Edi100 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Fela napisał(a):Pędzel, pędzel! Ja chcę Pędzelka :-)))) Leonów było już ze sto, a Pędzelków na pewno mniej. On cały jak jeden pędzel kosmaty, uszy na boki powiewają. Tak lejarz stwierdził, że to może być odmrożenie, bo dość płytkie. Poprawił sobie lizaniem i jest komplet. W kąpieli był o dziwo bardzo grzeczny. Widać mu się podobało, ciepło, masażyk intensywny. No i cieszył się, że brudu się pozbywa. Trzy osoby go prały, bo było tyle prania. Każdy kudeł osobno niemalże. A aromaty przy tym, ochocho. Nie ma w schronie wolontariuszy na stałe, psy tam z boksów nie wychodzą. Nawet podczas sprzątania. I to dlatego tak ślicznie pachną. No i niektóre są tłuste - z braku ruchu. Leo Pędzel, hi hi Matko ja nadal nie mogę się uwierzyć, ze Go w tym schronie już nie ma! Że bezpieczny pod troskliwym okiem Uli:):) Quote
giselle4 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ewa gonzales napisał(a)::loveu::cool2::iloveyou: jak cudnie piszesz cioteczko! kula pedzaca juhuuuuuuuuuu:multi:kocha-niutek cudny cuudownie ,to jeszcze podniesiemy Quote
Atomowka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Kurde nie było mnie kilka dni a tu takie wieści. Dziewczyny jesteście fantastyczne, przekochane i wspaniałe:loveu::loveu: Tak bardzo się cieszę,że Leo Pędzelek ( haha świetnie to brzmi) jest już wolny i szczęśliwy. Ogarnąć go i dom lada moment będzie Czekam na foty ucieszonego ryjka :):) Quote
ULKA12 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Na początku nie bardzo mu smakowało suche jedzenie ale chyba doszedł do wniosku, że nie ma co wybrzydzać i jak wszyscy jedzą to on tez może. Trochę warczy przy misce. Pisałam już, że ignoruje kota? Quote
Edi100 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ULKA12 napisał(a):Na początku nie bardzo mu smakowało suche jedzenie ale chyba doszedł do wniosku, że nie ma co wybrzydzać i jak wszyscy jedzą to on tez może. Trochę warczy przy misce. Pisałam już, że ignoruje kota? O ignorowaniu Kici pierwsze czytam:) Ale to wspaniale:) Myslę, że wszystkie psy schroniskowe i bezdomne kiedy mają michę to warczą:( Pilnują. To przechodzi z czasem na szczęście:) Quote
gonia66 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Mądry psiak:) Co je moje to je moje znaczy:D I tak trzymać Pędzeleczku:):) Quote
Mysza2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Mizianko dla Leo Pędzla, uściski dla Uli i wszystkich dzielnych ciotek aniłów stróżów Pędzla:loveu::loveu::loveu: Podziwam waszą skutcznośc Quote
ALMA2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 BOŻENA U - to ja :oops: zawsze pisałam na przelewach nik- teraz chyba zgłupiałam z radości wpłaciłam jednorazowo 20 zł i za czynsz za miesiąc styczeń i luty. Edi - nie gniewaj się:p , ale proponuję zrobić listę osób stałych deklaracji np; OSOBA/nik............KWOTA/deklaracja ...........MIESIĄC X.........................Y.......................................I, II B.........................Y........................................I, itd. dopisywać tylko miesiace wpłat - może będziesz miła czytelny obraz. i druga lista; wpłaty jednorazowe; osoba........ kwota itd. Quote
ludwa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Atomówka, oczyść skrzynkę... Dobrze, ze w końcu ma chłopak szczęście:) Quote
Mysza2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Edi zajrzyj na wątek Gaspara , tam Bjuta prowadzi bardzo czytelnie finanse i ja od niej ściągnęłam system tam gdzie ja prowadziłam http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-wywin%C4%85%C5%82-si%C4%99-kostusze-i-zamierza-jeszcze-sobie-nie%C5%BAle-po%C5%BCy%C4%87-na-koszt-dogomani przyjrzyj się wypisane deklaracje stałe (przy nich wpisane miesiące tam gdzie wpłynęła kasa) oprócz tego niżej wpływy kwotowo w kazym miesiącu i wydatki, na końcu saldo. to jest bardzo czytelne. Zapożycz system, ja to zrobiłam. A tak na marginesie Gaspar jutro jedzie do domku i niech to będzie dobrą wróżbą dla Leo Pędzla:):) Quote
