 2 dni odkąd jest w nowym domu.

Posted

AniaGucio napisał(a):
Cioteczki, pies miał wątek i deklaracje, ale zważywszy na to, że siedział w hotelu 1,5 roku i różnie to z tymi deklaracjami było, wolę dmuchać na zimne i poczekać jeszcze tydzień zanim zdecyduję o podziale tego co zostało czy też poproszę ciotki o pomoc dla innego psiaka. Minęły dopiero 2 dni odkąd jest w nowym domu.

Wiem, kochana wiem, ale wiem też, ze cioteczki są na wagę złota:loveu: i zaraz je ktoś przechwyci, ło matko jaka ja zachłanna;):oops: jestem na dobre dusze:p.

Posted

ALMA2 napisał(a):
Wiem, kochana wiem, ale wiem też, ze cioteczki są na wagę złota:loveu: i zaraz je ktoś przechwyci, ło matko jaka ja zachłanna;):oops: jestem na dobre dusze:p.

I tak trzymaj Alma! :evil_lol:

Posted

[quote name='koosiek']Przelałam Ulce 300 zł za czerwiec, na koncie Leo zostało 20 zł - całe rozliczenie w trzecim poście.[/QUOTE]

W imieniu Leosia chciałam pieknie podziekować ciotkom za ich duże i ogromniaste wpłaty Magdalence:loveu:, Asi-s:loveu: i Skarpetce:loveu:. (to naprawdę bardzo duże kwoty)

Leoś gdyby rozumiał toby Wam buziaki :buzi:przesłał.

Oczywiście pozostałe cioteczki też są kochane:loveu:, bo jak sami wiemy liczy się każda złotóweczka.

Posted

[quote name='ALMA2']Oczywiście pozostałe cioteczki też są kochane:loveu:, bo jak sami wiemy liczy się każda złotóweczka.[/QUOTE]

Te wpłaty są dla Leosia bardzo ważne i cenne!!! Stałe deklaracje są najważniejsze. Leoś rozumie i kocha każdą cioteczkę równie mocno, bo w jedności siła!!! ;) Tylko razem możemy mu zapewnić ciepły kąt u cioci Uli w oczekiwaniu na własny kochający domek! ...ale mowę palnęłam :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='AniaGucio']Brakuje jeszcze moich 10zł za czerwiec - przelewałam 23 maja.[/QUOTE]

Aniu, zerknij w 3 post rozliczenie za maj - tam jestes dwa razy wymieniona w rozliczeniu koosiek - wiec pewnie jedna wplata jest za maj a drugia za czerwiec tez zapisane w maju bo wplata byla w maju:lol: