farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Figu powiedziała, że z Warszawy wyjeżdżają najpóźniej w południe. Rozumiem, Urszulko, że mogę Figu przekazać Twój numer telefonu , żebyście mogły się kontaktować ze sobą bezpośrednio ? Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Felu - wielkie dzięki za akcję bezpośrednią:modla::modla::modla: Quote
Fela Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Poproszę o sole trzeźwiące. Jeszcze jedziemy,w gigantycznych korkach po karambolu. Dawno nie wozłam nic tak aromatycznego. Ciekawe, czy mnie w lecznicy nie pogonią. Psiul fajny, juz grzeczny Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='farmerka63']JUŻ MOGĘ MÓWIĆ :D:D:D Fela ma Edzia w samochodzie i jedzie z nim do weterynarii w Nadarzynie !!!!!!!!! Tam mają nam chłopaka oglądnąć, zdiagnozować , a najpierw chyba wyprać, bo capi jak niebossskie stworzenie . Fela jedzie z klamerką do bielizny na nosie a ten dzwoniec usiłuje przedrzeć się na przednie siedzenie ;) Nasz aromatyczny pupilek będzie nocował w Nadarzynie a Figu jadąc jutro do Katowic zabierze go wprost z lecznicy . Potem z rąk Figu trafi pod skrzydła Uli i tak kończy swoją pierwszą wielką podróż przez prawie pół Polski ! [quote name='Fela']Poproszę o sole trzeźwiące. Jeszcze jedziemy,w gigantycznych korkach po karambolu. Dawno nie wozłam nic tak aromatycznego. Ciekawe, czy mnie w lecznicy nie pogonią. Psiul fajny, juz grzecznyNIe wierzę!!!!!!!!!!!!!!Po prostu nie wierzę!!!!!!Odebrało mi mowę...nie wiem jak dziękowac za tą akcję...na jutro wydawala mi sie mało prawdopodobna..ale nadziś..??:o Nawet nie marzyłam!!!!!!!!! Ukłony do samej ziemi!!!!!:):):) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='farmerka63']JUŻ MOGĘ MÓWIĆ :D:D:D Fela ma Edzia w samochodzie i jedzie z nim do weterynarii w Nadarzynie !!!!!!!!! Tam mają nam chłopaka oglądnąć, zdiagnozować , a najpierw chyba wyprać, bo capi jak niebossskie stworzenie . Fela jedzie z klamerką do bielizny na nosie a ten dzwoniec usiłuje przedrzeć się na przednie siedzenie ;) Nasz aromatyczny pupilek będzie nocował w Nadarzynie a Figu jadąc jutro do Katowic zabierze go wprost z lecznicy . Potem z rąk Figu trafi pod skrzydła Uli i tak kończy swoją pierwszą wielką podróż przez prawie pół Polski ! No niech mnie ktoś uszczypnie, ze to prawda!!!!!!!!!!!!!! O Raju, o raju nie wiem co powiedzieć!!! Jestem przeszczęśliwa!!!!:):):) Kochani, bardzo bardzo dziękuję za pieniążki, dobrego ducha, kciuki, pomoc, przywiezienie, weta i miejsce w hoteliku!!! Piesku Kochany jak ja bym Cie chciała w nochal pocałować! I gdybym mogła to Was wyściskać. Ściskam Więc mocno choć wirtualne!!!:)Jak ja Wam się odwdzięczę za tyle dobra?? Musimy szybko ustalić na czyje konto zebrac pieniązki, żeby Uli wpłacić za hotelik. Mam jeszcze grosze za bazarek a i cioteczki się oferowały z jednorazowymi:) O Matko! :) Zbierzmy to razem jakoś:) Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):No niech mnie ktoś uszczypnie, ze to prawda!!!!!!!!!!!!!! O Raju, o raju nie wiem co powiedzieć!!! Jestem przeszczęśliwa!!!!:):):) Kochani, bardzo bardzo dziękuję za pieniążki, dobrego ducha, kciuki, pomoc, przywiezienie, weta i miejsce w hoteliku!!! Piesku Kochany jak ja bym Cie chciała w nochal pocałować! I gdybym mogła to Was wyściskać. Ściskam Więc mocno choć wirtualne!!!:)Jak ja Wam się odwdzięczę za tyle dobra?? Musimy szybko ustalić na czyje konto zebrac pieniązki, żeby Uli wpłacić za hotelik. Mam jeszcze grosze za bazarek a i cioteczki się oferowały z jednorazowymi:) O Matko! :) Zbierzmy to razem jakoś:)Hehheh...wiedzialam, ze jak Edi tu wejdzie, to zemdleje ze szczescia:):):) I się nie dziwie:D Quote
