koosiek Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 A może wyciągnąć chłopaka teraz do hotelu (Fela oferowała opłacenie kilku dni przez fundację), zabrać do porządnego weta w Warszawie, zdiagnozować, wykąpać i wysłać do Uli tego 22ego? Co do konta, mogę użyczyć swojego, chociaż najlepiej by było zrobić tak, jak pisałam wcześniej - zbierać na konto Psów Niczyich, bo fundacyjne można po prostu wstawić na wątek/aukcję, a prywatnego raczej nie. Jeśli Fela wyrazi zgodę. Quote
ALMA2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 gonia66 napisał(a):Cudne wieści:) Dziekujemy:loveu:A moze daloby rade jutro wytargac chłopaka..??Jak myslicie???Byloby cudownie, zanim zaczna wracac mrozy.... Pomyślcie, byłoby cudownie. Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 farmerka63 napisał(a):Dzwonię do Feli :D :thumbs::thumbs: Oby się udało Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 koosiek napisał(a):A może wyciągnąć chłopaka teraz do hotelu (Fela oferowała opłacenie kilku dni przez fundację), zabrać do porządnego weta w Warszawie, zdiagnozować, wykąpać i wysłać do Uli tego 22ego? Co do konta, mogę użyczyć swojego, chociaż najlepiej by było zrobić tak, jak pisałam wcześniej - zbierać na konto Psów Niczyich, bo fundacyjne można po prostu wstawić na wątek/aukcję, a prywatnego raczej nie. Jeśli Fela wyrazi zgodę.Wg mnie to bardzo dobra myśl!! Zrobmy wszystko, co mozliwe, zeby mogl wyjsc ze schronu jak najszybciej..nawet do hoteliku na kilka dni....i wtedy na spokojnie zorganizujemy ten transport...:)Byloby cudownie.. Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 He, he ... Jest lepsza propozycja, ale prosimy o chwilkę czasu - TELEFONY GORĄCE ;) Quote
ALMA2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 farmerka63 napisał(a):He, he ... Jest lepsza propozycja, ale prosimy o chwilkę czasu - TELEFONY GORĄCE ;) o kurcze, to czekamy. Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 farmerka63 napisał(a):He, he ... Jest lepsza propozycja, ale prosimy o chwilkę czasu - TELEFONY GORĄCE ;) Hhihihi:) No to zaciskam piastki i czekam bardzo (nie)cierpliwie:p:):) Quote
ludwa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Co do zbierania pieniędzy, to pod opieką Feli jest sporo psów, więc nie wiem, czy da radę ogarniać drobne wpłaty. terierek mógłby jutro przyjechać do wawy jeśli ktoś by go odebrał od razu jutro Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ludwa napisał(a):Co do zbierania pieniędzy, to pod opieką Feli jest sporo psów, więc nie wiem, czy da radę ogarniać drobne wpłaty. terierek mógłby jutro przyjechać do wawy jeśli ktoś by go odebrał od razu jutro Ale do w-wy na "przeczekanie" do 22-go??TAk?? Potem do ULi??CZy ten warszawski "tymczas" bylby platny? jesli tak, to ile trzebaby szykowac kaski?? Teraz "tylko"zeby go ktos wyciągnąl jutro... Quote
Anula Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mój opłacany tymczasowiczek Pudliś znalazł domek,tzn.jest już w nowym domku - w związku z tym mogę przenieść 50 zł na chłopaka.Niech jedzie jak najszybciej na DT bo szkoda bardzo bidy.Proszę o nr.konta na pw z pełnymi danymi. Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Anula napisał(a):Mój opłacany tymczasowiczek Pudliś znalazł domek,tzn.jest już w nowym domku - w związku z tym mogę przenieść 50 zł na chłopaka.Niech jedzie jak najszybciej na DT bo szkoda bardzo bidy.Proszę o nr.konta na pw z pełnymi danymi. Oejej!!!Nie wierze!!Kolejne 50 zł dla chlopaczka:):)To niesamowite!Wielkie dzieki cioteczko:) JAk juz dziewczyny ustala kto zbiera kaskę, na pewno dostaniesz dane do przelewu:):) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kochani, jestem jestem. Nie wiem w co ręce wsadzić a tu takie wieści. O Matko i pieniążki!:) i transport by był!:) Zaraz wszystko doczytam dokładnie i piszę do Uli, że najpóźniej by biedak przyjechał 22-go tak? A gdyby się jutro udało, to czy mamy alternatywę na kilka dni? Proponuję podliczyć ile jest już zebrać pieniążka. Moze i na hotel starczy i na weta. Matko, ile bym dała żeby jutro mógł jechac Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kochani, będę tu ok 19.00 Musze cosik jeszcze ogarnąć. Quote
