Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
Tak na szybko i bez kalkulatora wyszło mi, że u Edi jest 215 zł na Leo, czyli nawet gdyby przelała te pieniądze, będzie brakować.

około 215 u Edi - to bardzo dużo pieniążków.

Posted

koosiek napisał(a):
Tak na szybko i bez kalkulatora wyszło mi, że u Edi jest 215 zł na Leo, czyli nawet gdyby przelała te pieniądze, będzie brakować.

215zł?! oj... maj by był pokryty i na czerwiec by zostało.
brakować nie do końca będzie bo zaraz spłyną deklaracja na czerwiec od cioteczek ;)

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Alma ja już zamówiłam pakiecik dla Leosia - tylko bazarek się przedłużył... :( - przekaż na innego psiaka :)

Dobrze, bardzo dziekuję.

Posted

koosiek - wysłałam dziś do ciebie 15,00 dla Leosia - więc w skarpecie Leosia bedzie 200,00
Bardzo proszę wyslij za maj I ratę 200,00 do Uli -

Posted

Może trzeba napisać do Xmartix - chyba współpracowała z Edi w sprawie żmigrodzkich psiaków...

EDIT: nie doliczyłam tego, co było z bazarków, czyli wychodzi mi, że u Edi jest 356,50 zł.

Posted

koosiek napisał(a):

EDIT: nie doliczyłam tego, co było z bazarków, czyli wychodzi mi, że u Edi jest 356,50 zł.

:crazyeye:

Toż Leoś leży na kasie.

Aby z Ulką być jak najbardziej na bieżąco ja w przyszłym tygodniu przeleję trochę pieniążków, niestety wypłata mi ciągle nie spływa :(
Nie będzie dla mnie to lekki wydatek, szczególnie że płacę za Leosiowe allegro i nie byłoby w tym problemu, gdyby nie fakt, że jest kasa na chłopaka!

Dlatego proszę EDI weź się w garść. Jesteś odpowiedzialna za tego psa, a on ma teraz nieciekawą sytuację i szkoda, aby na wątku była taka atmosfera!

Posted

xmartix napisał(a):
Edi z pracy nie może pisać, ale oglądać tak (ukradkiem), mogę się z nią skontakować ws pieniędzy

Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc.

Posted

Rozmawiałam dziś telefonicznie z xmartix -obiecała pomóc. - bardzo dziękujemy za zainteresowanie

[SIZE="3"]Edi - kochana- podobno czytasz nasze posty - w życiu różnie się układa, czasami jest tak, że szkoda mówić.
Ale nie przekreślaj dotychczasowej swojej obecności na dogo. My tu nie mamy zamiaru oceniać twojej osoby - ale zrozum nas brak informacji jest gorsze niż gdyby taka informacja była nawet zła. Jeżeli nie możesz przekazać teraz Leosia pieniędzy ( a to przecież duża kwota 356 zł) to napisz kiedy to będzie możliwe, jestem przekonana , ze osoby które tu są postarają się zrozumieć, ale niech my nie snujemy domysły, bo przecież to jest niepotrzebne.

Ja nie wiem o co chodzi, ale mogę się domysleć, że twoje kłopoty nie dadzą się rozwiązać ani w dzień , ani w tydzień. Chociaż życze Tobie wszystkiego dobrego.
Dlatego nie przedłużaj tej sytuacji, odbierz telefon i złóż jakąś deklarację i wracaj na dogo działać - bo myślę że jest ono tobie bardzo potrzebne:p.

Posted

[quote name='ALMA2']Rozmawiałam dziś telefonicznie z xmartix -obiecała pomóc. - bardzo dziękujemy za zainteresowanie

[SIZE="3"]Edi - kochana- podobno czytasz nasze posty - w życiu różnie się układa, czasami jest tak, że szkoda mówić.
Ale nie przekreślaj dotychczasowej swojej obecności na dogo. My tu nie mamy zamiaru oceniać twojej osoby - ale zrozum nas brak informacji jest gorsze niż gdyby taka informacja była nawet zła. Jeżeli nie możesz przekazać teraz Leosia pieniędzy ( a to przecież duża kwota 356 zł) to napisz kiedy to będzie możliwe, jestem przekonana , ze osoby które tu są postarają się zrozumieć, ale niech my nie snujemy domysły, bo przecież to jest niepotrzebne.

Ja nie wiem o co chodzi, ale mogę się domysleć, że twoje kłopoty nie dadzą się rozwiązać ani w dzień , ani w tydzień. Chociaż życze Tobie wszystkiego dobrego.
Dlatego nie przedłużaj tej sytuacji, odbierz telefon i złóż jakąś deklarację i wracaj na dogo działać - bo myślę że jest ono tobie bardzo potrzebne:p.

Nic dodać, nic ująć! :)

Posted

udało mi się skontaktować z Edi, faktycznie ma dużo różnych spraw... podajcie konto i kwotę i Edi przeleje ale jutro (KropkaKropka będzie przy kompie jutro)

Posted

xmartix napisał(a):
udało mi się skontaktować z Edi, faktycznie ma dużo różnych spraw... podajcie konto i kwotę i Edi przeleje ale jutro (KropkaKropka będzie przy kompie jutro)

xmatrix - dziekujemy za kontakt, Edi trzymaj sie
Nie wiemy dokladnie ile jest na koncie Kropki poniewaz to KropkaKropka robi rozliczenie i uzupelnia pierwszy post rozliczeniowy - mozemy sie tylko domyslac, poniewaz post rozliczeniowy nie byl juz dlugo auaktualniany - wychodzi ze wszystkie ciotki wplacily za kwiecien a takze niektore za maj + bazarki na konto Kropki
KropkaKropka powinna uzupelnic pierwszy post rozliczeniowy we wszystkie wplaty np. do dnia dzisiejszego, odejmiemy wyplaty za hotelik wplacone przez Kropke i wtedy bedziemy wiedzialy ile jest na koncie Kropki i te sume Kropka powinna przelac na konto koosiek

Posted

Dzisiaj znalazłam wątek Leosia,dziwię się bardzo,że taki ładny psiak tak długo szuka domu,co się dzieje czyżby już ludzie o urlopach i wyjazdach myśleli.

Posted

azalia napisał(a):
Dzisiaj znalazłam wątek Leosia,dziwię się bardzo,że taki ładny psiak tak długo szuka domu,co się dzieje czyżby już ludzie o urlopach i wyjazdach myśleli.

Ja właśnie nie wiem co jest nie tak, w czym jest problem, gdzie tkwi błąd... Czy po prostu ludzie są ślepi i bezduszni?!

Posted

Nikt z nas nie prowadzi statystyk, ale słyszałam juz z kilku głosów płynące spostrzeżenia, że adopcje stanęły....a "okołourlopowa " fala psów narasta . Ja sama mam na tymczasie od ponad 3 miesięcy śliczną , zdrową suczkę wyżła.
Ogłoszenia nie przynoszą skutku.