SkarpetKa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 koosiek napisał(a):Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam trochę zamieszania... Jutro wszytko zsumuję. Nie przepraszaj :) Nie ma za co! Zrozumiałe, przy tylu psiakch. Ja tylko skromnie przypominam :oops: Wznowione wyróżnione allegro: http://allegro.pl/leon-co-ma-biedny-poczac-gdy-nikt-go-nie-chce-i1681877735.html farmerka63 napisał(a):Koosiek - lecę własnie do banku. Zaraz przelewam za czerwiec :) Dziękuję w imieniu Leosia!!! :) Quote
AniaGucio Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej w czwartek (Boże Ciało) albo w piątek!! PLEASE !! Quote
koosiek Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Doszło 30 zł od Farmerki, 10 zł od Magdaleny, 50 zł od Magdaleny M. EDIT: Razem wpływów na Leo było 320 zł w maju + 190 zł w czerwcu = 510 zł Wydatków 50 zł zaległości za kwiecień + 310 zł za maj = 360 zł Na koncie Leo zostało 150 zł, czyli brakuje 150 zł do opłacenia czerwca. Quote
SkarpetKa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dziękujemy za info. Ale jeszcze kilka wpłat powinno do nas dotrzeć tak? :) Quote
koosiek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Patrząc na listę deklaracji - jeszcze 5 zł od Almy i 20 od Ludwy, czyli wciąż będzie sporo brakować. Quote
asia-s Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 koosiek napisał(a):Patrząc na listę deklaracji - jeszcze 5 zł od Almy i 20 od Ludwy, czyli wciąż będzie sporo brakować. Jesli piesek Rufus pod opieka AniGucio pojedzie do nowego domku w sobote, to poprosze AnieGucio zeby przekazala moja wplacona deklaracje Rufuskowa za lipiec i sierpien na konto Leona - czyli bedzie dodatkowo jednorazowo 40 zl Quote
SkarpetKa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 asia-s napisał(a):Jesli piesek Rufus pod opieka AniGucio pojedzie do nowego domku w sobote, to poprosze AnieGucio zeby przekazala moja wplacona deklaracje Rufuskowa za lipiec i sierpien na konto Leona - czyli bedzie dodatkowo jednorazowo 40 zl Trzymamy kciuki za Rufusa! Zmykaj chłopie do dsa jak najszybciej :) Asiu dzięki!!! Ja w przyszłym tyg po wypłacie przeleję Leosiowi trochę kaski. Ciotki zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/210031-Sznaucerki-mini-w-tragicznym-stanie-ropomacicze-potrzebne-DS-DT-i-na-operacj%C4%99!!!?p=17123951#post17123951 Każda pomoc potrzebna. Quote
ALMA2 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Koosiek - sprawdź proszę 13.VI zapłaciłam 10 zł za czerwiec dla Leosia. U mnie na koncie jest wpłata o Bożenki Ł.:p Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A co to się dzieje, że nikt do Leosia nie zagląda?! :mad: Przelałam przed chwilą na konto Koosiek pieniążki dla Leosia, powinno już niewiele brakować do całości za czerwiec. Czy ktoś może jeszcze wspomóc tego wspaniałego Kudłacza?!!!:loveu: Quote
AniaGucio Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A wpłaty idą na konto Koosiek?? Pytam, bo asia-s obiecała 40zł - pieniążki te są na koncie mojego psiaka, który w niedzielę poszedł do DS. Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 AniaGucio napisał(a):A wpłaty idą na konto Koosiek?? Pytam, bo asia-s obiecała 40zł - pieniążki te są na koncie mojego psiaka, który w niedzielę poszedł do DS. Tak do Koosiek!!! :) Super, że Rufuskowi się udało! No i tym samym troszkę Leosiowi ;) Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 AniaGucio napisał(a):Zrobione, jutro będą!! :) Dziękujemy pięknie z całego serca Asi-S i AniGucio oraz Rufuskowi :Rose: Quote
AniaGucio Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 BTW, czy ja wpłaciłam za czerwiec?? Wydaje mi się, że tak, ale nie mam odhaczonej wpłaty! :/ Quote
ALMA2 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ALMA2 napisał(a):Koosiek - sprawdź proszę 13.VI zapłaciłam 10 zł za czerwiec dla Leosia. U mnie na koncie jest wpłata o Bożenki Ł.:p Ponawiam pytanko:p Quote
