Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdalena napisał(a):
łoj. mi się imiona pomieszały, w tytule rpzelewu nazwałam Leosia "Edzikiem", bo wydawało mi sie że gdzieś mi to imię mignęło. przepraszam bardzo :oops:

Przez Chwilę był Edzikiem ;) zanim został Leosiem:)
I tak wiadomo o kogo chodzi;)

Posted

Dzisiaj nie, może jutro będzie.

Leo to pies z charakterkiem, próbuje mi rządzić a jak mu nie pozwalam zamienia się w niedźwiadka skomli i się do mnie tuli udając, że to przecież nie on. Apetyt ma nieziemski, muszę go karmic osobno bo Luna i Dyzio umarli by z głodu, zjada swoje a potem bezczelnie odgania je od misek. No i okropnie szczeka na gości, na szczęście szybko się uspokaja. Ogólnie szukamy domu raczej bez innych psów albo jakaś uległa sunia. Człowiek nie musi być z nim non stop ale Leo musi sie porządnie wybiegać wtedy jest spokojniejszy. Nadaje się do pilnowania ale nikt chyba nie chciałby aby on całymi dniami biegał po podwórku i nie miał kontaktu z człowiekiem. Nadaje się do mieszkania w bloku. To na razie tyle.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Dzisiaj nie, może jutro będzie.

Leo to pies z charakterkiem, próbuje mi rządzić a jak mu nie pozwalam zamienia się w niedźwiadka skomli i się do mnie tuli udając, że to przecież nie on. Apetyt ma nieziemski, muszę go karmic osobno bo Luna i Dyzio umarli by z głodu, zjada swoje a potem bezczelnie odgania je od misek. No i okropnie szczeka na gości, na szczęście szybko się uspokaja. Ogólnie szukamy domu raczej bez innych psów albo jakaś uległa sunia. Człowiek nie musi być z nim non stop ale Leo musi sie porządnie wybiegać wtedy jest spokojniejszy. Nadaje się do pilnowania ale nikt chyba nie chciałby aby on całymi dniami biegał po podwórku i nie miał kontaktu z człowiekiem. Nadaje się do mieszkania w bloku. To na razie tyle.

Dziękuję Ula za wieści:)
Spokojnej nocy:)

Posted

ULKA12 napisał(a):
To zapraszam do mnie :-) Pieniądze doszły 170 zł to od Ciebie chyba?

Ach, gdybym mogła to bym sie wprosiła:) Tak pieniażki na ciachanko i szczepienia:) Gdyby brakło to daj cynk:)

Posted

Atomowka napisał(a):
Leo Leo nasz przystojniak, skacze, biega, urwisuje. Kocha ludzi, kocha Nas ale do domu już czas!

Jeszcze nie czas,nie czas nasz Leo ma jajeczek garść.

Posted

ALMA2 napisał(a):
a ciekawe , co nowego nasz pędzelek wymyśli:roll:, jak się dowie, że ciotki sobie żarty:eviltong: z jego jajeczków robią:p

Lepiej, żeby nie wiedział;)

Posted

Ja odwiedzam i żartuję ze szczęścia,że Leo jest w DT i ma wspaniałą opiekę a te zdjęcia z pierwszej strony wątku to już przeszłość oczywiście dzięki kochanej Edi100.

Posted

Anula napisał(a):
Ja odwiedzam i żartuję ze szczęścia,że Leo jest w DT i ma wspaniałą opiekę a te zdjęcia z pierwszej strony wątku to już przeszłość oczywiście dzięki kochanej Edi100.

Dzięki nam wszystkim:):):)