Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 asia-s napisał(a):Farmerka dopisz jeszcze do deklaracji stalych Anula:lol: asia-s udało się! :)Żuczek mnie tu przyprowadził chyba. Ale jego nadal bede szukała:( Czy wiesz, że za chwilę 5 lat:( Jak sobie przypomnę tę łapankę przy -20 w śniegu po pas i On uciekał:( Czasami żałuję że udało się Go złapać:( A z drugiej, u baby nie dożył by do wiosny:(:( Asiu Fokę ślepaczkę mam nadal i żyje i ma się dobrze:) A miała wg wetów żyć miesiąc... Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 farmerka63 napisał(a):Póki jeszcze mam moc, przekopiuję to, co tak pracowicie uskładała Edi + 50 zł od niezalogowanej Magdy M. z Krakowa :) i jeszcze cioteczka Anula:):) Quote
asia-s Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):asia-s udało się! :)Żuczek mnie tu przyprowadził chyba. Ale jego nadal bede szukała:( Czy wiesz, że za chwilę 5 lat:( Jak sobie przypomnę tę łapankę przy -20 w śniegu po pas i On uciekał:( Czasami żałuję że udało się Go złapać:( A z drugiej, u baby nie dożył by do wiosny:(:( Asiu Fokę ślepaczkę mam nadal i żyje i ma się dobrze:) A miała wg wetów żyć miesiąc... Edi to musial byc Zuczek aniol stroz Edzia ;),i ty Edi :loveu: Biedny Zuczek przepadl jak kamien w wode - tyle czasu - nowi wlasciciele nic nie zrobili zeby go odnalezc - aj szkoda gadac:angryy: Czy baba jeszcze zbiera psy, czy dala sobie spokoj ta czarow....nica:mad: Aj Foczka kochana :loveu: Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kochane, to co mam wysyłać konto cioteczkom? Mam nadzieję, ze ta pierwsza noc dla Niego będzie wstępem do godziwego życia. Amen:) Quote
AniaGucio Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):Kochane, to co mam wysyłać konto cioteczkom? Mam nadzieję, ze ta pierwsza noc dla Niego będzie wstępem do godziwego życia. Amen:) Trzymam kciuki za maluszka !! Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 asia-s napisał(a):Edi to musial byc Zuczek aniol stroz Edzia ;),i ty Edi :loveu: Biedny Zuczek przepadl jak kamien w wode - tyle czasu - nowi wlasciciele nic nie zrobili zeby go odnalezc - aj szkoda gadac:angryy: Czy baba jeszcze zbiera psy, czy dala sobie spokoj ta czarow....nica:mad: Aj Foczka kochana :loveu: Zbiera, a ja czekam kiedy klepsydra będzie na ścianie, wtedy tam wejde inaczej widły w plecach mam na bank. Miałam jeszcze z Nią akcje, te wspomniane 13 szczeniąt to od Niej, potem Sara, duża biała Sunia, Potem Białas wychudzony i jeszcze kilka:( Ona się nie zmieniła...:( Quote
ALMA2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Gratuluję Wam dziewczyny za szybką i sprawna akcję.:loveu::loveu::loveu: Edi - jeżeli dobrze zrozumiałam to na twoje konto wpłacamy pieniążki - to poproszę o nr. konta. Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ALMA2 napisał(a):Gratuluję Wam dziewczyny za szybką i sprawna akcję.:loveu::loveu::loveu: Edi - jeżeli dobrze zrozumiałam to na twoje konto wpłacamy pieniążki - to poproszę o nr. konta. No chyba tak:) Nikt nie napisał sprzeciwu:):) Już wysyłam. Dziekuję raz jeszcze! Quote
malawaszka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):asia-s udało się! :)Żuczek mnie tu przyprowadził chyba. Ale jego nadal bede szukała:( Czy wiesz, że za chwilę 5 lat:( Jak sobie przypomnę tę łapankę przy -20 w śniegu po pas i On uciekał:( Czasami żałuję że udało się Go złapać:( A z drugiej, u baby nie dożył by do wiosny:(:( Asiu Fokę ślepaczkę mam nadal i żyje i ma się dobrze:) A miała wg wetów żyć miesiąc... o jeny nie mów, ze to już 5 lat????? ja też Żuczka szukałam :( Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi - ja też dane do przelewu proszę . ...i idę spać - mam prawe ucho sprasowane od telefonu ;) Dobrej nocy, ciotki:bye: Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 farmerka63 napisał(a):Edi - ja też dane do przelewu proszę . ...i idę spać - mam prawe ucho sprasowane od telefonu ;) Dobrej nocy, ciotki:bye: Nie odprasuję ucha:) ale bardzo Ci dziękuję. Idź spać:) Rano będziesz miała dane do przelewu) Ja przyznaję, od soboty po dwie godziny snu i całe dnie orka i tez padam. To nic, to nie ważne:):)Ważne że On jest, żyje i jest już bezpieczny:) Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 malawaszka napisał(a):o jeny nie mów, ze to już 5 lat????? ja też Żuczka