koosiek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Faktycznie, nie dodałam wpływów, jest 185 zł, czyli brakuje 425. Tu jest rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-(?p=16860006&viewfull=1#post16860006 Quote
ALMA2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='koosiek']Faktycznie, nie dodałam wpływów, jest 185 zł, czyli brakuje 425. Tu jest rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-(?p=16860006&viewfull=1#post16860006 Bardzo duzo brakuje:shake:, asia-s czy dzwoniłaś do Edi. Quote
koosiek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Tak na szybko i bez kalkulatora wyszło mi, że u Edi jest 215 zł na Leo, czyli nawet gdyby przelała te pieniądze, będzie brakować. Quote
ALMA2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 koosiek napisał(a):Tak na szybko i bez kalkulatora wyszło mi, że u Edi jest 215 zł na Leo, czyli nawet gdyby przelała te pieniądze, będzie brakować. około 215 u Edi - to bardzo dużo pieniążków. Quote
ALMA2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Zamówiłam pakiet ogłoszeń dla Leosia, ja zapłacę za ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/208348-42-og%C5%82oszenia-za-5-z%C5%82-na-zad%C5%82u%C5%BConego-staruszka-Rudego-do-29-maja-2011-r.-g-20 Czy ktoś pomoże mi wysłać zdjęcia i tekst - bo nie wiem jak to się robi - Bardzo proszę. Quote
SkarpetKa Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Alma ja już zamówiłam pakiecik dla Leosia - tylko bazarek się przedłużył... :( - przekaż na innego psiaka :) Quote
SkarpetKa Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 koosiek napisał(a):Tak na szybko i bez kalkulatora wyszło mi, że u Edi jest 215 zł na Leo, czyli nawet gdyby przelała te pieniądze, będzie brakować. 215zł?! oj... maj by był pokryty i na czerwiec by zostało. brakować nie do końca będzie bo zaraz spłyną deklaracja na czerwiec od cioteczek ;) Quote
ALMA2 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 SkarpetKa napisał(a):Alma ja już zamówiłam pakiecik dla Leosia - tylko bazarek się przedłużył... :( - przekaż na innego psiaka :) Dobrze, bardzo dziekuję. Quote
SkarpetKa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Edi z tego co widzę właśnie jest na dogo. Edi odezwij się! Quote
ALMA2 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 koosiek - wysłałam dziś do ciebie 15,00 dla Leosia - więc w skarpecie Leosia bedzie 200,00 Bardzo proszę wyslij za maj I ratę 200,00 do Uli - Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 jestem w szoku, że Edi tak się zachowuje - nie spodziewałabym się tego po Niej :shake: Quote
koosiek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Może trzeba napisać do Xmartix - chyba współpracowała z Edi w sprawie żmigrodzkich psiaków... EDIT: nie doliczyłam tego, co było z bazarków, czyli wychodzi mi, że u Edi jest 356,50 zł. Quote
asia-s Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ALMA2 napisał(a):Bardzo duzo brakuje:shake:, asia-s czy dzwoniłaś do Edi. Dzwonilam kilkakrotnie ale telefon Edi nie odpowiada Quote
SkarpetKa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 koosiek napisał(a): EDIT: nie doliczyłam tego, co było z bazarków, czyli wychodzi mi, że u Edi jest 356,50 zł. :crazyeye: Toż Leoś leży na kasie. Aby z Ulką być jak najbardziej na bieżąco ja w przyszłym tygodniu przeleję trochę pieniążków, niestety wypłata mi ciągle nie spływa :( Nie będzie dla mnie to lekki wydatek, szczególnie że płacę za Leosiowe allegro i nie byłoby w tym problemu, gdyby nie fakt, że jest kasa na chłopaka! Dlatego proszę EDI weź się w garść. Jesteś odpowiedzialna za tego psa, a on ma teraz nieciekawą sytuację i szkoda, aby na wątku była taka atmosfera! Quote
xmartix Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Edi z pracy nie może pisać, ale oglądać tak (ukradkiem), mogę się z nią skontakować ws pieniędzy Quote
ALMA2 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 xmartix napisał(a):Edi z pracy nie może pisać, ale oglądać tak (ukradkiem), mogę się z nią skontakować ws pieniędzy Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc. Quote