giselle4 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):Kochani, jestem jestem. Nie wiem w co ręce wsadzić a tu takie wieści. O Matko i pieniążki!:) i transport by był!:) Zaraz wszystko doczytam dokładnie i piszę do Uli, że najpóźniej by biedak przyjechał 22-go tak? A gdyby się jutro udało, to czy mamy alternatywę na kilka dni? Proponuję podliczyć ile jest już zebrać pieniążka. Moze i na hotel starczy i na weta. Matko, ile bym dała żeby jutro mógł jechac EDI,wszystko sie udaje..... kobieto ,trzymam kciuki:) Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):Kochani, jestem jestem. Nie wiem w co ręce wsadzić a tu takie wieści. O Matko i pieniążki!:) i transport by był!:) Zaraz wszystko doczytam dokładnie i piszę do Uli, że najpóźniej by biedak przyjechał 22-go tak? A gdyby się jutro udało, to czy mamy alternatywę na kilka dni? Proponuję podliczyć ile jest już zebrać pieniążka. Moze i na hotel starczy i na weta. Matko, ile bym dała żeby jutro mógł jechacNA weta podobno obiecala pieniazki cioteczka Fela:) Wiec o kaske na weta nie musimy sie martwic:) Quote
ULKA12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jeśli o mnie chodzi to bez proszenia wyjadę aby odebrać psiaczka od Figu, no chyba, że będzie chciała nas odwiedzić to zapraszam :-) Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Boże , tak się cieszę, że biduliński kaski trochę uzbierał, i że do Uli:loveu::loveu: jedzie. Będzie tam miał jak w raju. Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ula - bardzo Ci dziękujemy, że zaglądasz :) Usiłowałam się dzisiaj do Ciebie dwukrotnie dodzwonić, ale nie odbierałaś - chciałam właśnie uzgodnić to wyjechanie na przeciw Figu :) Quote
agni Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 cioteczki przepraszam za offa zajrzyjcie proszę do czarnej, kudłatej biedulki http://www.dogomania.pl/threads/1973...C3%B3%C5%BCcie!! Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 JUŻ MOGĘ MÓWIĆ :D:D:D Fela ma Edzia w samochodzie i jedzie z nim do weterynarii w Nadarzynie !!!!!!!!! Tam mają nam chłopaka oglądnąć, zdiagnozować , a najpierw chyba wyprać, bo capi jak niebossskie stworzenie . Fela jedzie z klamerką do bielizny na nosie a ten dzwoniec usiłuje przedrzeć się na przednie siedzenie ;) Nasz aromatyczny pupilek będzie nocował w Nadarzynie a Figu jadąc jutro do Katowic zabierze go wprost z lecznicy . Potem z rąk Figu trafi pod skrzydła Uli i tak kończy swoją pierwszą wielką podróż przez prawie pół Polski ! Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='farmerka63'][B] Potem z rąk Figu trafi pod skrzydła Uli i tak kończy swoją pierwszą wielką podróż przez prawie pół Polski ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: dziewczyny jesteście wielkie, nie mogę uwierzyć, anioł stróż chyba czuwa nad terierkiem dzisiaj i ostro wziął sie do roboty ;) Quote
lika1771 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ale akcja poprostu mnie zatkało............. Quote
Nadziejka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 :crazyeye::loveu::cool2::iloveyou:ale cudne dziewczyny ! czynia cuda ! Quote
ULKA12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ale szybka akcja, wiadomo kiedy mniej więcej Figu będzie odbierać psa z lecznicy? Quote
Recommended Posts