malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Figu często jeździ z Warszawy do Katowic i wozi psiaki więc psiak musiałby tylko do Warszawy dojechać w odpowiednim czasie Quote
koosiek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Jej, ale się cieszę, że jest propozycja DT :) Iwanko, miałaś już jakieś psiaki z dogo na DT? Podałabyś wątki? Przepraszam za podejrzliwość, ale z DT jest jak z DS, musi być pewne ;) Zdajesz sobie sprawę, że nie wiadomo, co mu w tej skórze siedzi? Że to może przenosić się na inne psiaki? Idusiek, Fela, Ludwa - mogłaby któraś z Was podać mi nr do kierownika (gdzieś mi się zgubił)? Zadzwonię i spytam, czy psiak jeszcze jest... Co do imienia - ja go w myślach nazywam Stich ;) Bo niby to pies, ale póki co wygląda jak kosmita :roll: Także może roboczo niech tak zostanie. Jeżeli Stich może pojechać do Iwanki, to najpierw potrzebuje miejsca na przetrzymanie po kastracji (o ile się do tej kastracji nadaje, bo może być też tak, że jego stan nie pozwala na zabieg - co wtedy?) i funduszy na nią i transport. A potem transportu z TDT (i także funduszy na ten transport) do Iwanki. Dobrze rozumiem? Quote
ludwa Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Telefon do schroniska (29) 746 82 99 lub 600 220 338 mail (pewnie najlepiej po zdjęciu trafić:) ostrow@schronisko.net Quote
Iwanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ja moge zrobic na allegro jakies cegielki dla terierka tylko trzeba skontaktowac sie ze schroniskiem. Quote
Iwanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='koosiek']Jej, ale się cieszę, że jest propozycja DT :) Iwanko, miałaś już jakieś psiaki z dogo na DT? Podałabyś wątki? Przepraszam za podejrzliwość, ale z DT jest jak z DS, musi być pewne ;) Zdajesz sobie sprawę, że nie wiadomo, co mu w tej skórze siedzi? Że to może przenosić się na inne psiaki? Idusiek, Fela, Ludwa - mogłaby któraś z Was podać mi nr do kierownika (gdzieś mi się zgubił)? Zadzwonię i spytam, czy psiak jeszcze jest... Co do imienia - ja go w myślach nazywam Stich ;) Bo niby to pies, ale póki co wygląda jak kosmita :roll: Także może roboczo niech tak zostanie. Jeżeli Stich może pojechać do Iwanki, to najpierw potrzebuje miejsca na przetrzymanie po kastracji (o ile się do tej kastracji nadaje, bo może być też tak, że jego stan nie pozwala na zabieg - co wtedy?) i funduszy na nią i transport. A potem transportu z TDT (i także funduszy na ten transport) do Iwanki. Dobrze rozumiem? Tak wiec co do pieskow to ja dopiero na dogo sie zalogowalam na tymczasie mialam kilka pieskow ale nie z tad ale badz co badz Kubus z watku jedzie do mnie na dt http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubuś-malutki-młodziutki-piesek-w-typie-chihuahua-szuka-domku! i przed jego przyjazdem bede miala wizyte.:) to ze piesek ma problemy ze skora to wiem dlatego staram sie pomoc jezeli bedzie to cos zarazliwego ( JA MAM SPECJALNIE zagospodarowane miejsce dla psiaka który moze czyms zarazic inne) i oczywiscie leczenie wtedy małego. Staram sie pomoc jak moge, a co do kastracji piesek o ile beda zdobyte fundusze na nia moze byc wykastrowany u mnie. jezeli stan pieska nie pozwoli na zabieg kastracji to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu ze MUSZE mu pomoc bo w innym wypadku szansy moze juz drugiej nie dostac.Wiem pisalam ze wymogiem jest kastracja ale mysle ze u tego malca moglabym w tym wypad( zlego stanu ) przymknac oko. Quote
Atomowka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mogę zrobić bazarek imienny dla niego, zawsze może jakiś grosz wpadnie. Ale chyba trzeba się najpierw na 100% upewnić czy on tam jest Quote
Iwanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Racja. trzeba sie upewnic i Atomowka dziekujemy :):* Quote
Atomowka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Iwanka daj spokój to tylko głupi bazarek, nie ma za co dziękować to Ty dajesz mu szansę na lepsze życie Quote
Iwanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 robie co do mnie nalezy:) to co mi serce podpowiada:) ratuje malucha:) Quote
idusiek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 koosiek- chciałam wyslac pw ale masz pełną skrzynkę. nuemr do kierownika jest taki 600 220 338. wyslałam mu wczoraj jego zdjecia, pewnie bedę miała info jutro, bo w niedzielę schron nieczynny. Quote
koosiek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Iwanka']Tak wiec co do pieskow to ja dopiero na dogo sie zalogowalam na tymczasie mialam kilka pieskow ale nie z tad ale badz co badz Kubus z watku jedzie do mnie na dt http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubuś-malutki-młodziutki-piesek-w-typie-chihuahua-szuka-domku! i przed jego przyjazdem bede miala wizyte.:) to ze piesek ma problemy ze skora to wiem dlatego staram sie pomoc jezeli bedzie to cos zarazliwego ( JA MAM SPECJALNIE zagospodarowane miejsce dla psiaka który moze czyms zarazic inne) i oczywiscie leczenie wtedy małego. Staram sie pomoc jak moge, a co do kastracji piesek o ile beda zdobyte fundusze na nia moze byc wykastrowany u mnie. jezeli stan pieska nie pozwoli na zabieg kastracji to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu ze MUSZE mu pomoc bo w innym wypadku szansy moze juz drugiej nie dostac.Wiem pisalam ze wymogiem jest kastracja ale mysle ze u tego malca moglabym w tym wypad( zlego stanu ) przymknac oko. W takim razie to ja już nie mam pytań :) [quote name='idusiek']koosiek- chciałam wyslac pw ale masz pełną skrzynkę. nuemr do kierownika jest taki 600 220 338. wyslałam mu wczoraj jego zdjecia, pewnie bedę miała info jutro, bo w niedzielę schron nieczynny. Ok, to ja już nie będę pisać. Czekam na info! Oby on jeszcze tam był... Quote
irenaka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jakiś dziwny ten wątek, niezrozumiała dla mnie dyskusja:shake:. A kto zbiera kasę na tego pieska? Chciałabym przeznaczyć 50,00 jednorazowo np. na transport, bo liczę, że Wam się uda go wyciągnąć:shake:. Quote
Iwanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 irenaka napisał(a):Jakiś dziwny ten wątek, niezrozumiała dla mnie dyskusja:shake:. A kto zbiera kasę na tego pieska? Chciałabym przeznaczyć 50,00 jednorazowo np. na transport, bo liczę, że Wam się uda go wyciągnąć:shake:. narazie chyba nikt bo musza sie dowiedziec czy on tam wogole jeszcze jest dopiero potem jakas akcja bedzie.. Quote
farmerka63 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Irenko - Iwanka ma absolutną rację - ustalmy najpierw , czy psiak żyje. Zaraz po potwierdzeniu przystąpimy do działania - wybór skarbnika, zbiórka kasy, organizowanie transportu , bazarki itp. Jest nas tu ciągle mało, ale PRZYBYWA :D:D:D Quote
ludwa Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 czyli chyba jest już zdeklarowane 100 zł:) Jak na weekend nie jest źle;) Oby tak dalej:) Quote
idusiek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 wow, to więcej niz na "naszego" Gufiego z grzybem..... :( fajnie i niefajnie...ciotki - proszę zajrzyjcie do przystojnika- on tez z Ostrowi i jak na razie w gorszym stanie niz ten...(chyba) Quote
Iwanka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 zyje jest jeszcze piesek pytałyscie drogie cioteczki? Quote
koosiek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Idusiek pytała, na razie musimy poczekać, aż pojawi się na dogo. Quote
idusiek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Z tego co wiem od schroniska- pies jest. Quote
koosiek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Uff. Czyli Stich może się zbierać do Iwanki - szukamy transportu do Katowic? A wiesz tylko, że jest, czy może wiesz coś, w jakim jest teraz stanie? Quote
lika1771 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 idusiek napisał(a):Z tego co wiem od schroniska- pies jest. Cioteczko a moze wiesz cos wiecej? Quote
Iwanka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 bardzo sie ciesze cioteczki kochane ze maluch jest i do mnie przyjedzie:):):) Quote
Recommended Posts