Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Ula póki co odcięta od netu bo tymczasowiczka Polcia pogryzła kabel od netu, więc jak coś to dzwońcie

A mogę prosic nr Uli na pw, bo chyba nie mam.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gadzia napisał(a):
Przeczytałam dzisiaj cała historię Leosia i chcę pomóc. Jezeli potzrbne pieniążki to gdzie mam je wysłać. A co z tą psiną znalezioną w lesie.

Się ogarnę i wyslę Pw. Dziękuję.Mamy nowy nabytek z dzisiaj w Zmigrodzie:( I jeszcze dwa do zabrania. I konie tam sa i kozy i koty:(
Kuchnia, myślałam że wiosna idzie, a zima wróciła:(

Posted

pola53 napisał(a):
Tak, chyba faktycznie nie ma sensu :(

Nie ma:( Gdyby Go chcieli, to już bym wiedziała. A tak cisza:(
Leo, nie martw się widocznie to nie ten dom:(

Posted

Nie szkodzi ale tak naprawdę nie ma po co. Jeśli by chcieli, to by zadzwonili a tak...nawet jakby się dali namówić, to potem moze być cos nie tak, bo na siłę trochę. Nie ma co. Jak ludzi echcą, to dzwonią i setki kilometrów jadą...

Posted

ludwa napisał(a):
Nie szkodzi ale tak naprawdę nie ma po co. Jeśli by chcieli, to by zadzwonili a tak...nawet jakby się dali namówić, to potem moze być cos nie tak, bo na siłę trochę. Nie ma co. Jak ludzi echcą, to dzwonią i setki kilometrów jadą...

popieram. lepiej spokojnie poczekać na odpowiedni domek...

Posted

Magdalena napisał(a):
popieram. lepiej spokojnie poczekać na odpowiedni domek...

To czekamy:(
Ula pieniązek przelany.
Jeszcze troszkę Leo, zobaczysz znajdą i pokochają Ciebie

Posted

Leo jest niegrzeczny. Wczoraj przyjechała nowa tymczasowiczka Tora DON, Leo tak na nią naszczekał, że biedaczka musiała spać w kojcu zewnętrznym bo bałam się ich zostawić w jednym pomieszczeniu. Dzisiaj jest troche lepiej, widać, że Leo boi się jej, mimo, że ona go raczej olewa. Wniosek dla Leo najlepszy dom to taki gdzie będzie jedynakiem. Dyzio oczywiście zakochany w nowej towarzyszce :-)

Posted

ludwa napisał(a):
a ja poproszę ponownie o dane, bo chyba czas deklarację za kolejny miesiąc wpłacić;)

Łokej, rano się przypomnę;) Dziękuję w imieniu Leośka:)