ALMA2 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To tak na marginesie, Bjuta prowadzi również watek Władzia, który też ma juz potencjalny nowy domek od lutego:p, mało tego on pojedzie do domku ze swoim serdecznym przyjacielem Rudzikiem:p. Tobie tez powodzenia Pędzelku:loveu:. Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 O tak, od cioteczki BJutki mozna się wiele nauczyć w kwestii rozliczeń:) Sama widzę, że powinnam;):) BArdzo się cieszę, że chłopaki będą mieli swoj domek....oby naszemu Pędzelkowi się tez udało jak najszybciej:):)Domek będzie mial wielką radochę:) Quote
Edi100 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wszystko wyczytam dokładnie i zrobię wg wzoru z podanych wątków wieczorkiem. Żołądek mi nie domaga i mam go wywrócony na lewą stronę:( Chyba coś mi zaszkodziło Quote
idusiek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 a ja Was ciotki zaproszę na watki 2 kolejnych szorsciaków ostrowskich- też e nienajlepszej kondycji ( fizycznej ...a finansowej to już w ogóle nie wspomnę :(). Filipek, spędził w Ostrowi pewnie z rok.... http://www.dogomania.pl/threads/200176-Szorściak-jak-słodka-beza-szuka-wsparcia-i-domu-na-zawsze i Iskierka- mała niunia z dworca autobusowego :( http://www.dogomania.pl/threads/200173-Ostrowska-Iskierka-szuka-domku-i-prosi-o-wsparcie.-Każda-pomoc-na-wagę-złota Zapraszam, kazda pomoc na wagę złota ! Nie mamy żadnych deklaracji ale same koszty :( Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Edi100 napisał(a):Wszystko wyczytam dokładnie i zrobię wg wzoru z podanych wątków wieczorkiem. Żołądek mi nie domaga i mam go wywrócony na lewą stronę:( Chyba coś mi zaszkodziło Niestety panuje jelitówka...:( Kładź się, odpoczywaj i na razie nie martw się rozliczeniami- nie zając, nie uciekną... Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 gonia66 napisał(a):Niestety panuje jelitówka...:( u mnie w domu dopadła koty i psy :shock: ja miałam ból żołądka przez jeden dzień, ale zwierzakom bardziej dokuczało :shake: Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 malawaszka napisał(a):u mnie w domu dopadła koty i psy :shock: ja miałam ból żołądka przez jeden dzień, ale zwierzakom bardziej dokuczało :shake:Jejooo...nawet nie wiedzialam, ze zwierzeta tez dopaśc moze jelitówka:(....a kysz..:p Quote
Edi100 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 malawaszka napisał(a):u mnie w domu dopadła koty i psy :shock: ja miałam ból żołądka przez jeden dzień, ale zwierzakom bardziej dokuczało :shake:W W nocy mnie złapało.Ból mnie obudził, kuchnia! Wypiłam całe krople żołądkowe, smacte i nic. I zimno mi okropnie, skupić się nie mogę.Położę się jeszcze, wieczorkiem będę. Niech już przejdzie, no! Quote
malagos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Edi, spróbuj z gorzką czekoladą, kilka kostek i popić mocną herbatą (ale taka z fusami, nie z torebki) tak moja babcia robiła. A jak sie ma nasz kawaler? Jak te ranki na pupie? Quote
ULKA12 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A ja się zastanawiałam czemu Malawaszka do nas nie zawitała. współczuję. Leon Pędzel czyje się chyba dobrze, jak ja nie ruszam rany to on też, jest sucha i chłodna. Mój aparat jest za wolny dla Pędzla Już pędzę Cała ekipa Quote
Atomowka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jaka radosna morka. Kurde on faktycznie jest spory, myślałam,że to jakiś mały kurdupel Ula widzę,że u Ciebie same szorstki są :) Quote
ULKA12 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jakoś tak ostatnio wychodzi :-) ale dla równowagi mam jeszcze dobermana. Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Edi100 napisał(a):W W nocy mnie złapało.Ból mnie obudził, kuchnia! Wypiłam całe krople żołądkowe, smacte i nic. I zimno mi okropnie, skupić się nie mogę.Położę się jeszcze, wieczorkiem będę. Niech już przejdzie, no! Niestety..jesli to jelitowka, to nie ma na to leku....:( Musi samo przejśc..:( Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jessssooo...na każdej foci uśmiechnieta japa...:);) Alez on musiał odżyć...ależ jemu musi byc dobrze teraz....:):) Dzięki Ula za focie:):) Quote
Recommended Posts