Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 giselle4 napisał(a):Edi100 ,moze masz mozliwosc jego wykąpac to bedzie sliczny pies dredy do kosza ,ładna smyczke i obrozke ładna fotke i zobaczysz jeszcze ludzie będą sie bic o niego ja bym sie biła ale nie o mnie idzie.... napisz ,co jestesmy w stanie zrobic dla niego? Kochana, ja od niego 500km:( Nie ma tam raczej mozliwościi by Go wykąpać. Nawet wet Go nie oglądał:( Dziękuję, że przyszłaś. Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 giselle4 napisał(a):Edi,wiele nie moge mam takiego pecha ze psy na ktore płace nie ida do adopcji ...moze to ja im przynosze pecha? ale jakis nedzny grosz dam....bo warto dac jemu odrobine niebo po takim piekle:) Grażynko, nie ma czegoś takiego jak pech! Myśl pozytywnie, to przyciągniesz pozytywne wibracje a wszystkim nam ich potrzeba! Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To jakiś dobry znak. Cioteczka z hoteliku zrobiła Biedakowi promocję mamy 10zł za dobę! :) Quote
koosiek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Edi100 napisał(a):Jesli mi pozwolicie i macie do mnie zaufanie, chcę wziąć biedaka "pod swoje" skrzydła? Zająć się psiakiem zaoferowała Farmerka, dlatego przekazałam jej wątek... Ale widzę, że dopiero "pod Twoimi skrzydłami" ma szansę opuścić schronisko. Trzymam mocno, mocno kciuki! I deklaruję 20 zł/msc dla psiaka (póki co niestety więcej nie mogę :oops:). A w jakim hotelu ma miejsce? Co do imienia, to ja go jeszcze przed założeniem wątku nazywałam Stich ;) Ale imię Edi też fajne! Aha, co do pytania Giselle o kąpiel - kapanie go póki siedzi w brudnym, zewnętrznym kojcu nie jest chyba najlepszym pomysłem (i raczej nie miałby kto tego zrobić), ale Idusiek wstawiała na wątek nowsze zdjęcia psiaka, na których wygląda lepiej niż na tych z pierwszego postu :) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 koosiek napisał(a):Zająć się psiakiem zaoferowała Farmerka, dlatego przekazałam jej wątek... Ale widzę, że dopiero "pod Twoimi skrzydłami" ma szansę opuścić schronisko. Trzymam mocno, mocno kciuki! I deklaruję 20 zł/msc dla psiaka (póki co niestety więcej nie mogę :oops:). A w jakim hotelu ma miejsce? Co do imienia, to ja go jeszcze przed założeniem wątku nazywałam Stich ;) Ale imię Edi też fajne! Aha, co do pytania Giselle o kąpiel - kapanie go póki siedzi w brudnym, zewnętrznym kojcu nie jest chyba najlepszym pomysłem (i raczej nie miałby kto tego zrobić), ale Idusiek wstawiała na wątek nowsze zdjęcia psiaka, na których wygląda lepiej niż na tych z pierwszego postu :) Dziękuję za deklarację. Juz Psiak bogatszy:) Nie widziałam nowszego zdjęcia. Tu nie tylko chodzi o to ze brudny... On jest taki "zgarbiony", ten wzrok...:( Przekroił moje serducho. Hotelik, o którym pisałam jest u Ulka12:) Quote
koosiek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Aha, no to hotel sprawdzony i polecany :) Edi100 napisał(a): Nie widziałam nowszego zdjęcia. Tu nie tylko chodzi o to ze brudny... On jest taki "zgarbiony", ten wzrok...:-( Przekroił moje serducho. Wiem, przede wszystkim ten wzrok sprawił, ze łaził mi ten pies po głowie od kiedy zobaczyłam jego zdjęcia na ogólnym wątku :( Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 On jest naprawdę zmarnowany...Widać cierpienie, wielkie cierpienie i ból...:( Jeszcze tylko trochę groszy nam potrzeba. Quote
