SkarpetKa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Przelałam brakujące kwietniowe pieniążki do Koosiek. Co słychac u naszego urwisa?! :loveu: Quote
ULKA12 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dzisiaj będą pprawdopodobnie profesjonalne zdjęcia Leonka, jak coś wyszło bo w trakcie sesji Leon brykał, dokazywał albo nareszcie ustawił się tyłem do aparatu i odmówił współpracy :-) Quote
SkarpetKa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A to ci łobuziak :p To na taką okoliczność trzeba skrępować nożki :diabloti: Oby coś wyszło! Bardzo przydadzą się nowe zdjęcia do ogłoszeń :) Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 wyszło wyszło i to całkiem sporo - fajny pies z niego i ładny już jest naprawdę Quote
ULKA12 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja nie chcę nic mówić ale on jest bardzo fotogeniczny, na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości :-) Quote
Felka z Bagien Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ON JEST DOSKONAŁY!!!! :multi::multi::multi::multi: Ulka czy on ma jakąś wadę:eviltong:?Jak ma,to na pewno WYMYŚLONĄ :eviltong:,bo Ci się nudzi:evil_lol:, albo Leoś jest tak fajny,że go nie chcesz oddać NIKOMU:evil_lol: Quote
SkarpetKa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Malawaszka czy to na pewno ten sam piesek?! :evil_lol: Cioteczki to dla Was za śliczne zdjęcia :Rose::Rose::Rose: On jest CUDNY! PRZECUDNY! Quote
farmerka63 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ula - rzeczywiście rozkwitł pod Twoją troskliwą łapką ! Jaka szata - WOW ! Quote
ULKA12 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zerduszko napisał(a):Ładny, ładny... ino co taki nie poczesany :) Z nim jest ten problem, że ja go wyczesuje i jest piękny, puchaty i w momencie Leon się otrząsa i jest tak samo jak było:angryy: Quote
SkarpetKa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Aukcja po liftingu: http://allegro.pl/kosmaty-leonek-twoj-przyjaciel-wiernie-czeka-i1604281174.html Zmieniłam kontakt na koosiek :) Quote
farmerka63 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Moja tymczasowiczka Lola też tak ma - czar trwa przez 5 minut po fryzowaniu ...ale czesać trza , bo się podszerstek sfilcuje :/ Quote
ALMA2 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A na tych pierwszych zdjeciach, do kogo on tak ochoczo biegnie. Quote
Atomowka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 O kurde ale piękniś z niego, a jaki ogon ma fajowy Quote
SkarpetKa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A czy nasz Leoś ma aktualne ogłoszenia? Wydaje mi się, że i tak trzeba by je wkrótce odnowić, ponieważ: :loveu: po pierwsze mamy nowe, powalające zdjęcia Leona :loveu: :) po drugie trza podać nowy kontakt do koosiek :) :p po trzecie im świeższe ogłoszenia tym lepiej :p Czy ktoś jest chętny do zrobienia pakieciku? Leoś pięknie prosi :Dog_run: Od razu zaznaczam, że zupełnie, ale to zupełnie na rasach się nie znam, więc proszę nie bądźcie w stosunku do mnie zbyt okrutne ;) Leoś jest terierkiem, lub bardzo blisko u do niego,prawda?! :oops: To może na forach miłośników lub chociaż tu na dogo, na wątku zbiorczym (jeśli taki jest) byśmy go ogłosiły? Quote
SkarpetKa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ULKA12 napisał(a):Przy odrobinie wyobraźni może być terierem :-) Oj to bolało :evil_lol: Ja wrzuciłam w góglu terier i też mi się nie do końca zgrało, ale tak w tytule stoi... Kombinuję, gdzie by tu można pokazać chłopaka. Jakieś pomysły? Quote
Recommended Posts