Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypominam o Leonku. Czy ktoś wie co się dzieje z Edi? To nie moja sprawa ale jak patrzę na pierwszy post z deklaracjami na kwiecień to jestem odrobinę przestraszona stanem finansowym Leosia, czy ktoś to kontroluje, czy wysyłacie przypominajki do osób, które deklarowały wpłaty?

Posted

ULKA12 napisał(a):
Przypominam o Leonku. Czy ktoś wie co się dzieje z Edi? To nie moja sprawa ale jak patrzę na pierwszy post z deklaracjami na kwiecień to jestem odrobinę przestraszona stanem finansowym Leosia, czy ktoś to kontroluje, czy wysyłacie przypominajki do osób, które deklarowały wpłaty?

jestem, jestem! damy radę. Kochani od 15 bede normalnie na dogo. W pracy nie mam jak, własnie łamię regulamin... Kropka trzyma reke na pulsie. Mieszkamy chwilowo jeszcze we wrocławiu, nie u siebie i dlatego takie zalawirowania:(
Jak coś to tylko email, bo do poczty rano i tak do 12.00 mam dostęp!
Ula tak sobie mysle, ze nie mam ręki:( w zwiazku z tym w przyszłych ogł może kontakt na Ciebie?
Ściskam Was i wracam niedługo:)
Cioteczki prosze o wsparcie dla Leo

Posted

ULKA12 napisał(a):

Za marzec wynika ze:
Trzeba wyslac przypomnienie do "Anula" deklarowala 50 zl -tylko jej wplaty brakuje w rozliczeniu - mysle ze to Edi wysle przypomnienie jako skarbnik;)

A za kwiecien - jak Edi sie obrobi;) to wszystko uzupelni za kwiecien i wtedy zobaczymy kto "wisi" z wplatami za kwiecien

Posted

Aleś Leon GNATA dorwał:diabloti:.Teraz to jesteś na 102 pies:diabloti:.
ULKA podziwiam cię,że masz siłę prosić o książeczkę zdrowia Leona.Ja bym już wysiadła:shake:.
Może trzeba-:angryy: KSIĄŻECZKĘ LEONA ODDAWAĆ:angryy:-bo w AZYLU Święta spędzicie,przy suchym prowiancie:evil_lol:.
Leon jestem Twoją fanką:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Na samej książeczce niewiele mi zależy, mi chodzi głównie o zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie bo ja je muszę mieć, Mogę również zaszczepić jeszcze raz Leona na wściekliznę ale to kosztuje 20 zł, a z pieniędzmi krucho.

Kość robi furorę wśród psiaków, noszą ją na zmianę :-)

Posted

Na innych wątkach EDI100 pisała, że ma jakieś straszne zawirowania osobiste, więc na pewno jak wróci to wszystko wyprostuje w sprawie Leonka. ULKA może przypomnij jej na maila o tej książeczce, bo to chyba łatwiej jej odebrac z tego co wyżej pisała.

Posted

Edi100
Ula tak sobie mysle, ze nie mam ręki w zwiazku z tym w przyszłych ogł może kontakt na Ciebie?

Ulka na Ciebie podać kontakt w allegro?! Jeśli tak to poproszę też maila.

Posted

farmerka63 napisał(a):
Wysłałam do Feli przed chwilą sms-a z prośbą o książeczkę.. Jak na razie - cisza :(

Farmerka, Twojego smsa nie dostałam. A Uli pisałam już 2 razy priva, że książeczkę wysłałam dawno temu. Prosiłam, żeby sprawdziła na poczcie, czy nie leży przypadkiem.

Posted

Ja nic nie dostałam ani na pw ani na poczcie. U mnie w domu w zasadzie zawsze ktoś jest a żadnego awizo nie miałam. W poniedziałek pójdę to wyjaśnić, możesz mi podać kiedy dokładnie wysłałaś książęczkę, może tak ją jakoś namierzą, to był list polecony?

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Ulka na Ciebie podać kontakt w allegro?! Jeśli tak to poproszę też maila.

Zawsze wszystkie ogłoszenia były z namiarami na Edi i wolałabym aby tak pozostało :-)

Posted

asia-s napisał(a):
Za marzec wynika ze:
Trzeba wyslac przypomnienie do "Anula" deklarowala 50 zl -tylko jej wplaty brakuje w rozliczeniu - mysle ze to Edi wysle przypomnienie jako skarbnik;)

A za kwiecien - jak Edi sie obrobi;) to wszystko uzupelni za kwiecien i wtedy zobaczymy kto "wisi" z wplatami za kwiecien

Umówiłam się z Edytą,że moja deklaracja będzie wpływała po 25 bo tak otrzymuję emeryturę,ale staram się zawsze wpłacić wcześniej.