Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
ja wiem, że jest, że czeka...
Ufffffffffff....

Edi100 napisał(a):
Ufffffffffff dziekuję Kochana za wieść. Idę spac i obym jutro była bliżej jego wybawienia.
UUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuffffffff:):):) To ja jeszcz trochę potrzymam wartę:):)

Posted

Idę dalej o grosz dla Niego prosić. Tak niewiele brakuje niby, a tak wiele.
Musze użebrać i na transport bo to kawałek i na weta też.
Oby choć ciut do przodu

Posted

malagos napisał(a):
Na weta miała dac Fela?...........i na kilka dni hotelu ewentualnie?....
Na transport i dt nadal szukajmy deklaracji.

Kochana cały czas. O transport na tej trasie też pytam. Szkoda każdego dnia...
Mrozy wrócą:(

Posted

ALMA2 napisał(a):
Ile musi być zebranej kaski, żeby zabrać pieska ze schroniska.

Stałych jeszcze choć z 50zł:( Pewnie że marzeniem by było, by Biedak miał 300stałych:( Byłam już prosić ciotki, mam nadzieję że się zjawią.
Nie wiem ile bedzie kosztował transport:( Na razie szukam "przy okazji" Może ktoś na dniach jedzie w tym kierunku.

Posted

Ciotki, wróciłam wczoraj ze schroniska późno w nocy (ze schroniska i lecznicy, bo znowu umierające trzeba było zabierać), nie miałam siły odpalać kompa.
Psiak jest, zmienił miejsce pobytu. Tak jak przypuszczałam, gryzły go i tarmosiły inne psy. Co się okaże pod kołtunami? Rany. Ale mam nadzieję, że nie groźne.
Teraz jest wprawdzie sam, ale w kiepskim miejscu, więc jeśli ma jechać, to niech pojedzie jak najszybciej...

Posted

Fela napisał(a):
Ciotki, wróciłam wczoraj ze schroniska późno w nocy (ze schroniska i lecznicy, bo znowu umierające trzeba było zabierać), nie miałam siły odpalać kompa.
Psiak jest, zmienił miejsce pobytu. Tak jak przypuszczałam, gryzły go i tarmosiły inne psy. Co się okaże pod kołtunami? Rany. Ale mam nadzieję, że nie groźne.
Teraz jest wprawdzie sam, ale w kiepskim miejscu, więc jeśli ma jechać, to niech pojedzie jak najszybciej...

Nieciekawie ............

Posted

Edi100 napisał(a):
Stałych jeszcze choć z 50zł:( Pewnie że marzeniem by było, by Biedak miał 300stałych:( Byłam już prosić ciotki, mam nadzieję że się zjawią.
Nie wiem ile bedzie kosztował transport:( Na razie szukam "przy okazji" Może ktoś na dniach jedzie w tym kierunku.

Ja dziś również powysyłałam trochę PW z zaproszeniem na watek.

Posted

Cioteczki Figu jeździ na trasie Warszawa - Katowice i pomaga w transporcie Psiaczków. Napiszcie do niego. Jak szukałam transportu dla naszego Gaspara to mi napisał że 17go jedzie do Warszawy. Gdyby się zgodził to tylko do Warszawy trzeba by terierka dowieźć.
czy terierek jedzie do Ulka12 koło Częstochowy czy do Katowic, bo się pogubiłam?

Posted

Mam stałą deklarację (50,00) dla przystojniaka, od Pani Magdy M. z Krakowa, która nie jest zalogowana na dogo.
Jak będziecie mieć konto to podajcie mi na pw, przekażę Pani Magdzie.

Posted

Otrzymałam informację od Malawaszki, która u Uli ma dwa sznaucerki - Ula mieszka w Żarkach k. Myszkowa.

