Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ludwa napisał(a):
a ja poproszę ponownie o dane, bo chyba czas deklarację za kolejny miesiąc wpłacić;)

Cioteczko już wysyłam. Przepraszam ale to dziś zwariowany dzień:(

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bazarek ogloszeniowy - jeden pakiet dla Leona:
wyslalam do Borowka16 maila z danymi, opisem i zdjeciami LEONA - takze juz powinna zaczac robic ogloszenia- jak tylko Borowka16 zrobi ogloszenia i bede miala linki - to wkleje tutaj, mam nadzieje ze zrobi w miare szybko...

Posted

ULKA12 napisał(a):
Pogoda nieciekawa i Leon zlewa się z otoczeniem :-) Ale może jutro będzie lepiej i uda mi się coś zrobić.

Super:):) Ula na szczepienie wysyłam. Chyba juz można Go zaszczepić:)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ale ja to 50 zł co kiedyś mi wysłałaś wliczyłam w koszt hotelu, bo tak się umówiłyśmy, no chyba, że teraz wysłałaś jeszcze raz.

Tak tak, dziś dosłałam 50zł:)

Posted

ULKA12 napisał(a):
To wszystko jasne, zaszczepię go w poniedziałek. Są jakieś szanse na domek, dzwonił ktoś o niego?

Nikt:(:( Smuci mnie to bardzo:(

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzisiaj muszę pochwalić Leona - jak do tej pory niewitał mnie zbyt ładnie to dziś było bez zarzutu :lol: prawie się już lubimy :D

No to milusio:)

Posted

Dzień dobry ;) Właśnie chciałam zabrać się za ogłaszanie ale nigdzie nie widzę tekstu do ogłoszeń ?! W jakim województwie znajduje się Leo ?

Posted

Zdjęcia są na pierwszej stronie. Tekst może być np taki:

Leon to wspaniały, średniej wielkości kudłaczek, o oryginalnej urodzie ma ok. 3-4 lat
Uwielbia kontakt z człowiekiem, choć początkowo może być nieufny. Chętnie się bawi i uczy. Bardzo ładnie chodzi na smyczy.Lubi inne zwierzęta ale preferowany będzie dom, w którym Leo będzie jedynakiem. Leon zachowuje czystosc w pomieszczeniu, toleruje koty.
Jest wykastrowany i zaszczepiony
Leo został już zabrany ze schroniska i teraz przebywa w hoteliku dla zwierząt.
Leo szuka bardzo odpowiedzialnego, kochającego domu.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, wizyta przedadopcyjna jak i poadopcyjne
W sprawie adopcji Leo prosimy o kontakt wizerunek@gmail.com lub telefonicznie: 796 647 066

Ja potrafię stworzyć tylko coś takiego, może ma ktoś lepszy tekst? Nie wiem jaki kontakt jest do Edi.

Posted

[quote name='ULKA12']Zdjęcia są na pierwszej stronie. Tekst może być np taki:

Leon to wspaniały, średniej wielkości kudłaczek, o oryginalnej urodzie ma ok. 3-4 lat
Uwielbia kontakt z człowiekiem, choć początkowo może być nieufny. Chętnie się bawi i uczy. Bardzo ładnie chodzi na smyczy.Lubi inne zwierzęta ale preferowany będzie dom, w którym Leo będzie jedynakiem. Leon zachowuje czystosc w pomieszczeniu, toleruje koty.
Jest wykastrowany i zaszczepiony
Leo został już zabrany ze schroniska i teraz przebywa w hoteliku dla zwierząt.
Leo szuka bardzo odpowiedzialnego, kochającego domu.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, wizyta przedadopcyjna jak i poadopcyjne
W sprawie adopcji Leo prosimy o kontakt pod nr. tel...........................

Ja potrafię stworzyć tylko coś takiego, może ma ktoś lepszy tekst? Nie wiem jaki kontakt jest do Edi.

wizerunek@gmail.com 796 647 066
:)

Posted

Właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam książeczki zdrowia Leo. W tej sytuacji nie będzie gdzie mu wbic szczepień, chyba, że mu założę nowa książeczkę. Ale co wtedy ze szczepieniem na wściekliznę on musi mieć to zaświadczenie.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam książeczki zdrowia Leo. W tej sytuacji nie będzie gdzie mu wbic szczepień, chyba, że mu założę nowa książeczkę. Ale co wtedy ze szczepieniem na wściekliznę on musi mieć to zaświadczenie.

Ula, założ. Niech wet wpisze też i kastrację, a może dziewczyny zaświadczenie by wysłały na mój adres?

Posted

zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę musi być tam gdzie jest pies! to jest obowiązkowe szczepienie i jakby Uli ktoś "uprzejmy" nasłał kontrolę bo psów kilka to może mieć kłopoty jak pies nie ma zaświadczenia

Posted

malawaszka napisał(a):
zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę musi być tam gdzie jest pies! to jest obowiązkowe szczepienie i jakby Uli ktoś "uprzejmy" nasłał kontrolę bo psów kilka to może mieć kłopoty jak pies nie ma zaświadczenia

No to faktycznie:( To w koperte i wysłać poprosimy. przypomnę się cioteczkom z wawy.

Posted

Dokładnie tak, najważniejsze jest zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie, na słowo to mi nikt nie uwierzy, że on je ma. Prześlijcie mi je od razu na mój adres (podam na pw) Jeśli by się okazało, że z jakiś względów nie ma tego zaświadczenia będę go musiała zaszczepić jeszcze raz.