szukałam :( Tyle ludzi Żuczka szukało wtedy w Sosnowcu i się nie udało:( Potem byłysmy jeszcze z asią-s, ale wybacz nie pamietam Kto był naszym przewodnikiem z nami pytał i wieszał plakaty:( Nie pamietam:( Na pocieszenie napiszę, ze byłam jeszcze u jasnowidza, wiem jak to brzmi ale szukałam ukojenia i powiedział mi że Żuczka znalazła dziewczynka i że mieszka 40km od Sosnowca. Wszystkie ogłoszenia na śląsku o znalezieniu psa śledziłam Nie wiem niestety w która stronę:( Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kochane dziewczyny, to jak koncert życzeń ten dzisiejszy dzień dla niego, wszystko zatrybiło, brak słów żeby was nazwać. :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Edi100 napisał(a):Tyle ludzi Żuczka szukało wtedy w Sosnowcu i się nie udało:( Potem byłysmy jeszcze z asią-s, ale wybacz nie pamietam Kto był naszym przewodnikiem z nami pytał i wieszał plakaty:( Nie pamietam:( Na pocieszenie napiszę, ze byłam jeszcze u jasnowidza, wiem jak to brzmi ale szukałam ukojenia i powiedział mi że Żuczka znalazła dziewczynka i że mieszka 40km od Sosnowca. Wszystkie ogłoszenia na śląsku o znalezieniu psa śledziłam Nie wiem niestety w która stronę:( TO jakas bardzo smutna historia..:( Przykro mi, że nie odnalazłaś Żuczka...:(:(:( Quote
ALMA2 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 gonia66 napisał(a):TO jakas bardzo smutna historia..:( Przykro mi, że nie odnalazłaś Żuczka...:(:(:( i ja się przyłączam:-( Quote
ALMA2 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ciekawe co u pieska Wstał już, ktoś wyszedł z nim na siusi, może zjadł już śniadanko:p. Mówł coś;), był zdziwiony nowym czystym ciepłym miejscem. Pewnie sie wyspał też. Pieniązki wysłane : (20zł jednorazowo + 10 zł. czynsz za I, II) Quote
irenaka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ALMA2 napisał(a): Mówł coś;) Pewnie powiedział, że jest w ciężkim szoku i cieszy się z rewolucji w jego życiu:evil_lol:. Przypominam się dziewczyny z numerem konta, bo wczoraj nie dostałam. Wpłatę jednorazową zrobię od siebie i konto prześlę do Pani Magdy, żeby mogła już przelać kasę. Quote
Edi100 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 irenaka napisał(a):Pewnie powiedział, że jest w ciężkim szoku i cieszy się z rewolucji w jego życiu:evil_lol:. Przypominam się dziewczyny z numerem konta, bo wczoraj nie dostałam. Wpłatę jednorazową zrobię od siebie i konto prześlę do Pani Magdy, żeby mogła już przelać kasę. Już się zabieram za to zaraz będzie;) Dziękuję raz jeszcze z całego serca wszystkim darczyńcom. Bez Was nic by się nie dało! Quote
Edi100 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Pewnie na przeglądzie jest:) i wieści mogą być jak Bieduś dojedzie do Hoteliku :)Śnił mi się wiecie?Na zielonej trawce mi się śnił, jak sobie tuptał między kwiatkami. Miły sen:) Oby podróż była szczęśliwa:) Szerokiej drogi i czekamy na dobre wieści. ja tym czasem wysyłam pw z danymi do przelewu. Quote
Evelka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jestem na zaproszenie ALMY2. Na razie zapisuję. Quote
ALMA2 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Evelka napisał(a):Jestem na zaproszenie ALMY2. Na razie zapisuję. Bardzo dziękuję za odwiedziny i zainteresowanie:loveu:. Quote
malagos Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 a to rewelacja! Jakiej on jest wielkosci, jak sie zachowuje, w jakim wieku?....... Quote
Edi100 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 malagos napisał(a):a to rewelacja! Jakiej on jest wielkości, jak sie zachowuje, w jakim wieku?....... Myslę, że Ulka12 nam napisze:)Jak już dotrze:) W pierwszym poście został oceniony na 4-5 latek Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Edi100 napisał(a):Myslę, że Ulka12 nam napisze:)Jak już dotrze:) W pierwszym poście został oceniony na 4-5 latek Tak, tak..Ula na pewno nam napisze wszytko:) Ja juz się nie mogę doczekać...będzie pewnie przy chłopaku troche roboty na początek, aby go "zrekonstruować" ale jak juz sie uda- to będzie jak marzenie- nie mam watpliwości:):) Domiki beda stały w kolejce:) Quote
agusiazet Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Moja wpłata na psa będzie dopiero pod koniec stycznia lub w lutym, przepraszam, ale przeliczyłam się z finansami! Quote
Recommended Posts