Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ula, Leon ma szczepienie p. wściekliznie, książeczka powinna do mnie lada dzień dotrzeć. Może chwilę się wstrzymam z jej wysyłaniem, skoro on ma do Wawy wracać? (tfu, tfu, nie zapeszam)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tam trzeba tę kastrację wpisać. Zresztą ja nauczona doświadczeniem, niestety negatywnym ucieszę się dopiero jak Leonek pojedzie do nowego domku a i tak będę wtedy w strachu aby ktoś się nie rozmyślił. W zeszłym tygodniu miała ode mnie jechać sznaucerka Luna, wizyta była, wszystko ok, pani zdecydowana i w dzień wyjazdu sms, że ona jednak rezygnuje, po prostu nóż się w kieszeni otwiera.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ale tam trzeba tę kastrację wpisać. Zresztą ja nauczona doświadczeniem, niestety negatywnym ucieszę się dopiero jak Leonek pojedzie do nowego domku a i tak będę wtedy w strachu aby ktoś się nie rozmyślił. W zeszłym tygodniu miała ode mnie jechać sznaucerka Luna, wizyta była, wszystko ok, pani zdecydowana i w dzień wyjazdu sms, że ona jednak rezygnuje, po prostu nóż się w kieszeni otwiera.

Tak, lepiej wpisać:)
nawet jak domek zadzwoni, to pewnie chwilkę potrwa wizyta i przyjazd.
Jak Leo dzisiaj?:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Nie, niestety nie. Ale jakoś czuję że i tak zadzwonią.

Trzymam Cię za słowo ;) bo przez chwilę tak mnie to przybiło, nie lubie takich straczonych szans ;( Tak juz blisko, a jednak tak daleko...

Posted

Domek nie zadzwonił:(
Mam nadzieję, że zadzwoni inny!Szukamy dalej!
Jak Leo bezbezjajuś?;)
Ps-psy w Żmigrodzie zabrane i uratowane. Ale ranne:(Jeszcze się telepię z nerwów:(

Posted

Leo ma sie kwitnąco :-) Biega skacze, dokazuje. Tylko ten brak domu, w zasadzie jest gotowy do adopcji tylko jeszcze szczepienia na wirusówki ale to dopiero po zdjęciu szwów, no chyba, że prędzej sie domek znajdzie na co bardzo liczę :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Leo ma sie kwitnąco :-) Biega skacze, dokazuje. Tylko ten brak domu, w zasadzie jest gotowy do adopcji tylko jeszcze szczepienia na wirusówki ale to dopiero po zdjęciu szwów, no chyba, że prędzej sie domek znajdzie na co bardzo liczę :-)

Cieszę się, ze ma się kwitnąco:)
Ja też wypatruje domku!