ALMA2 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ania Gucio - czy piesek, który poszedł do nowego domku miał watek i deklaracje - może by porosić i zaprosić cioteczki na wątek Leosia. Może ktoś się zlituje. Ciagle brak stałych deklaracji (chyba około 100zł) i osoba która miała zaopiekować się Leosiem wycofała się bez słowa ... Quote
AniaGucio Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ALMA2 napisał(a):Ania Gucio - czy piesek, który poszedł do nowego domku miał watek i deklaracje - może by porosić i zaprosić cioteczki na wątek Leosia. Może ktoś się zlituje. Ciagle brak stałych deklaracji (chyba około 100zł) i osoba która miała zaopiekować się Leosiem wycofała się bez słowa ... Cioteczki, pies miał wątek i deklaracje, ale zważywszy na to, że siedział w hotelu 1,5 roku i różnie to z tymi deklaracjami było, wolę dmuchać na zimne i poczekać jeszcze tydzień zanim zdecyduję o podziale tego co zostało czy też poproszę ciotki o pomoc dla innego psiaka. Minęły dopiero 2 dni odkąd jest w nowym domu. Quote
koosiek Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Doszło to 40 zł, teraz jestem na chwilę, jak usiądę na dłużej spiszę wszystkie wpłaty i uzupełnię rozliczenie. Quote
ALMA2 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 AniaGucio napisał(a):Cioteczki, pies miał wątek i deklaracje, ale zważywszy na to, że siedział w hotelu 1,5 roku i różnie to z tymi deklaracjami było, wolę dmuchać na zimne i poczekać jeszcze tydzień zanim zdecyduję o podziale tego co zostało czy też poproszę ciotki o pomoc dla innego psiaka. Minęły dopiero 2 dni odkąd jest w nowym domu. Wiem, kochana wiem, ale wiem też, ze cioteczki są na wagę złota:loveu: i zaraz je ktoś przechwyci, ło matko jaka ja zachłanna;):oops: jestem na dobre dusze:p. Quote
SkarpetKa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ALMA2 napisał(a):Wiem, kochana wiem, ale wiem też, ze cioteczki są na wagę złota:loveu: i zaraz je ktoś przechwyci, ło matko jaka ja zachłanna;):oops: jestem na dobre dusze:p. I tak trzymaj Alma! :evil_lol: Quote
koosiek Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Przelałam Ulce 300 zł za czerwiec, na koncie Leo zostało 20 zł - całe rozliczenie w trzecim poście. Quote
ALMA2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='koosiek']Przelałam Ulce 300 zł za czerwiec, na koncie Leo zostało 20 zł - całe rozliczenie w trzecim poście.[/QUOTE] W imieniu Leosia chciałam pieknie podziekować ciotkom za ich duże i ogromniaste wpłaty Magdalence:loveu:, Asi-s:loveu: i Skarpetce:loveu:. (to naprawdę bardzo duże kwoty) Leoś gdyby rozumiał toby Wam buziaki :buzi:przesłał. Oczywiście pozostałe cioteczki też są kochane:loveu:, bo jak sami wiemy liczy się każda złotóweczka. Quote
AniaGucio Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Brakuje jeszcze moich 10zł za czerwiec - przelewałam 23 maja. Quote
SkarpetKa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='ALMA2']Oczywiście pozostałe cioteczki też są kochane:loveu:, bo jak sami wiemy liczy się każda złotóweczka.[/QUOTE] Te wpłaty są dla Leosia bardzo ważne i cenne!!! Stałe deklaracje są najważniejsze. Leoś rozumie i kocha każdą cioteczkę równie mocno, bo w jedności siła!!! ;) Tylko razem możemy mu zapewnić ciepły kąt u cioci Uli w oczekiwaniu na własny kochający domek! ...ale mowę palnęłam :roll: :evil_lol: Quote
asia-s Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='AniaGucio']Brakuje jeszcze moich 10zł za czerwiec - przelewałam 23 maja.[/QUOTE] Aniu, zerknij w 3 post rozliczenie za maj - tam jestes dwa razy wymieniona w rozliczeniu koosiek - wiec pewnie jedna wplata jest za maj a drugia za czerwiec tez zapisane w maju bo wplata byla w maju:lol: Quote
Recommended Posts