ALMA2 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Rozmawiałam dziś telefonicznie z xmartix -obiecała pomóc. - bardzo dziękujemy za zainteresowanie [SIZE="3"]Edi - kochana- podobno czytasz nasze posty - w życiu różnie się układa, czasami jest tak, że szkoda mówić. Ale nie przekreślaj dotychczasowej swojej obecności na dogo. My tu nie mamy zamiaru oceniać twojej osoby - ale zrozum nas brak informacji jest gorsze niż gdyby taka informacja była nawet zła. Jeżeli nie możesz przekazać teraz Leosia pieniędzy ( a to przecież duża kwota 356 zł) to napisz kiedy to będzie możliwe, jestem przekonana , ze osoby które tu są postarają się zrozumieć, ale niech my nie snujemy domysły, bo przecież to jest niepotrzebne. Ja nie wiem o co chodzi, ale mogę się domysleć, że twoje kłopoty nie dadzą się rozwiązać ani w dzień , ani w tydzień. Chociaż życze Tobie wszystkiego dobrego. Dlatego nie przedłużaj tej sytuacji, odbierz telefon i złóż jakąś deklarację i wracaj na dogo działać - bo myślę że jest ono tobie bardzo potrzebne:p. Quote
SkarpetKa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='ALMA2']Rozmawiałam dziś telefonicznie z xmartix -obiecała pomóc. - bardzo dziękujemy za zainteresowanie [SIZE="3"]Edi - kochana- podobno czytasz nasze posty - w życiu różnie się układa, czasami jest tak, że szkoda mówić. Ale nie przekreślaj dotychczasowej swojej obecności na dogo. My tu nie mamy zamiaru oceniać twojej osoby - ale zrozum nas brak informacji jest gorsze niż gdyby taka informacja była nawet zła. Jeżeli nie możesz przekazać teraz Leosia pieniędzy ( a to przecież duża kwota 356 zł) to napisz kiedy to będzie możliwe, jestem przekonana , ze osoby które tu są postarają się zrozumieć, ale niech my nie snujemy domysły, bo przecież to jest niepotrzebne. Ja nie wiem o co chodzi, ale mogę się domysleć, że twoje kłopoty nie dadzą się rozwiązać ani w dzień , ani w tydzień. Chociaż życze Tobie wszystkiego dobrego. Dlatego nie przedłużaj tej sytuacji, odbierz telefon i złóż jakąś deklarację i wracaj na dogo działać - bo myślę że jest ono tobie bardzo potrzebne:p. Nic dodać, nic ująć! :) Quote
xmartix Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 udało mi się skontaktować z Edi, faktycznie ma dużo różnych spraw... podajcie konto i kwotę i Edi przeleje ale jutro (KropkaKropka będzie przy kompie jutro) Quote
asia-s Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 xmartix napisał(a):udało mi się skontaktować z Edi, faktycznie ma dużo różnych spraw... podajcie konto i kwotę i Edi przeleje ale jutro (KropkaKropka będzie przy kompie jutro) xmatrix - dziekujemy za kontakt, Edi trzymaj sie Nie wiemy dokladnie ile jest na koncie Kropki poniewaz to KropkaKropka robi rozliczenie i uzupelnia pierwszy post rozliczeniowy - mozemy sie tylko domyslac, poniewaz post rozliczeniowy nie byl juz dlugo auaktualniany - wychodzi ze wszystkie ciotki wplacily za kwiecien a takze niektore za maj + bazarki na konto Kropki KropkaKropka powinna uzupelnic pierwszy post rozliczeniowy we wszystkie wplaty np. do dnia dzisiejszego, odejmiemy wyplaty za hotelik wplacone przez Kropke i wtedy bedziemy wiedzialy ile jest na koncie Kropki i te sume Kropka powinna przelac na konto koosiek Quote
azalia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Dzisiaj znalazłam wątek Leosia,dziwię się bardzo,że taki ładny psiak tak długo szuka domu,co się dzieje czyżby już ludzie o urlopach i wyjazdach myśleli. Quote
Anula Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Cioteczki - jeżeli brakuje pieniążków aby przelać to ja mogę już wpłacić za czerwiec tylko proszę dać znać. Quote
SkarpetKa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 azalia napisał(a):Dzisiaj znalazłam wątek Leosia,dziwię się bardzo,że taki ładny psiak tak długo szuka domu,co się dzieje czyżby już ludzie o urlopach i wyjazdach myśleli. Ja właśnie nie wiem co jest nie tak, w czym jest problem, gdzie tkwi błąd... Czy po prostu ludzie są ślepi i bezduszni?! Quote
farmerka63 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Nikt z nas nie prowadzi statystyk, ale słyszałam juz z kilku głosów płynące spostrzeżenia, że adopcje stanęły....a "okołourlopowa " fala psów narasta . Ja sama mam na tymczasie od ponad 3 miesięcy śliczną , zdrową suczkę wyżła. Ogłoszenia nie przynoszą skutku. Quote
Recommended Posts