ULKA12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja tylko napiszę, że ja nie wystawię faktury a wiem, że jeśli pieniądze będą zbierane na fundacje to taka będzie potrzebna. Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ULKA12 napisał(a):Ja tylko napiszę, że ja nie wystawię faktury a wiem, że jeśli pieniądze będą zbierane na fundacje to taka będzie potrzebna. Jeśli mi ufacie mogę udostepnić swoje, a raczej mojej Kropki :) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ULKA12 napisał(a):Ja tylko napiszę, że ja nie wystawię faktury a wiem, że jeśli pieniądze będą zbierane na fundacje to taka będzie potrzebna. Ula tak bardzo Ci dziękuje za miejsce u Ciebie:) Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):Jeśli mi ufacie mogę udostepnić swoje, a raczej mojej Kropki :) JA mysle, że nikt sie nie sprzeciwi:) Jestes Dobrym Aniołem tego wątku...a nie ma czasu sie zastanawiać, zreszta nie ma nad czym:) Wysylaj czym prędzej nr konta do przelewów do wszystkich deklarujących wplaty stale i jednorazowe:) Niech chłopak ma czym prędzej kaskę na opłatę:) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 gonia66 napisał(a):JA mysle, że nikt sie nie sprzeciwi:) Jestes Dobrym Aniołem tego wątku...a nie ma czasu sie zastanawiać, zreszta nie ma nad czym:) Wysylaj czym prędzej nr konta do przelewów do wszystkich deklarujących wplaty stale i jednorazowe:) Niech chłopak ma czym prędzej kaskę na opłatę:) Jeśli i inni się zgodzą, jeszcze dziś to uczynię. Poproszę Ule o nr konta i od razu przeleję. Dobrze by było w pierwszym poście wszystko zamieścić i zamieszczać. Musze tylko nakarmić moje Futra i sama choć jakąś bułkę chwycić, bo jakoś brakło czasu za dnia. Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Super ! W takim razie, żebyś miała wolną rękę, musimy po raz drugi poprosić moderatorkę o zmianę "przewodniczki" tego wątku ;) Piszę do Szamanki :) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 farmerka63 napisał(a):Super ! W takim razie, żebyś miała wolną rękę, musimy po raz drugi poprosić moderatorkę o zmianę "przewodniczki" tego wątku ;) Piszę do Szamanki :) Jeśli tak można to będzie łatwiej:) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja normalnie nie ogarniam tego szczęścia!:multi::multi::multi: Zwariowałam? Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):Ja normalnie nie ogarniam tego szczęścia!:multi::multi::multi: Zwariowałam?Hheheheh...nieeeeeeeeee...nie zwariowałaś:) Tu takich "szczęsliwych wariatów" więcej- zapewniam Cię;):) Quote
mysza 1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ostrowskie psy mają dosyć niepowtarzalny aromat ;) kto miał już, to wie. A taki kudłacz to dopiero. Fela, nie zazdroszczę ;) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 mysza 1 napisał(a):Ostrowskie psy mają dosyć niepowtarzalny aromat ;) kto miał już, to wie. A taki kudłacz to dopiero. Fela, nie zazdroszczę ;) Myślę, że nie trudno sie domyśleć. Co prawda nie miałam psa z Ostrowi ale za to wiozłam 13 szczeniąt różnej wielkości... z łapanki, które wymiotowały i miały biegunkę w drodze, a ja nie mogłam się zatrzymać... Otwarcie okna nic nie dało, bo samochód załatwiony był po dach. Przeżyłam, bo wtedy "wącha" się sercem i się wybacza;) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Idę kocie stado obkarmić i wrócę tutaj;) Quote
Fela Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edek Aromacik już wykąpany. I ja przy okazji też. Szorowaliśmy razem - dwóch wetów i ja. Trwało z godzinę, z pierwszego brudu obmyty, pazury największe obcięte. Sprawdzone i oczyszczone gruczoły okołoodbytowe. Trzeba jeszcze wystrzyc kołtuny, właściwie ogólne strzyżenie by mu się przydało bardzo, ale już u nas raczej się nie uda, nie zdąrzymy. Pies ma z tyłu wiele ran, które wyglądają jak otarcia i łyse placki. Wstępnie wykluczone świerzbowiec, nużyca, grzybica. Najprawdopodobniej sam się tak wygryzał z powodu pcheł albo po prostu brudu. Możliwe też, że to jakieś odmrożenia. Jutro jeszcze dokładne badanie i w drogę. Mysza, jak wiesz, nie jednego ostrowskiego śmierdziucha wiozłam. Ale ten był szczególny ;-) Quote
AniaGucio Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kobitki, a jak wyglądają finanse psiaka? Czy dane w pierwszym poście są aktualizowane na bieżąco?? Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Póki jeszcze mam moc, przekopiuję to, co tak pracowicie uskładała Edi + 50 zł od niezalogowanej Magdy M. z Krakowa :) Quote
asia-s Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Anula napisał(a):Mój opłacany tymczasowiczek Pudliś znalazł domek,tzn.jest już w nowym domku - w związku z tym mogę przenieść 50 zł na chłopaka.Niech jedzie jak najszybciej na DT bo szkoda bardzo bidy.Proszę o nr.konta na pw z pełnymi danymi. Farmerka dopisz jeszcze do deklaracji stalych Anula:lol: Quote
Recommended Posts