Edi100 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 gonia66 napisał(a):Albo hotelik tańszy:) heheh... Dobrze w takim razie, ze jest na terierach... Jutro poprosze kogos, zeby umiescil chłopaka na FB... Ma juz imię..?? Nie wiem czy dobrze doczytałam, że chyba Ferdek? Proponuję nadać Biedakowi inne imię, co sądzicie? Dziękuję, że dasz Go na FB. Musze się kłaść, wstaję o 5.00. Myslę o Tobie kudłaty biedny przyjacielu:( Quote
zuzka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Zapisuje sobie a jutro ,o nie dzisiaj ale w dzień poczytam o bidulce Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 I jestem znowu. Mam nadzieję, że w Ostrowii też temperatura na plusie... Quote
ALMA2 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi100 napisał(a):I jestem znowu. Mam nadzieję, że w Ostrowii też temperatura na plusie... jak już będzie coś wiadomo - to poproszę o nr konta - stałej deklaracji nie mogę dać, ale od czasu do czasu cos wpłacę. Na poczatku wpłacę jednorazowo 20,00 złotych. Quote
malagos Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi, u nas 0 stopni, w dzień będzie cieplej (piszę "u nas", bo Ostrów ode mnie to 70 km). Przydały by się nowe informacje o psiaku. I imię, to Ferdek i mi się nie bardzo podoba........ Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ALMA2 napisał(a):jak już będzie coś wiadomo - to poproszę o nr konta - stałej deklaracji nie mogę dać, ale od czasu do czasu cos wpłacę. Na poczatku wpłacę jednorazowo 20,00 złotych. Bardzo dziękuję! Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 malagos napisał(a):Edi, u nas 0 stopni, w dzień będzie cieplej (piszę "u nas", bo Ostrów ode mnie to 70 km). Przydały by się nowe informacje o psiaku. I imię, to Ferdek i mi się nie bardzo podoba........ Wiemy tylko że jest.Albo, ze aż jest Quote
Enigma79 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Żeby był sens pomagać finansowo, musiałby wyjść ze schroniska......No i to jest szansa dla niego, tylko kto go zabierze Podpisuję się pod tym, co napisała ludwa. Jeśli psinka trafi do DT albo będziecie mogły Ferdusia zabrać do weterynarza, proszę o dane do przelewu, to wesprę psinkę drobnym groszem (20 zł) Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Enigma79 napisał(a):Podpisuję się pod tym, co napisała ludwa. Jeśli psinka trafi do DT albo będziecie mogły Ferdusia zabrać do weterynarza, proszę o dane do przelewu, to wesprę psinkę drobnym groszem (20 zł) Dziękuję. Na razie nie ma "osoby prowadzącej", ale sie przypomnę:) Ja z bazarków zbieram na swoje plus moje zadeklarowane czeka, a potem przeleję pod wskazane. Quote
agusiazet Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Zaglądam na zaproszenie Edi, niestety obawiam się, że hotel w takim stanie psa nie przyjmie! Wiem, że w hotelu w Brzyściu koło Mielca są wolne miejsca (koszt 300 zł/m plus karma), ale czy hotel zdecyduje się wziąć psa z zaawansowaną chorobą skóry - wątpię! Myślę, że najlepiej kontaktować się z właścicielką! Jeśli coś się dla pieska wykluje wspomogę wpłatą jednorazową w wysokości 50 zł! Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 agusiazet napisał(a):Zaglądam na zaproszenie Edi, niestety obawiam się, że hotel w takim stanie psa nie przyjmie! Wiem, że w hotelu w Brzyściu koło Mielca są wolne miejsca (koszt 300 zł/m plus karma), ale czy hotel zdecyduje się wziąć psa z zaawansowaną chorobą skóry - wątpię! Myślę, że najlepiej kontaktować się z właścicielką! Jeśli coś się dla pieska wykluje wspomogę wpłatą jednorazową w wysokości 50 zł! Dziękuję Kochana za przybycie i za wsparcie! W sprawie tego Hoteliku z kim się kontaktować? Tam jest Rysio, prawda?:) Miałam numer,ale posiałam:( Najgorsze jest to, ze w schronie On jest kompletnie nie leczony, ani nic ani nic:( Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Chciałam zaproponować nowe imię dla Biedaka, o ile pozwolicie:Cedro, Fugo albo BON, niech dostanie bon na szczęście... Quote
agusiazet Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi100 napisał(a):Dziękuję Kochana za przybycie i za wsparcie! W sprawie tego Hoteliku z kim się kontaktować? Tam jest Rysio, prawda?:) Miałam numer,ale posiałam:( Najgorsze jest to, ze w schronie On jest kompletnie nie leczony, ani nic ani nic:( Tak w tym hotelu jest Rysio!!! Kontakt to Joanna Jarocińska, kom.606612957. Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mam, mam miejsce w hoteliku dla Biedaczka!:) Potrzeba jeszcze ciut groszy i zabierzmy Go błagam:(. Kto mi pomoże? Quote
