ULKA12 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 A to dzisiejszy Leonek, na zdjęciu widac ta jego ranę, którą miał, juz jej prawie nie widać Quote
Edi100 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='giselle4']kurcze byłam pewna ze juz w domku:)[/QUOTE] No nie:( Kuchnia:(:( Leo jestes taki piekniusi no! Quote
Felka z Bagien Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Leoś, uwielbiam takie kudłacze, ale w swoim domku, a nie na cudzym garnuszku.Zmykaj po domek,postaraj się. Quote
SkarpetKa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Z góry przepraszam za offtopa!! Jeśli macie info o wolnym miejscu w DT pilnie prosimy o sygnał! Proszę o pomoc - potrzebny DT dla Rudika - pies już był jedną nogą po tamtej stronie i nie może wrócić do schronu!!! Zajrzyjcie proszę! http://www.dogomania.pl/threads/2040...6#post16491106 Quote
ULKA12 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Wpłynęła wpłata za pobyt Leonka 310 zł, serdecznie dziękuję :-) Quote
Edi100 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='ULKA12']Wpłynęła wpłata za pobyt Leonka 310 zł, serdecznie dziękuję :-)[/QUOTE] To ja dziękuję:) Chorutkam, kaszel, katar, brak głosu Kuchnia. Cioteczki przestrzegam, to ciepło zdradliwe, bu Quote
SkarpetKa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Oj :-( To witam w klubie ;) Mnie też solidnie ścięło, ale już na szczęscie dochodzę do siebie :) i Wam tego też życzę! Odnowiłam allegro, bo dziś wygasało: http://allegro.pl/leos-vel-pedzelek-wspanialy-kudlaczek-zauwaz-go-i1509007369.html Quote
enia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 PROSZĘ GŁOSUJCIE NA PIPI, ZA CHWILE KONIEC , POTRZEBUJEMY JESZCZE PARĘ GŁOSÓW.... http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec!/page6 Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Zobaczcie, jaka bida: http://www.dogomania.pl/threads/203533 :-( Wywalony z domu, mieszka pod bramą, do tego miał wypadek i kuleje :-( A na wątku nie ma NIKOGO :-( Quote
ULKA12 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Edi100 oczyść pilnie skrzynke mam dla Ciebie wiadomość pilną. Quote
Edi100 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='ULKA12']Edi100 oczyść pilnie skrzynke mam dla Ciebie wiadomość pilną. Juz wyczyściałam. jestem na dogo cichaczem, nie wolno mi w pracy... a u mamy mam utrudniony dostęp. tak będzie do konca miesiaca. lepiej jak coś pilnego to na email wizerunek@gmail.com Quote
ULKA12 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 No niestety, dzisiaj byliśmy z Leonkiem na wizycie przedadopcyjnej dla niego, niestety nie udało się ponieważ Leonek to charakterny chłopak i naszczekał ta tamtejszego rezydenta, tamten pies to wodołaz charakter bardzo przyjacielski ale nie wytrzymał zaczepek Leonka i sie zdenerwował. Leon nie ma wogóle instynktu samozachowawczego, zaczepiać takiego przeciwnika to głupota. Wnioski z wizyty są takie, że trzeba dla Leona szukać domu gdzie będzie psim jedynakiem. Przykro mi,że się nie udało:shake: Quote
SkarpetKa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Kurcze na co dzień ma tyle psiego towarzystwa wokół siebie, a tu taki numer :( Leosiu jak mogłeś sobie to zrobić. Aż tak poważnie było? Quote
ULKA12 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 No niestety, z Leonem jest ten problem, że on potrzebuje czasu 2-3 dni aby się przyzwyczaić a niestety ludzie nie chcą tyle czekac i pilnowac psy, chcieliby aby psy się dogadały w miarę szybko, niestety. Quote
SkarpetKa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 No właśnie :( Nie wierzę, żeby się nie dogadały! Wiem, że mnie tam nie było, ale pamiętam jak było z moim kotem rezydentem, a "nowym" adoptowanym psem. Pies żył z kotami, ale jak do nas do domu przyjechał to pierwsze spotkanie było ostre... ale teraz po 1,5 roku kot jeszcze zjedzony nie został :loveu: tfu tfu ;) Wystarczy trochę cierpliwości i właściwe podejście do sprawy. Ach, Leonku tak mi Cię żal! Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 pierwsza reakcja Leona naprawdę jest beznadziejna :shake: on wtedy świruje i końca nie widać - aż trudno uwierzyć, że jemu to mija, a przy tym wydaje z siebie dźwięki takie, że uszy puchną szkoda straszna, że się nie udało bo miałby fajny dom Quote
Mysza2 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 a ja tu z nadzieją zajrzałam na domek. Oj Leoś świrusku. Szkoda:( Quote
zerduszko Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 malawaszka napisał(a):pierwsza reakcja Leona naprawdę jest beznadziejna :shake: on wtedy świruje i końca nie widać - aż trudno uwierzyć, że jemu to mija, a przy tym wydaje z siebie dźwięki takie, że uszy puchną A strzelił go ktoś w czambo, żeby się ogarnął? Jak się nakręca, to trzeba to koniecznie przerwać :P Jak to już zależy oda psa ;) Quote
Felka z Bagien Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A na spacerach jak zachowuje się Leoś,też atakuje od razu inne psy?Ufam, że Leoś spotkał się najpierw z psem rezydentem poza domem, a dopiero później wprowadziłaś go do domu.Bo to jest podstawa.Ale wiem z doświadczenia,że w wieku Leosia to może być już trudne do nauczenia.Trzymam jednak kciukasy za małego "szatanka" Quote
ULKA12 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Leon to nawet jak jechaliśmy samochodem to oszczekiwał przez szybę mijane psy. Quote
Felka z Bagien Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To ciężka sprawa.Mam takiego jednego i czekam na cud.Worek smakołyków podtykanych pod nos nie pomaga,dopiero jak ostro przyhamuję,to się uspokaja."Zza płota" zeżarłby ze sztachetami,a w domu,no "inteligencik".Wszystko kuma w mig. Ciężka praca, ale nie można nie dać chłopakowi szansy.Ja bym go w nowym domu trochę izolowała, aż pozna wszystkie zapachy i zaufa człowiekowi.No ale to już od człowieka zależy,czy chce pracować, czy nie. Oj Leoś popraw się, bo ci ciotka dooopencję złoi. Quote
Recommended Posts