Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam jak na szpilkach z wizyty przed adopcyjnej.
Ula, pieniążek wysłany.
Przepraszam Cię Leo, że tak wpadam nie za często, ale mamy zadymę ze Żmigrodzkimi piesiami. Ciągle wiszę na telefonie

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AniaGucio']My tez czekamy !!

Edi100, a czy moje 10zł wpłynęło??[/QUOTE]
Tak, tak. Wpłynęło :) aktualizacja w pierwszym poście :) dziękujemy

Posted

[quote name='ULKA12']Szkoda, ja tak po cichutku liczyłam, że może w niedzielę to on do domku swojego pojedzie, ale cóż czekamy cierpliwie :-)[/QUOTE]
Też tak myślałam, ale jak wizyta ok, to pakujemy chłopka od razu:)

Posted

A ja zaprszam na bazareki na utrzymanie ostrowiaka Filipka

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201526-Wietrzenie-szafy-)-bo-Filipek-domu-ni-ma...do-13.02.?p=16242993#post16242993[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201529-Biustonosidła-)-przyniosą-pieniądze-Filipkowi-Do-13.02[/URL]

Posted

Szwy jeszcze nie ściągnięte, ja z reguły ściągam po 10 - 14 dniach. Rana ładnie wygojona, Leo już nie musi chodzić w kołnierzu. Humor mu dopisuje, apetyt też, czasami zastanawiam się czy by go nie wypadało odchudzić troszkę :-)

Posted

[quote name='ULKA12']Szwy jeszcze nie ściągnięte, ja z reguły ściągam po 10 - 14 dniach. Rana ładnie wygojona, Leo już nie musi chodzić w kołnierzu. Humor mu dopisuje, apetyt też, czasami zastanawiam się czy by go nie wypadało odchudzić troszkę :-)[/QUOTE]
Nie odchudzać:)Wiosna przyjdzie to wyskacze:)

Posted

Domek w wawie się wycofał::(
Dostałam właśnie taki email "
Pani Edyto,

z przykrością informuję, że rezygnuję z adopcji Leosia. Przepraszam za zrobienie nadziei ale podchodząc bardzo odpowiedzialnie i biorąc pod uwagę moją mamę, która obawia się, że nie będzie miała siły zrobić dla Leosia tyle dobrego, ile należałoby dać takiemu pieskowi, nie pozostaje mi nic innego, jak wycofać się z adopcji. Jest to dla mnie trudna decyzja.

Szczerze wierzę, że Poznań okaże się jego szczęśliwym domem a radość pozwoli mu zapomnieć o smutnych przeżyciach, które doznał."
I dalej: ps. proszę jednak o informację, gdyby losy Leosia nie okazały się pomyślne."
Trzymajcie kciuki za Poznański domek. bardzo mocno trzymajcie!!!!!
Moge od jutra nie mieć netu ( kłopoty chwilowe) więc dopiero będę w poniedziałek. jak cioteczka Paulina87 coś napisz, napiszcie mi sms 796647066

Posted

[quote name='pola53']No cóż, lepiej tak, niż oddać po paru dniach. Ale jednak żal!!![/QUOTE]
Oczywiście żal. Mam nadzieję, ze domek w Poznaniu będzie tym wymarzonym.