Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ULKA12 napisał(a):
To ja ciachanko umawiam jak najszybciej. On ma niesamowite oczy.

Pieniądze dotarły, dziękuję.

Umawiaj:) grosz jest:):) Mogę od razu przelać, tylko daj cynka;)
Zobaczcie pierwszy post, czy wsio czytelne?:) Nie ukrywam że moja KropkaKropka nieco mi z tym pomogła z tym rozpisywaniem;):)

Posted

asia-s napisał(a):
do kogo podawac kontakt w ogloszeniach - do Ulka12?

Asiu, jeśli Ula się zgodzi, to chyba tak najlepiej:)
Robisz Leo Pędzelkowi ogłoszonka?:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Asiu, jeśli Ula się zgodzi, to chyba tak najlepiej:)
Robisz Leo Pędzelkowi ogłoszonka?:)

Zrobie;) Poczekamy na Ulka12 no i moze podpowie co umiescic w ogloszeniu o charakterze ect;)

Posted

Ja osobiście bym wolała aby pierwszy kontakt był na Edi100 a dopiero jak będzie coś konkretnego to można podać tel do mnie. Jeśli chodzi o istotne informacje to Pędzelek jest psem bardzo otwartym i radosnym w pierwszym kontakcie z daną osobą może byc nieufny a nawet warczeć ale szybko mu przechodzi. Umie chodzic na smyczy, zgadza się z innymi psami, nie niszczy, zachowuje czystość w pomieszczeniu, toleruje koty. Nie wiem co jeszcze można dodać.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja osobiście bym wolała aby pierwszy kontakt był na Edi100 a dopiero jak będzie coś konkretnego to można podać tel do mnie. Jeśli chodzi o istotne informacje to Pędzelek jest psem bardzo otwartym i radosnym w pierwszym kontakcie z daną osobą może byc nieufny a nawet warczeć ale szybko mu przechodzi. Umie chodzic na smyczy, zgadza się z innymi psami, nie niszczy, zachowuje czystość w pomieszczeniu, toleruje koty. Nie wiem co jeszcze można dodać.

Tak się cieszę, że On taki psio kocio pozytywny:):)

Posted

:thumbs::iloveyou::modla:dla takich oczu , dla takich usmiechow - dla tego szczescia na pysiu pomilionkroc warto zyc:loveu::loveu::bigcry::iloveyou:czlowiek beczy z radosci!