farmerka63 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Przepraszam, ale organizacyjnie nie zdołam ogarnąć wątku terierka - w tym tygodniu jedziemy do naszego schroniska (piszę z Wielkopolski), gdzie jest bardzo, bardzo pilna potrzeba ogłaszania psiaków. Schron jest rozpaczliwie przepełniony a adopcje praktycznie stanęły. Psów ponad 500 a do ogłoszeń tylko dwie osoby :( Oprócz tego mam wychudzoną tymczasowiczkę w domu ... Podtrzymuję nadal moją stałą deklarację w wysokości 30 zł miesięcznie - aż do szczęśliwego końca wątku terierka - czyli znalezienia idealnego DS :) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 farmerka63 napisał(a):Przepraszam, ale organizacyjnie nie zdołam ogarnąć wątku terierka - w tym tygodniu jedziemy do naszego schroniska (piszę z Wielkopolski), gdzie jest bardzo, bardzo pilna potrzeba ogłaszania psiaków. Schron jest rozpaczliwie przepełniony a adopcje praktycznie stanęły. Psów ponad 500 a do ogłoszeń tylko dwie osoby :( Oprócz tego mam wychudzoną tymczasowiczkę w domu ... Podtrzymuje nadal moją stałą deklarację w wysokości 30 zł miesięcznie - aż do szczęśliwego końca wątku terierka - czyli znalezienia idealnego DS :) Piesku Kochany, znów jesteś bogatszy:) dziękuję! Quote
koosiek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Zebrałam deklaracje - jeszcze sporo brakuje :( Stałe: 90 zł Farmerka63 - 30 zł Ludwa - 20 zł Edi100 - 20 zł koosiek - 20 zł Jednorazowe: 140 zł Irenaka - 50 zł Alma2 - 20 zł Enigma79 - 20 zł Agusiazet - 50 zł Mogę jeszcze zaoferować bazarek ciuszkowy, zrobię go jakoś pod koniec tygodnia. Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wow:o:o:o Nie powiem, zebym byla zdziwiona- bo jestem w mega szoku:):) PArę godzin a takie zmiany na wątku o jakich się nie śniło:) Super wiesci...jest DT u Uli(tez polecam- znam:):)), jest juz troche deklaracji, będzie bazarek...tzrba ściagac ludzi na watek jak najwięcej:):) A chłopakowi można szepnąc do uszka, ze niebawem będzie mial nowe życie:):) Tylko, kto mu to powie??Naparwde nie ma nikogo na dogo z tego schronu, albo choc z pobliskiej miejscowości..?? Quote
asia-s Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 deklaruje 50 zl co miesiac do hoteliku Edi pamietam o Zuczku :-(- dla mnie ten psiaczek to kopia Zuczka - moze chociaz jemu sie poszczesci - to jak z tym imieniem - na jakie padl wybor:cool3: Quote
malagos Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Fela']Idusiek, chyba czegoś nie zrozumiałaś - Ferdek miał iść do hotelu tylko na klka dni, bo miał iść zaraz potem na tymczas. Póki tymczas był niepotwierdzony i niepewny, nie przyjeżdżał. Jeśli masz chęć, weź go pod swoją opiekę. W tej chwili mamy niestety zbyt dużo psów pod opieką, by brać kolejnego. A jeśli coś weźmiemy ze schroniska na własny wikt i opierunek, to takie, które wymagają natychmiastowej pomocy (jak się dom schronu pojedzie, to zawsze się takie znajdzie). W przypadku Ferdka podtrzymuję deklarację: zabranie do lecznicy, diagnoza, ewentualnie leczenie i klika dni w hotelu. Ale nic więęcej, neistety :-( Pamiętajmy o deklaracji Feli i innych wolontariuszy - to grupa osób, które pomagają w schronisku w Ostrowi, zbierają na to pieniądze, z samej akcji "Zapal światełko na choince" http://www.dogomania.pl/threads/198329-NASZA-CHOINKA-pomaga-ostrowskim-psom.-Zapal-%C5%9Bwiate%C5%82ko-przeka%C5%BC-dalej bylo ponad 10 tysiecy osiemset zł! To na co te pieniądze pójdą, jeśli nie na takie ciężkie przypadki, jak TEN PSIAK? Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 o jak super, że do Ulki przyjedzie :) będę mu robić fotki :) Quote
