Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też jak cień ...Wczoraj pożegnałam moją tymczasiczkę, ale zaraz jadę po następną - natura nie znosi próżni ;)

A Lełonowi zaraz przelewam, com obiecała :)

Fela - a masz te zapachowe choinki ?

Posted

Cóż mogę napisać. Leo ma się nieźle po zapaszku pozostały tylko wspomnienia. Niestety wczoraj miał spięcie z Luna, on był zbyt nachalny a ona wkurzona. Nic nikomu się nie stało ale to jeszcze jeden powód aby kastracja była jak najszybciej. Terminu jeszcze nie znam bo dzisiaj ma przyjechać do mnie nowa tymczasowiczka i ją tez chcę umówić na sterylkę w jednym czasie razem z Leo. Ale musze najpierw zobaczyć w jakim ona jest stanie bo jak jest wychudzona to sterylki nie będziemy robić teraz a Leo muszę załatwić jeszcze w tym tygodniu :-) Leo to okropny łakomczuch je wszystko co mu daję, wpatrzony w człowieka jak w obrazek jedyna jego wada to to, że dominator straszny.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Cóż mogę napisać. Leo ma się nieźle po zapaszku pozostały tylko wspomnienia. Niestety wczoraj miał spięcie z Luna, on był zbyt nachalny a ona wkurzona. Nic nikomu się nie stało ale to jeszcze jeden powód aby kastracja była jak najszybciej. Terminu jeszcze nie znam bo dzisiaj ma przyjechać do mnie nowa tymczasowiczka i ją tez chcę umówić na sterylkę w jednym czasie razem z Leo. Ale musze najpierw zobaczyć w jakim ona jest stanie bo jak jest wychudzona to sterylki nie będziemy robić teraz a Leo muszę załatwić jeszcze w tym tygodniu :-) Leo to okropny łakomczuch je wszystko co mu daję, wpatrzony w człowieka jak w obrazek jedyna jego wada to to, że dominator straszny.

To ciachanko na tip top potrzebne:) Utemperuje się mam nadzieję.
Leo grzecznie! Nie zaczepiaj koleżanki łobuzie;)

Posted

Miałam właśnie bardzo miły telefon w sprawie Leo. Nic nie ukrywałam:) Leo miałby zamieszkać u mamy tej, która telefonowała. Nie dawno odszedł im średni sznaucer ze starości i pani mama bardzo rozpacza. Pani która dzwoniła, ma bernardynkę wysterylizowaną i by sobie razem rządziły. Dom z Ogrodem w Warszawie;)
Pani się zgadza na wizytę przed adopcyjna, umowę i sama by przyjechała wraz z bernardynka jeśli adopcja dojdzie do skutku. W piątek ma zadzwonić i ostatecznie ma zapaść decyzja z ich strony.
oczywiście Leo najpierw musi się jajek pozbyć:) O tym tez powiedziałam:)

Posted

malawaszka napisał(a):
no to oby się udało :kciuki: paskud bardzo nachalny do suczek jest - mamy na pieńku :lol:

Może po ciachanku do większej od siebie będzie pokorniejszy;) Pani powiedziała, ze jej Benia waży 50kg:):)O ile adopcja dojdzie do skutku.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Kastracja Leo umówiona na jutro godzina 10.

Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Ula, gdyby coś przybrakło grosza dla Leo, to proszę śmiało o info:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Może po ciachanku do większej od siebie będzie pokorniejszy;) Pani powiedziała, ze jej Benia waży 50kg:):)O ile adopcja dojdzie do skutku.

Trzymam kciuki za domek:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Witajcie!

Kłania się nowa cioteczka :) Miło mi się znaleźć w Waszym zacnym gronie!

Dzisiejsza wadomość o adopcji sprawiła mi ogromną radość!
Nie zapeszam i z niecierpliwością czekam na szcześliwy finał! :Cool!:

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Witajcie!

Kłania się nowa cioteczka :) Miło mi się znaleźć w Waszym zacnym gronie!

Dzisiejsza wadomość o adopcji sprawiła mi ogromną radość!
Nie zapeszam i z niecierpliwością czekam na szcześliwy finał! :Cool!:

Witamy!Witamy! Jeszcze raz dziękuję za datek dla Leo:):)
Kciuki za jutro cały czas trzymamy!