Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asia-s napisał(a):
Farmerka dopisz jeszcze do deklaracji stalych Anula:lol:

asia-s udało się! :)Żuczek mnie tu przyprowadził chyba.
Ale jego nadal bede szukała:( Czy wiesz, że za chwilę 5 lat:( Jak sobie przypomnę tę łapankę przy -20 w śniegu po pas i On uciekał:( Czasami żałuję że udało się Go złapać:( A z drugiej, u baby nie dożył by do wiosny:(:(
Asiu Fokę ślepaczkę mam nadal i żyje i ma się dobrze:) A miała wg wetów żyć miesiąc...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

farmerka63 napisał(a):
Póki jeszcze mam moc, przekopiuję to, co tak pracowicie uskładała Edi + 50 zł od niezalogowanej Magdy M. z Krakowa :)

i jeszcze cioteczka Anula:):)

Posted

Edi100 napisał(a):
Ale jego nadal bede szukała:( Czy wiesz, że za chwilę 5 lat:( Jak sobie przypomnę tę łapankę przy -20 w śniegu po pas i On uciekał:( Czasami żałuję że udało się Go złapać:( A z drugiej, u baby nie dożył by do wiosny:(:(
Asiu Fokę ślepaczkę mam nadal i żyje i ma się dobrze:) A miała wg wetów żyć miesiąc...

Edi to musial byc Zuczek aniol stroz Edzia ;),i ty Edi :loveu:
Biedny Zuczek przepadl jak kamien w wode - tyle czasu - nowi wlasciciele nic nie zrobili zeby go odnalezc - aj szkoda gadac:angryy:
Czy baba jeszcze zbiera psy, czy dala sobie spokoj ta czarow....nica:mad:
Aj Foczka kochana :loveu:

Posted

asia-s napisał(a):
Edi to musial byc Zuczek aniol stroz Edzia ;),i ty Edi :loveu:
Biedny Zuczek przepadl jak kamien w wode - tyle czasu - nowi wlasciciele nic nie zrobili zeby go odnalezc - aj szkoda gadac:angryy:
Czy baba jeszcze zbiera psy, czy dala sobie spokoj ta czarow....nica:mad:
Aj Foczka kochana :loveu:

Zbiera, a ja czekam kiedy klepsydra będzie na ścianie, wtedy tam wejde inaczej widły w plecach mam na bank. Miałam jeszcze z Nią akcje, te wspomniane 13 szczeniąt to od Niej, potem Sara, duża biała Sunia, Potem Białas wychudzony i jeszcze kilka:(
Ona się nie zmieniła...:(

Posted

Gratuluję Wam dziewczyny za szybką i sprawna akcję.:loveu::loveu::loveu:

Edi - jeżeli dobrze zrozumiałam to na twoje konto wpłacamy pieniążki - to poproszę o nr. konta.

Posted

ALMA2 napisał(a):
Gratuluję Wam dziewczyny za szybką i sprawna akcję.:loveu::loveu::loveu:

Edi - jeżeli dobrze zrozumiałam to na twoje konto wpłacamy pieniążki - to poproszę o nr. konta.

No chyba tak:) Nikt nie napisał sprzeciwu:):)
Już wysyłam. Dziekuję raz jeszcze!

Posted

Edi100 napisał(a):

o jeny nie mów, ze to już 5 lat????? ja też Żuczka szukałam :(

Posted

farmerka63 napisał(a):
Edi - ja też dane do przelewu proszę .