lika1771 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='malagos']Pamiętajmy o deklaracji Feli i innych wolontariuszy - to grupa osób, które pomagają w schronisku w Ostrowi, zbierają na to pieniądze, z samej akcji "Zapal światełko na choince" http://www.dogomania.pl/threads/198329-NASZA-CHOINKA-pomaga-ostrowskim-psom.-Zapal-%C5%9Bwiate%C5%82ko-przeka%C5%BC-dalej bylo ponad 10 tysiecy osiemset zł! To na co te pieniądze pójdą, jeśli nie na takie ciężkie przypadki, jak TEN PSIAK? Wiadomo ze bid w schronisku nie brakuje,ale piesio został oszukany.Moze dało by sie troche uszczknoc dla biedaka Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='asia-s']deklaruje 50 zl co miesiac do hoteliku Edi pamietam o Zuczku :-(- dla mnie ten psiaczek to kopia Zuczka - moze chociaz jemu sie poszczesci - to jak z tym imieniem - na jakie padl wybor:cool3:Ojojoj!!Wielkie dzieki- to sporo kaski:):)I wielki krok do przodu:) [quote name='malagos']Pamiętajmy o deklaracji Feli i innych wolontariuszy - to grupa osób, które pomagają w schronisku w Ostrowi, zbierają na to pieniądze, z samej akcji "Zapal światełko na choince" http://www.dogomania.pl/threads/198329-NASZA-CHOINKA-pomaga-ostrowskim-psom.-Zapal-%C5%9Bwiate%C5%82ko-przeka%C5%BC-dalej bylo ponad 10 tysiecy osiemset zł! To na co te pieniądze pójdą, jeśli nie na takie ciężkie przypadki, jak TEN PSIAK?Tak, tak, deklaracja Feli to wg. mnie tez spora pomoc:)SZczescie dla chłopaka jest juz coraz blizej:) Dziekujemy:):) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='koosiek']Zebrałam deklaracje - jeszcze sporo brakuje :( Stałe: 90 zł Farmerka63 - 30 zł Ludwa - 20 zł Edi100 - 20 zł koosiek - 20 zł Jednorazowe: 140 zł Irenaka - 50 zł Alma2 - 20 zł Enigma79 - 20 zł Agusiazet - 50 zł Mogę jeszcze zaoferować bazarek ciuszkowy, zrobię go jakoś pod koniec tygodnia. I jeszcze asia-s :) 50zł stałej:):) Proszę dodać:) Matko dwie godziny mnie nie było, a tu takie dobre, wspaniałe wieści!:) Brak słów, by powiedzieć jak bardzo jestem wszystkim wdzięczna!!! Jesteście wspaniali:) asia-s, chyba Cię myślami ściągnęłam;) Sto lat Cię nie widziałam. Moja KropkaKropka też bazarek szykuje dla Biedaczka, więc będą już dwa:) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Już na koncie mam z bazarku 49zł+25 extra:) Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi100 napisał(a):Już na koncie mam z bazarku 49zł+25 extra:):O:O No to ładnie sie "interes kręci":):) Fajnie!!! Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ALMA2 napisał(a):Podniosę maluszka z wieczora. Tak, by nie umknął w tłumie bied:( Quote
ludwa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To napiszcie do Feli, żeby wiedzieć na czym stoicie:) Generalnie, to właśnie Fela jeździ do tego schronu. Osoby, które się tym schronem zajmują są z Wawy, nie ma wolontariuszy na miejscu. I to jest problem niestety Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ludwa napisał(a):To napiszcie do Feli, żeby wiedzieć na czym stoicie:) Generalnie, to właśnie Fela jeździ do tego schronu. Osoby, które się tym schronem zajmują są z Wawy, nie ma wolontariuszy na miejscu. I to jest problem niestety Już rozmawiałam z Felą telefonicznie. Jutro będę wiedziała jak się ma Bieduś. Oby nie gorzej... Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Melduję że sprzedał się kolejny fant za 10zł:):) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Magdalena napisał(a):można i mnie dopisać, deklaruję 5zł/miesięcznie (przykro mi że tylko tyle ale nie dam rady więcej) Kochana, tu każde 5 zł jest na wagę złota. Na wagę życia. Bardzo dziękuję! Quote
Recommended Posts