SkarpetKa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kochane i natchnione Cioteczki! Moja prośba nadal aktualna :oops: a allegro kończy się za 2 dni... Quote
ULKA12 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Przypominam o Leonku. Czy ktoś wie co się dzieje z Edi? To nie moja sprawa ale jak patrzę na pierwszy post z deklaracjami na kwiecień to jestem odrobinę przestraszona stanem finansowym Leosia, czy ktoś to kontroluje, czy wysyłacie przypominajki do osób, które deklarowały wpłaty? Quote
Edi100 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ULKA12 napisał(a):Przypominam o Leonku. Czy ktoś wie co się dzieje z Edi? To nie moja sprawa ale jak patrzę na pierwszy post z deklaracjami na kwiecień to jestem odrobinę przestraszona stanem finansowym Leosia, czy ktoś to kontroluje, czy wysyłacie przypominajki do osób, które deklarowały wpłaty? jestem, jestem! damy radę. Kochani od 15 bede normalnie na dogo. W pracy nie mam jak, własnie łamię regulamin... Kropka trzyma reke na pulsie. Mieszkamy chwilowo jeszcze we wrocławiu, nie u siebie i dlatego takie zalawirowania:( Jak coś to tylko email, bo do poczty rano i tak do 12.00 mam dostęp! Ula tak sobie mysle, ze nie mam ręki:( w zwiazku z tym w przyszłych ogł może kontakt na Ciebie? Ściskam Was i wracam niedługo:) Cioteczki prosze o wsparcie dla Leo Quote
farmerka63 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czekam właśnie na zasilenie konta - i zaraz przelewam naszemu kudłaczowi za kwiecień. Quote
asia-s Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ULKA12 napisał(a):Przypominam o Leonku. Czy ktoś wie co się dzieje z Edi? To nie moja sprawa ale jak patrzę na pierwszy post z deklaracjami na kwiecień to jestem odrobinę przestraszona stanem finansowym Leosia, czy ktoś to kontroluje, czy wysyłacie przypominajki do osób, które deklarowały wpłaty? Za marzec wynika ze: Trzeba wyslac przypomnienie do "Anula" deklarowala 50 zl -tylko jej wplaty brakuje w rozliczeniu - mysle ze to Edi wysle przypomnienie jako skarbnik;) A za kwiecien - jak Edi sie obrobi;) to wszystko uzupelni za kwiecien i wtedy zobaczymy kto "wisi" z wplatami za kwiecien Quote
ludwa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja na pewno wiszę za kwiecień i troche mi się przeciągnie...ale proszę o przypomnienie z numerm konta Quote
ULKA12 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A ja się ponownie upomnę o książeczkę zdrowia Leonka, nadal jej nie mam. Quote
ULKA12 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Przypominam o książeczce zdrowia Leonka. Wiosenne pozdrowienia od chłopaka Quote
Felka z Bagien Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Aleś Leon GNATA dorwał:diabloti:.Teraz to jesteś na 102 pies:diabloti:. ULKA podziwiam cię,że masz siłę prosić o książeczkę zdrowia Leona.Ja bym już wysiadła:shake:. Może trzeba-:angryy: KSIĄŻECZKĘ LEONA ODDAWAĆ:angryy:-bo w AZYLU Święta spędzicie,przy suchym prowiancie:evil_lol:. Leon jestem Twoją fanką:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Na samej książeczce niewiele mi zależy, mi chodzi głównie o zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie bo ja je muszę mieć, Mogę również zaszczepić jeszcze raz Leona na wściekliznę ale to kosztuje 20 zł, a z pieniędzmi krucho. Kość robi furorę wśród psiaków, noszą ją na zmianę :-) Quote
Felka z Bagien Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 No i tak naprawdę nie ma sensu go szczepić powtórnie. Quote
ULKA12 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Felka z Bagien napisał(a):No i tak naprawdę nie ma sensu go szczepić powtórnie. Dokładnie tak Quote
SkarpetKa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Na innych wątkach EDI100 pisała, że ma jakieś straszne zawirowania osobiste, więc na pewno jak wróci to wszystko wyprostuje w sprawie Leonka. ULKA może przypomnij jej na maila o tej książeczce, bo to chyba łatwiej jej odebrac z tego co wyżej pisała. Quote
farmerka63 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A czy przypadkiem książeczki Leosia nie ma nadal Fela , która go wyciągała ze schronu ? Quote
ULKA12 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Tak, książeczkę ma Fela,już do niej pisałam na pw, miała wysłać ale to było już dawno temu i niestety nic nie dostałam. Quote
farmerka63 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wysłałam do Feli przed chwilą sms-a z prośbą o książeczkę.. Jak na razie - cisza :( Quote
malawaszka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ciekawe do jakiej długości urosłyby mu kudły :mdleje: Quote
SkarpetKa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Edi100 Ula tak sobie mysle, ze nie mam ręki w zwiazku z tym w przyszłych ogł może kontakt na Ciebie? Ulka na Ciebie podać kontakt w allegro?! Jeśli tak to poproszę też maila. Quote
Fela Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 farmerka63 napisał(a):Wysłałam do Feli przed chwilą sms-a z prośbą o książeczkę.. Jak na razie - cisza :( Farmerka, Twojego smsa nie dostałam. A Uli pisałam już 2 razy priva, że książeczkę wysłałam dawno temu. Prosiłam, żeby sprawdziła na poczcie, czy nie leży przypadkiem. Quote
ULKA12 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ja nic nie dostałam ani na pw ani na poczcie. U mnie w domu w zasadzie zawsze ktoś jest a żadnego awizo nie miałam. W poniedziałek pójdę to wyjaśnić, możesz mi podać kiedy dokładnie wysłałaś książęczkę, może tak ją jakoś namierzą, to był list polecony? Quote
SkarpetKa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wystawiłam aukcję Leosia: http://allegro.pl/przyjacielski-kudlaty-leos-szuka-kochajacego-domku-i1568159056.html Jakby co namiary mogę zmienić, więc pytanie cały czas aktualne. :) Quote
ULKA12 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 SkarpetKa napisał(a):Ulka na Ciebie podać kontakt w allegro?! Jeśli tak to poproszę też maila. Zawsze wszystkie ogłoszenia były z namiarami na Edi i wolałabym aby tak pozostało :-) Quote
Anula Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 asia-s napisał(a):Za marzec wynika ze: Trzeba wyslac przypomnienie do "Anula" deklarowala 50 zl -tylko jej wplaty brakuje w rozliczeniu - mysle ze to Edi wysle przypomnienie jako skarbnik;) A za kwiecien - jak Edi sie obrobi;) to wszystko uzupelni za kwiecien i wtedy zobaczymy kto "wisi" z wplatami za kwiecien Umówiłam się z Edytą,że moja deklaracja będzie wpływała po 25 bo tak otrzymuję emeryturę,ale staram się zawsze wpłacić wcześniej. Quote
Recommended Posts