Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro wszystko opisze w pierwszym poście. Nie dam rady dziś, powaliło mnie. Wyprowadzę tylko Futra, dam kotom i do wyra:(
Dobrej nocki Leosiu Pędzelku:)

Posted

ALMA2 napisał(a):
Zdrówka zyczę chorm ciotkom. Pmiętajcie żeby pić, coby nie odwodnic organizmu.

Bo inaczej trzeba będzie łykać paskudnie smakujące elektrolity, jak ja w zeszłym tygodniu ;)

Posted

Witaj Leosiu Pędzelku:)
Ciotka ledwo zipie, ale już się bierze za rozliczenia:)
Rachunki nigdy nie były moją mocną stroną, więc pewnie chwilkę potrwa;)
Widzę, ze na wątkach jest tak, że rozlicza się np Hotel miesiącami to i ja tak zrobię. Będzie łatwiej chyba:)

Posted

Ulka12, proszę napisz mi ile ma być za styczeń;) bo mi nijak te rachunki nie wychodzą:( Potem wiadomo jak miesiąc cały, to łatwiej, a teraz to mi jakiś głupotki wychodzą. kuchnia!
Wybaczcie mi potknięcia jeszcze, ale dojdę do wprawy. Obiecuję:)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Leon przyjechał do mnie 13.01.2011 do 31 stycznia wychodzi 19 dni po 10 zł tj 190 zł.

Już się robi:)
Zniknę na troszkę, bo jestem we Wrocławiu ale wracam do domu bo nie daje rady wysiedzieć. Żołądek nie odpuścił a na siedząco nie wyrabiam:(

Posted

jaki to jest paskud i brzyyydaallllll :lol: straszyć mnie chciał - sam w strachu, ale próbował czy ja się wystraszę :evil_lol: raz merdał ogonem, a zaraz powarkiwał, szczeknął, skoczył i tak naciskał łapami żeby pokazać jaki to on nie jest odważny i mocny :lol: o takich zachowaniach będzie trzeba uprzedzić potencjalnych nowych opiekunów żeby się nie wystraszyli bo ja się nie bałam to po jakichś 15 minutach mu przeszło, ale badał badał czy zacznę trząść portkami :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jaki to jest paskud i brzyyydaallllll :lol: straszyć mnie chciał - sam w strachu, ale próbował czy ja się wystraszę :evil_lol: raz merdał ogonem, a zaraz powarkiwał, szczeknął, skoczył i tak naciskał łapami żeby pokazać jaki to on nie jest odważny i mocny :lol: o takich zachowaniach będzie trzeba uprzedzić potencjalnych nowych opiekunów żeby się nie wystraszyli bo ja się nie bałam to po jakichś 15 minutach mu przeszło, ale badał badał czy zacznę trząść
portkami :lol:

Patrzcie, jaki twardziel stróż się zrobił:(
Można to jakoś utemperować?:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Patrzcie, jaki twardziel stróż się zrobił:(
Można to jakoś utemperować?:(

to nie jest póki co groźne i na Uli "nie wolno: się uspokajał, więc to nic strasznego - i szybko sie przekonał, że jednak nic złego mu nie zrobię i już było ok - więc spokojnie ;) jedynie Ula musi uważać na niego żeby nie wziął sobie zadania obrońcy za bardzo do serca i hamować go

Posted

Cuuudny :-) I cudne foty.
W trakcie prania zaczęło się okazywać, że ma biały krawat. Nie doczekałam, aż wyschnie, więc nie widziałam, że taki puszysty i pięknościowy się zrobił.

On w pierwszej chwili próbuje sił, tak jak Malawaszka pisze, ale szybko odpuszcza. To chyba też trochę niepewność i strach przy nowym człowieku, ale szybko przechodzi