ULKA12 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jakość zdjęć nie zachwyca, wiem, ale jutro się bardziej postaram. Quote
asia-s Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 "Pedzel - juz pedze" -Ula ale sie usmialam:evil_lol: Widac ze piesek odzyskal radosc, :lol: Quote
Edi100 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wstałam na chwilkę, to zajrzałam i dobrze bo oczy nacieszyłam!:) Zadowolona mordeczka:)! Quote
Edi100 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jutro wszystko opisze w pierwszym poście. Nie dam rady dziś, powaliło mnie. Wyprowadzę tylko Futra, dam kotom i do wyra:( Dobrej nocki Leosiu Pędzelku:) Quote
Mysza2 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Miło spojrzeć na uśmiechniętego pychola:):) Quote
koosiek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Super widzieć go takiego szczęśliwego :) Wreszcie! Quote
ALMA2 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Zdrówka zyczę chorm ciotkom. Pmiętajcie żeby pić, coby nie odwodnic organizmu. Zdjęcia Pędzelka super, pychol usmiechniety. Quote
koosiek Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 ALMA2 napisał(a):Zdrówka zyczę chorm ciotkom. Pmiętajcie żeby pić, coby nie odwodnic organizmu. Bo inaczej trzeba będzie łykać paskudnie smakujące elektrolity, jak ja w zeszłym tygodniu ;) Quote
Edi100 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Witaj Leosiu Pędzelku:) Ciotka ledwo zipie, ale już się bierze za rozliczenia:) Rachunki nigdy nie były moją mocną stroną, więc pewnie chwilkę potrwa;) Widzę, ze na wątkach jest tak, że rozlicza się np Hotel miesiącami to i ja tak zrobię. Będzie łatwiej chyba:) Quote
Edi100 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ulka12, proszę napisz mi ile ma być za styczeń;) bo mi nijak te rachunki nie wychodzą:( Potem wiadomo jak miesiąc cały, to łatwiej, a teraz to mi jakiś głupotki wychodzą. kuchnia! Wybaczcie mi potknięcia jeszcze, ale dojdę do wprawy. Obiecuję:) Quote
Nadziejka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :crazyeye::loveu::sweetCyb::iloveyou:o losie jaki ninus cudny! to nie ta psinka! cuda dzialacie cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ULKA12 napisał(a):Leon przyjechał do mnie 13.01.2011 do 31 stycznia wychodzi 19 dni po 10 zł tj 190 zł. Już się robi:) Zniknę na troszkę, bo jestem we Wrocławiu ale wracam do domu bo nie daje rady wysiedzieć. Żołądek nie odpuścił a na siedząco nie wyrabiam:( Quote
ULKA12 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Leon przyjechał do mnie 13.01.2011 do 31 stycznia wychodzi 19 dni po 10 zł tj 190 zł. Quote
Evelka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Trochę mnie nie było, ale już doczytałam i strasznie się cieszę, że kudłaczek już bezpieczny! Teraz trzymam kciuki za dobry domek:) Quote
koosiek Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Zaraz zabieram się za bazarek, a tymczasem: bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek przerażonego szczeniaka - połowa wpływów z bazarku będzie właśnie na niego - któremu grozi wydanie na wiejskiej giełdzie: http://www.dogomania.pl/threads/200414 :(:( Quote
malawaszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 jaki to jest paskud i brzyyydaallllll :lol: straszyć mnie chciał - sam w strachu, ale próbował czy ja się wystraszę :evil_lol: raz merdał ogonem, a zaraz powarkiwał, szczeknął, skoczył i tak naciskał łapami żeby pokazać jaki to on nie jest odważny i mocny :lol: o takich zachowaniach będzie trzeba uprzedzić potencjalnych nowych opiekunów żeby się nie wystraszyli bo ja się nie bałam to po jakichś 15 minutach mu przeszło, ale badał badał czy zacznę trząść portkami :lol: Quote
Edi100 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 malawaszka napisał(a):jaki to jest paskud i brzyyydaallllll :lol: straszyć mnie chciał - sam w strachu, ale próbował czy ja się wystraszę :evil_lol: raz merdał ogonem, a zaraz powarkiwał, szczeknął, skoczył i tak naciskał łapami żeby pokazać jaki to on nie jest odważny i mocny :lol: o takich zachowaniach będzie trzeba uprzedzić potencjalnych nowych opiekunów żeby się nie wystraszyli bo ja się nie bałam to po jakichś 15 minutach mu przeszło, ale badał badał czy zacznę trząść portkami :lol: Patrzcie, jaki twardziel stróż się zrobił:( Można to jakoś utemperować?:( Quote
giselle4 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 podniose slicznote ....szczescia maluszku:) Quote
malawaszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Edi100 napisał(a):Patrzcie, jaki twardziel stróż się zrobił:( Można to jakoś utemperować?:( to nie jest póki co groźne i na Uli "nie wolno: się uspokajał, więc to nic strasznego - i szybko sie przekonał, że jednak nic złego mu nie zrobię i już było ok - więc spokojnie ;) jedynie Ula musi uważać na niego żeby nie wziął sobie zadania obrońcy za bardzo do serca i hamować go Quote
koosiek Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Śliczny - zupełnie inny pies niż na zdjęciach w pierwszym poście! :) Quote
Fela Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cuuudny :-) I cudne foty. W trakcie prania zaczęło się okazywać, że ma biały krawat. Nie doczekałam, aż wyschnie, więc nie widziałam, że taki puszysty i pięknościowy się zrobił. On w pierwszej chwili próbuje sił, tak jak Malawaszka pisze, ale szybko odpuszcza. To chyba też trochę niepewność i strach przy nowym człowieku, ale szybko przechodzi Quote
Recommended Posts