Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ULKA12 napisał(a):
Leo to alpinista, wspina sie po szafkach zrzuca co ciekawsze okazy a na dole już czeka Dyzio i już wspólnie się z daną rzeczą rozprawiają:diabloti:

Hm, cwaniactwo z kumoterstwem się objawia?;)
Leo, nieładnie tak cwaniakować.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Leo to alpinista, wspina sie po szafkach zrzuca co ciekawsze okazy a na dole już czeka Dyzio i już wspólnie się z daną rzeczą rozprawiają:diabloti:

Hhaha ale się uśmiałam. Wyobraziłam sobie Leo wiszącego na szafce :)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ehh... ten sznupkowaty ma coś w tych swoich oczętach... Dziewczyny, w tym miesiącu nie dam rady, ale od lutego zapiszcie 10zł/m-c ode mnie

AniaGucio - Dziekujemy:multi:, Buziak od Leosia:loveu:

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ehh... ten sznupkowaty ma coś w tych swoich oczętach... Dziewczyny, w tym miesiącu nie dam rady, ale od lutego zapiszcie 10zł/m-c ode mnie

Dopiszemy i dziękujemy serdecznie!:)

Posted

Edi100 - mam prośbę, jak wpłaty wchodzą na Twoje konto, to oprócz pierwszego postu wpisuj je też na końcu wątku, żeby nie trzeba było co chwilę zerkać na początek ;)

A do Wszystkich zaglądających do Leosia inna prośba - zaglądajcie na bazarek i hopajcie, im wyżej jest, tym większa szansa na zebranie jakiejś porządniej sumy :razz: Wątek bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/200423

Posted

[quote name='koosiek']Edi100 - mam prośbę, jak wpłaty wchodzą na Twoje konto, to oprócz pierwszego postu wpisuj je też na końcu wątku, żeby nie trzeba było co chwilę zerkać na początek ;)

A do Wszystkich zaglądających do Leosia inna prośba - zaglądajcie na bazarek i hopajcie, im wyżej jest, tym większa szansa na zebranie jakiejś porządniej sumy :razz: Wątek bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/200423
Dobrze:) Poprawię się;)

Posted

agusiazet napisał(a):
Przelałam dzisiaj moją jednorazową wpłatę na Leosia w wysokości 50 zł!

Aj Kochana, dziękuję!:)
Widziałaś Foteczki tego słodkiego pychola?:) Kto by pomyślała, ze on taki piękniś:)