Nadziejka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 :bye::iloveyou::modla:witajcie cioteczki! czytalam o biedaczku kilka dni temu ..ale nic nie wpisalam ..serce peka , , ja proponuje imie [FONT=Arial Black]Edziu , Edus:loveu:na szczescie dla niunia , i dlatego ze Edusia tak jego pokochala :loveu:sciskuniam za milizne cudna , oby los przyniosl aniolka co pokocha i do serca jego wezmie i do domku postokroc:loveu::thumbs::thumbs:[/FONT] Quote
Nadziejka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 cioteczki ja pomoc narazie finansowo nie dam rady:shake::shake:pracy brak ech ....czasem jest dorywcza ale to grosze i zaraz sie dziele z psinkami jak tylko moge , da los ze bogata bede ....mialam byc juz dawno podobno:roll::shake:ale nie zapomne o nie o Edusiu , bo dla mnie ten biedaczek Edusiem bedzie :loveu:serdunko cudne jest , ilez takich biedaczkow sie poniewiera , o matenko ziemio .....:shake: Quote
ALMA2 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi100 napisał(a):Mam, mam miejsce w hoteliku dla Biedaczka!:) Potrzeba jeszcze ciut groszy i zabierzmy Go błagam:(. Kto mi pomoże? Kochana zbierz do kupy to co mamy, zobaczymy ile tego jest. Według mnie to 50 zł / deklaracji stałych i nie wiem ile pieniązków jednorazowych sie nazbierało. Quote
Nadziejka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [FONT=Arial Black]Edusiu ile mniej wiecej hotelik bedzie kosztowal? oby niunia Edunia dalo sie wyleczyc :placz::thumbs:biedunio ciudny do kochania i noszenia na rekachprzecie[/FONT] Quote
farmerka63 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Witajcie. Edi - uchyl rąbka tajemnicy - ILE ZA MIESIĄC POBYTU ? Nie chcę osłabiać Waszego entuzjazmu , ale nasz terierek może tam posiedzieć ...a co za tym idzie - nieubłaganie generować koszty. Fundacja nam nie pomoże w utrzymaniu psa, bo zapsiona jest takimi biedami po kokardki . Mam nadzieję, że rozumiecie powagę sytuacji ? Jesteśmy zdane tylko na własne siły . Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 farmerka63 napisał(a):Witajcie. Edi - uchyl rąbka tajemnicy - ILE ZA MIESIĄC POBYTU ? Nie chcę osłabiać Waszego entuzjazmu , ale nasz terierek może tam posiedzieć ...a co za tym idzie - nieubłaganie generować koszty. Fundacja nam nie pomoże w utrzymaniu psa, bo zapsiona jest takimi biedami po kokardki . Mam nadzieję, że z=rozumiecie powagę sytuacji ? Jesteśmy zdane tylko na własne siły . 10-12zł za dobę. Jesli mi pozwolicie i macie do mnie zaufanie, chcę wziąć biedaka "pod swoje" skrzydła? Wiem, jak to brzmi, jakbym się pchała z motyką na słońce i brała sobie na głowę. Ale to kwestia mojeg ducha, a nie zaznam spokoju tak długo jak ten pies będzie tam tkwił:( Wiem tez ile macie psów pod opieką i jak trudno każdemu zdążyć z pomocą. Ja mieszkam w małej miejscowości i "tutejsze" psiaki przechodzą przez "moje" ręce i Dziękować niebiosom jakoś do tej pory się udawało. Jest cos jeszcze, ostatni rok był dla mnie i dla mojej córki bardzo trudny i gdyby nie dziewczyny z dogo, umarłybysmy niemal z głodu, a ja bym zwariowała ze zgryzoty i myślę, że to że trafiłam na jego wątek i tak bardzo mi się wbił w serce to jakiś początek spłaty za dobroc jaką otrzymałam z córką, moimi psami i Kotami na wikcie. Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 go-ja napisał(a):Jakie plany wobec pieska? Zebrać jeszcze troszkę stałych deklaracji i zabierać Go,czy Ktos zechce wspomóc biedaka by nie gnił tam?:( Quote
giselle4 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi100 ,moze masz mozliwosc jego wykąpac to bedzie sliczny pies dredy do kosza ,ładna smyczke i obrozke ładna fotke i zobaczysz jeszcze ludzie będą sie bic o niego ja bym sie biła ale nie o mnie idzie.... napisz ,co jestesmy w stanie zrobic dla niego? Quote
giselle4 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Edi100 napisał(a):10-12zł za dobę. Jesli mi pozwolicie i macie do mnie zaufanie, chcę wziąć biedaka "pod swoje" skrzydła? Wiem, jak to brzmi, jakbym się pchała z motyką na słońce i brała sobie na głowę. Ale to kwestia mojeg ducha, a nie zaznam spokoju tak długo jak ten pies będzie tam tkwił:( Wiem tez ile macie psów pod opieką i jak trudno każdemu zdążyć z pomocą. Ja mieszkam w małej miejscowości i "tutejsze" psiaki przechodzą przez "moje" ręce i Dziękować niebiosom jakoś do tej pory się udawało. Jest cos jeszcze, ostatni rok był dla mnie i dla mojej córki bardzo trudny i gdyby nie dziewczyny z dogo, umarłybysmy niemal z głodu, a ja bym zwariowała ze zgryzoty i myślę, że to że trafiłam na jego wątek i tak bardzo mi się wbił w serce to jakiś początek spłaty za dobroc jaką otrzymałam z córką, moimi psami i Kotami na wikcie. Edi,wiele nie moge mam takiego pecha ze psy na ktore płace nie ida do adopcji ...moze to ja im przynosze pecha? ale jakis nedzny grosz dam....bo warto dac jemu odrobine niebo po takim piekle:) Quote
Recommended Posts