Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12']Leonek rozbawiony
[URL=http://www.fotosik.pl]

Oczywiscie wszystkie zdjecia ładne, a mnie się podoba to zdjecie.
Kiedys ktoś spytała, co u pieska jest najładniejszego - oczywiscie wszystko, ale wiecie ludzie wymieniają : czarny nochał, duże oczy, puszysty ogon - ja się zgadzam, ale mnie również podobają się pupy piesków.
Jak onie biegna i podskakują - to tak kręca tymi pupami. - słodkie.:loveu:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ale macie zainteresowania:diabloti:

Nio,:evil_lol: piski - chłopcy inaczej kręcą pupami - z moich obserwacji to jak biegną to kręca ogonkami i tak im pupa podskakuje, a dziewczynki to tak drobią kroczki i tedy tak inaczej im się pupa kręci. - przyjrzyjcie się - sami się przekonacie.:eviltong:

Posted

Próbowałam wysłać PW do KropkaKropka w sprawie Edi - nie mogłam.
Wysłałam PW do Ulvhedinn - może się odezwie.

Koosiek - może wyślij pieniążki które są do Uli za hotel. - będzie wpłacona pierwsza rata.

Posted

Alma Ty może już za dużo nie pisz o tych swoich upodobaniach, bo może my wolimy tego nie wiedzieć :evil_lol:

Nad bazarkiem już też myślałam, ale nie bardzo mam co wystawić, a tych cegiełkowych to od groma...ale warto spróbować. Może jakiś pomysł na grafikę- cegiełkę?!

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Alma Ty może już za dużo nie pisz o tych swoich upodobaniach, bo może my wolimy tego nie wiedzieć :evil_lol:

ale wiecie ja nie jestem tego.....:roll::oops::hmmmm::eviltong:

Posted

SkarpetKa napisał(a):

Nad bazarkiem już też myślałam, ale nie bardzo mam co wystawić, a tych cegiełkowych to od groma...ale warto spróbować. Może jakiś pomysł na grafikę- cegiełkę?!

Może spróbujemy z bazarkiem, może zaprosimy osoby (które znacie) a które są cenione na dogo do reklamowania bazarku - cegiełki.

Co może być przedmiotem cegiełki, coś czego nie było, a może być zabawne - ludzie mają ochotę czasami sie rozerwać, pośmiać to może zachęcić do kupowania cegiełki, może:

za ... złotych podziel się z nami swoim kłopotem, albo wpisz fajny żart,

Może ktoś ma jakiś inny pomysł.

Posted

Tu jest rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-(?p=16860006&viewfull=1#post16860006

To są chyba deklaracje stałe:

[FONT=Century Gothic][SIZE=2]Farmerka63 - 30 zł[/FONT] [FONT=Century Gothic]wpłynęło 25.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]Ludwa - 20 zł[/FONT] [FONT=Century Gothic]wpłynęło 18.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]Edi100 - 20 zł wpłynęło ;-)[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]koosiek - 20 zł wpłynęło 17.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]asia-s - 50 zł wpłynęło 17.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]Magdalena - 5 zł wpłynęło 14.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]ALMA2 - 5 zł wpłynęło 13.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]p. Magdalena z Krakowa - 50 zł wpłynęło 13.01[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]Anula - 50 zł wpłynęło 13.01[/FONT]

Ale ja, jak już pisałam, niestety muszę wycofać się ze swojej.

Posted

Tak, rozumiem. Jeszcze Edi wypada. Ciężko. Wieczorkiem spróbuję porozsyłać wątek. Ciotki też rozsyłajcie!

Kurcze niezbędnie są nam potrzebne te pieniążki co poszły do Edi. Ja przelałam w łikend 30zł, więc razem prawie by było na ten miesiąc.

Posted

Stan finansów Leosia wyglada tak:

145 (u Koosiek) + 30 zł wysłała SkarpetKa:loveu: + 20zł wysle Ludwa:p + 55 zł u EDI = 250zł.

[SIZE=2]w najlepszym razie BRAKUJE NAM 50zł za MAJ

Posted

[quote name='ALMA2']Stan finansów Leosia wyglada tak:

145 (u Koosiek) + 30 zł wysłała SkarpetKa:loveu: + 20zł wysle Ludwa:p + 55 zł u EDI = 250zł.

[SIZE=2]w najlepszym razie BRAKUJE NAM 50zł za MAJ

U Edi jest wiecej pieniazkow niz 55 zl, poniewaz kwiecien jest tez nierozliczony,

Posted

No faktycznie Leon się zasiedział. Mam nadzieję, że udało mi się stworzyć dla niego namiastkę domu ale zdaję sobie sprawę, że Leon jest u mnie jednym z kilku psów, nie daję mu tyle głasków przytuleń i zabawy ile potrzebuje bo po prostu fizycznie nie dałabym rady. Idealny dom dla Leonka to dom z ogrodem i jeszcze jednym psem najlepiej sunią, ż którą Leon będzie się mógł bawić. No i oczywiście powiien mieć wstęp do domu, już go widzę wyciągniętego na kanapie po wcześniejszych harcach. Rozmarzyłam się...

Posted

Doszły wpłaty
[FONT=Comic Sans MS]AniaGucio - 10 zł
SkarpetKa - 30 zł

[/FONT]U mnie na koncie jest 155 zł na Leo. Brakuje drugie tyle za maj+300 zł za czerwiec, czyli 455 zł...

Posted

[quote name='koosiek']Doszły wpłaty
[FONT=Comic Sans MS]AniaGucio - 10 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]SkarpetKa - 30 zł[/FONT]

U mnie na koncie jest 155 zł na Leo. Brakuje drugie tyle za maj+300 zł za czerwiec, czyli 455 zł...

koosiek - przepraszam Cię , zobacz pisałaś, że zostało po wpłaceniu kwietnia 145 zł + dzisiejsze wpływy 40 zł (10 czerwiec +30maj ) to jest 185 zł. ( 175 na maj i 10 zł na czerwiec Ania Gucio)

Post 1079 - skopiowany - niestey nie umiem go tu wstawić, a nie wiem gdzie jest rozliczenie pisane przez ciebie - nie mogę go znaleść.