...i idę spać - mam prawe ucho sprasowane od telefonu ;)

Dobrej nocy, ciotki:bye:

Nie odprasuję ucha:) ale bardzo Ci dziękuję. Idź spać:) Rano będziesz miała dane do przelewu)
Ja przyznaję, od soboty po dwie godziny snu i całe dnie orka i tez padam. To nic, to nie ważne:):)Ważne że On jest, żyje i jest już bezpieczny:)

Posted

malawaszka napisał(a):
o jeny nie mów, ze to już 5 lat????? ja też Żuczka szukałam :(

Tyle ludzi Żuczka szukało wtedy w Sosnowcu i się nie udało:( Potem byłysmy jeszcze z asią-s, ale wybacz nie pamietam Kto był naszym przewodnikiem z nami pytał i wieszał plakaty:( Nie pamietam:(
Na pocieszenie napiszę, ze byłam jeszcze u jasnowidza, wiem jak to brzmi ale szukałam ukojenia i powiedział mi że Żuczka znalazła dziewczynka i że mieszka 40km od Sosnowca. Wszystkie ogłoszenia na śląsku o znalezieniu psa śledziłam Nie wiem niestety w która stronę:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Tyle ludzi Żuczka szukało wtedy w Sosnowcu i się nie udało:( Potem byłysmy jeszcze z asią-s, ale wybacz nie pamietam Kto był naszym przewodnikiem z nami pytał i wieszał plakaty:( Nie pamietam:(
Na pocieszenie napiszę, ze byłam jeszcze u jasnowidza, wiem jak to brzmi ale szukałam ukojenia i powiedział mi że Żuczka znalazła dziewczynka i że mieszka 40km od Sosnowca. Wszystkie ogłoszenia na śląsku o znalezieniu psa śledziłam Nie wiem niestety w która stronę:(

TO jakas bardzo smutna historia..:( Przykro mi, że nie odnalazłaś Żuczka...:(:(:(

Posted

Ciekawe co u pieska
Wstał już, ktoś wyszedł z nim na siusi, może zjadł już śniadanko:p.
Mówł coś;), był zdziwiony nowym czystym ciepłym miejscem.
Pewnie sie wyspał też.

Pieniązki wysłane : (20zł jednorazowo + 10 zł. czynsz za I, II)

Posted

ALMA2 napisał(a):

Mówł coś;)

Pewnie powiedział, że jest w ciężkim szoku i cieszy się z rewolucji w jego życiu:evil_lol:.
Przypominam się dziewczyny z numerem konta, bo wczoraj nie dostałam.
Wpłatę jednorazową zrobię od siebie i konto prześlę do Pani Magdy, żeby mogła już przelać kasę.

Posted

irenaka napisał(a):
Pewnie powiedział, że jest w ciężkim szoku i cieszy się z rewolucji w jego życiu:evil_lol:.
Przypominam się dziewczyny z numerem konta, bo wczoraj nie dostałam.
Wpłatę jednorazową zrobię od siebie i konto prześlę do Pani Magdy, żeby mogła już przelać kasę.

Już się zabieram za to zaraz będzie;)
Dziękuję raz jeszcze z całego serca wszystkim darczyńcom. Bez Was nic by się nie dało!

Posted

Pewnie na przeglądzie jest:) i wieści mogą być jak Bieduś dojedzie do Hoteliku :)Śnił mi się wiecie?Na zielonej trawce mi się śnił, jak sobie tuptał między kwiatkami. Miły sen:)
Oby podróż była szczęśliwa:) Szerokiej drogi i czekamy na dobre wieści. ja tym czasem wysyłam pw z danymi do przelewu.

Posted

malagos napisał(a):
a to rewelacja! Jakiej on jest wielkości, jak sie zachowuje, w jakim wieku?.......

Myslę, że Ulka12 nam napisze:)Jak już dotrze:) W pierwszym poście został oceniony na 4-5 latek

Posted

Edi100 napisał(a):
Myslę, że Ulka12 nam napisze:)Jak już dotrze:) W pierwszym poście został oceniony na 4-5 latek

Tak, tak..Ula na pewno nam napisze wszytko:) Ja juz się nie mogę doczekać...będzie pewnie przy chłopaku troche roboty na początek, aby go "zrekonstruować" ale jak juz sie uda- to będzie jak marzenie- nie mam watpliwości:):) Domiki beda stały w kolejce:)