Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może wyciągnąć chłopaka teraz do hotelu (Fela oferowała opłacenie kilku dni przez fundację), zabrać do porządnego weta w Warszawie, zdiagnozować, wykąpać i wysłać do Uli tego 22ego?

Co do konta, mogę użyczyć swojego, chociaż najlepiej by było zrobić tak, jak pisałam wcześniej - zbierać na konto Psów Niczyich, bo fundacyjne można po prostu wstawić na wątek/aukcję, a prywatnego raczej nie. Jeśli Fela wyrazi zgodę.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Cudne wieści:) Dziekujemy:loveu:A moze daloby rade jutro wytargac chłopaka..??Jak myslicie???Byloby cudownie, zanim zaczna wracac mrozy....

Pomyślcie, byłoby cudownie.

Posted

koosiek napisał(a):
A może wyciągnąć chłopaka teraz do hotelu (Fela oferowała opłacenie kilku dni przez fundację), zabrać do porządnego weta w Warszawie, zdiagnozować, wykąpać i wysłać do Uli tego 22ego?

Co do konta, mogę użyczyć swojego, chociaż najlepiej by było zrobić tak, jak pisałam wcześniej - zbierać na konto Psów Niczyich, bo fundacyjne można po prostu wstawić na wątek/aukcję, a prywatnego raczej nie. Jeśli Fela wyrazi zgodę.
Wg mnie to bardzo dobra myśl!! Zrobmy wszystko, co mozliwe, zeby mogl wyjsc ze schronu jak najszybciej..nawet do hoteliku na kilka dni....i wtedy na spokojnie zorganizujemy ten transport...:)Byloby cudownie..

Posted

farmerka63 napisał(a):
He, he ... Jest lepsza propozycja, ale prosimy o chwilkę czasu - TELEFONY GORĄCE ;)

Hhihihi:) No to zaciskam piastki i czekam bardzo (nie)cierpliwie:p:):)

Posted

Co do zbierania pieniędzy, to pod opieką Feli jest sporo psów, więc nie wiem, czy da radę ogarniać drobne wpłaty. terierek mógłby jutro przyjechać do wawy jeśli ktoś by go odebrał od razu jutro

Posted

ludwa napisał(a):
Co do zbierania pieniędzy, to pod opieką Feli jest sporo psów, więc nie wiem, czy da radę ogarniać drobne wpłaty. terierek mógłby jutro przyjechać do wawy jeśli ktoś by go odebrał od razu jutro

Ale do w-wy na "przeczekanie" do 22-go??TAk?? Potem do ULi??CZy ten warszawski "tymczas" bylby platny? jesli tak, to ile trzebaby szykowac kaski??
Teraz "tylko"zeby go ktos wyciągnąl jutro...

Posted

Mój opłacany tymczasowiczek Pudliś znalazł domek,tzn.jest już w nowym domku - w związku z tym mogę przenieść 50 zł na chłopaka.Niech jedzie jak najszybciej na DT bo szkoda bardzo bidy.Proszę o nr.konta na pw z pełnymi danymi.

Posted

Anula napisał(a):
Mój opłacany tymczasowiczek Pudliś znalazł domek,tzn.jest już w nowym domku - w związku z tym mogę przenieść 50 zł na chłopaka.Niech jedzie jak najszybciej na DT bo szkoda bardzo bidy.Proszę o nr.konta na pw z pełnymi danymi.

Oejej!!!Nie wierze!!Kolejne 50 zł dla chlopaczka:):)To niesamowite!Wielkie dzieki cioteczko:) JAk juz dziewczyny ustala kto zbiera kaskę, na pewno dostaniesz dane do przelewu:):)

Posted

Kochani, jestem jestem. Nie wiem w co ręce wsadzić a tu takie wieści. O Matko i pieniążki!:) i transport by był!:)
Zaraz wszystko doczytam dokładnie i piszę do Uli, że najpóźniej by biedak przyjechał 22-go tak? A gdyby się jutro udało, to czy mamy alternatywę na kilka dni? Proponuję podliczyć ile jest już zebrać pieniążka. Moze i na hotel starczy i na weta.
Matko, ile bym dała żeby jutro mógł jechac

Posted

Edi100 napisał(a):
Kochani, jestem jestem. Nie wiem w co ręce wsadzić a tu takie wieści. O Matko i pieniążki!:) i transport by był!:)
Zaraz wszystko doczytam dokładnie i piszę do Uli, że najpóźniej by biedak przyjechał 22-go tak? A gdyby się jutro udało, to czy mamy alternatywę na kilka dni? Proponuję podliczyć ile jest już zebrać pieniążka. Moze i na hotel starczy i na weta.

EDI,wszystko sie udaje.....
kobieto ,trzymam kciuki:)

Posted

Edi100 napisał(a):
NA weta podobno obiecala pieniazki cioteczka Fela:) Wiec o kaske na weta nie musimy sie martwic:)

Posted

JUŻ MOGĘ MÓWIĆ :D:D:D

Fela ma Edzia w samochodzie i jedzie z nim do weterynarii w Nadarzynie !!!!!!!!!

Tam mają nam chłopaka oglądnąć, zdiagnozować , a najpierw chyba wyprać, bo capi jak niebossskie stworzenie . Fela jedzie z klamerką do bielizny na nosie a ten dzwoniec usiłuje przedrzeć się na przednie siedzenie ;)

Nasz aromatyczny pupilek będzie nocował w Nadarzynie a Figu jadąc jutro do Katowic zabierze go wprost z lecznicy . Potem z rąk Figu trafi pod skrzydła Uli i tak kończy swoją pierwszą wielką podróż przez prawie pół Polski !

Posted

[quote name='farmerka63'][B] Potem z rąk Figu trafi pod skrzydła Uli i tak kończy swoją pierwszą wielką podróż przez prawie pół Polski !
:multi::multi::multi::multi::multi::multi: dziewczyny jesteście wielkie, nie mogę uwierzyć, anioł stróż chyba czuwa nad terierkiem dzisiaj i ostro wziął sie do roboty ;)