Wcześniej - kiedy jeszcze była szansa bezpłatnego tymczasu u Iwanki - Figu wyraziła chęć przewiezienia za darmochę terierka na Śląsk . Najprawdopodobniej pokonuje tą trasę regularnie. Prosiła tylko , żeby z Ostrowii ktoś dowiózł jej psa do Warszawy. Nie pamiętam, czy dowoziła psa pod wskazany adres, ale to można to dzisiaj ustalić. Zaraz poszukam telefonu Figu ....

Wypadałoby z powodów humanitarnych przed podróżą psa wykąpać, bo nam Figu i jej mąż padną po drodze z nadmiaru aromatów ;)

Posted

Mam już telefon do Figu :)

Na swoim wątku deklaruje transport na trasie Warszawa- Katowice. Trzeba jednak pogadać osobiście ... Gdyby w grę wchodziły tylko Katowice, to potem ktoś inny musi malucha dowieźć do Ulki.

Sprostowanie : Żarki są przed Katowicami - prawie na trasie Figu :D

Posted

Najlepiej by bylo zabra psiaka ze schroniska do lecznicy, trochę doprowadzic do ładu i dopiero wieźc do Warszawy. Czy któryś lekarz wet. w Ostrowi pomaga schroniskowym psom? Czy by sie podjął wstępnej pielęgnacji?

Posted

Edi100 napisał(a):

KOchana Edi- mowisz i masz:):):)

irenaka napisał(a):
Mam stałą deklarację (50,00) dla przystojniaka, od Pani Magdy M. z Krakowa, która nie jest zalogowana na dogo.
Jak będziecie mieć konto to podajcie mi na pw, przekażę Pani Magdzie.
Irenko!!BArdzo podziekuj pani Magdzie!!!CHyba w sama pore przyszedł ratunek:)
Fela napisał(a):

No...myslę, że to smutne ale i dobre wiadomości..Najlepsza jest ta, ze chłopak zyje i jest odizolowany...
TRansport juz widze tez sie "klaruje"...
Domek czeka...
Pieniazki na weta mamy miec od cioteczki Feli...
Trzeba tez pewnie będzie na fryzjera zbierac w swoim czasie;):)
Jejjjjoooo.....chyba coraz blizej szczescia dla tego pięknisia..??:)
Ale będzie swieto:):)

Posted

Rozmawiałam przed momentem z Figu :D

Oferta darmowego transportu na Śląsk jak najbardziej aktualna. Z tym, że niestety nie zdołamy chyba wygarnąć terierka na jutro - bo właśnie JUŻ JUTRO Figu jedzie do Katowic.
Następna wycieczka dopiero w kolejną sobotę - czyli 22-go stycznia - niestety :(

Figu rzekła, że Ulkę zna i wie , gdzie Ula mieszka . Jeśli będą mieli czas, to terierka mogą zawieźć Uli wprost do domu. Jeśli będą się bardzo spieszyć, to Ula najprawdopodobniej będzie tak miła i podjedzie gdzieś na trasę ( tu będziemy Ulę jeszcze prosić o tą przysługę ).

Posted

[quote name='farmerka63']Rozmawiałam przed momentem z Figu :D

Oferta darmowego transportu na Śląsk jak najbardziej aktualna. Z tym, że niestety nie zdołamy chyba wygarnąć terierka na jutro - bo właśnie JUŻ JUTRO Figu jedzie do Katowic.
Następna wycieczka dopiero w kolejną sobotę - czyli 22-go stycznia - niestety :(

Figu rzekła, że Ulkę zna i wie , gdzie Ula mieszka . Jeśli będą mieli czas, to terierka mogą zawieźć Uli wprost do domu. Jeśli będą się bardzo spieszyć, to Ula najprawdopodobniej będzie tak miła i podjedzie gdzieś na trasę ( tu będziemy Ulę jeszcze prosić o tą przysługę ).
Cudne wieści:) Dziekujemy:loveu:A moze daloby rade jutro wytargac chłopaka..??Jak myslicie???Byloby cudownie, zanim zaczna wracac mrozy....