terierfanka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 czekamy, najlepiej żeby Państwo się tu sami zalogowali, bo to fajni ludzie są i trzeba ich szybko "zdogomaniaczyć" :evil_lol: mówili nawet, że w przyszłości by chcieli zostać DT :lol: Quote
elik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Łałłłłłłłłłłłłłłl ale super wiadomości :multi: Wszystkiego naj, najlepszego na nowej drodze życia Leonciu. Quote
ULKA12 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 U Leonka wszystko Ok. Państwo usiłują się tutaj zalogować jak im się to uda na pewno sami coś o nowym zyciu Leona napiszą. Doszła wpłata za Leona za LIpiec, serdecznie dziękuję. Quote
Czarna Kafka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam na Forum!!! Pies Leoś zwany Pędzelkiem jest rewelacyjny, jest grzeczny, szybko się uczy i aklimatyzuje. Jest ciekawy świata - na spacerach interesuje go wszystko: każdy człowiek, samochód, ptak itd; psy obszczekuje, ale tylko niektóre. Na razie był sam 3-4 godziny; po naszym powrocie był tak rozespany i rozziewany jakby wreszcie mógł się porządnie wyspać! Szkód nie czyni i mam nadzieję, że w czasie dłuższej nieobecności też tak pozostanie. Jedynym problemem, jak na razie, jest jego nieopanowane łakomstwo. Poniżej załączam zdjęcia Leosia ( więcej kiedy będzie lepsza pogoda). Quote
NikaEla Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam :) to ja byłam u Państwa z wizytą :) :) Quote
terierfanka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 i ja! i ja! :) ależ Leoś uśmiechnięty :loveu: Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 NA pierwszej focie widać, że ciekawy świata :lol: Quote
ludwa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ale śmieje się pełna gębą po prostu, dentysta pełny pogląd by sobie bez wysiłku wyrobił:) Quote
ULKA12 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No niestety łakomczuch z Leonka niesamowity, trzeba jedzenie dobrze chować, bo szybko może przemienić się w toczącą baryłkę :-) Quote
elik Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ależ on jest roześmiany, widać, że bardzo zadowolony :) Quote
sybil Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Czarna Kafka'] Cudny, radosny Leon! Dużo szczęścia dla Domku i Leosia! On nie ma nic wspólnego z tym obrazem nędzy i rozpaczy z pierwszej strony! Quote
Czarna Kafka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Leoś jest psem tak absorbującym, że trudno mi znaleźć chwilę i napisać parę słów! Na razie na spacerach ćwiczę bicepsy i na próżno staram się odgadnąć, które to psy wzbudzają w Leosiu taką irytację! Mam również wrażenie, że Leoś zapanował trochę nad swoim łakomstwem i nawet do końca nie dojada swojej porcji karmy. A tak w ogóle to jest super pies i bardzo, bardzo chcielibyśmy podziękować WSZYSTKIM, dzięki którym Leoś do nas trfił!!! W weekend wyjeżdżamy na wieś i może uda nam się zrobić jakieś ciekawe fotki psiaczka Quote
NikaEla Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pod koniec sierpnia KONIECZNIE musimy umówić się z futrami na dłuższy spacer w Parku Wschodnim! Quote
Czarna Kafka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nikaragua napisał(a):Pod koniec sierpnia KONIECZNIE musimy umówić się z futrami na dłuższy spacer w Parku Wschodnim! Oczywiście! Mam nadzieję, że Leoś oswoi się już trochę z innymi psami; dzisiaj na spacerze w Parku Skowronim zachowywał się niemal wzorowo. Niestety na wieczorny spacerze już nie było tak miło... Quote
terierfanka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 my jakby co, my możemy się stawić na spacer przed 20-tym sierpnia :) mój Emir jest spokojny, na ogół nie odpowiada nawet na zaczepki innych psów :) edit: tzn też przed 20-tym, bo po również :) Quote
NikaEla Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 terierfanka napisał(a):my jakby co, my możemy się stawić na spacer przed 20-tym sierpnia :) mój Emir jest spokojny, na ogół nie odpowiada nawet na zaczepki innych psów :) edit: tzn też przed 20-tym, bo po również :) tak :) Emir to wzorowy kompan, nawet z zadziorą Niką daje radę :) Quote
ALMA2 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wróciłam, patrzę czy dobrze widzę:cool1:, tytuł zmieniony:lol:, jak bardzo się cieszę:loveu::loveu: - Leoś ma dom. Gratulacje cioteczki :klacz::klacz:i Wszystkiego dobrego dla nowego domku:B-fly::Cool!::B-fly::Cool!:. Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Świetne wieści :) Chciałabym mieć wszystko doprowadzone do końca jeśli chodzi o finanse, więc spytam na wątku - nie macie nic przeciwko, żebym te pozostałe 10 zł po Leo przesunęła na któregoś z moich podopiecznych? Quote
Felka z Bagien Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Leoś, ty szczęściarzu.Bądź szczęśliwy zawsze:loveu::loveu::loveu:Wreszcie trafiłeś na "swojego ludzia":loveu::loveu::loveu: Quote
SkarpetKa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Również ciepło pozdrawiam Was Czarna Kafko i witam na forum! Mam nadzieję, że wraz z Leonem będziecie do nas często zaglądać :) Czy nasz główny bohater robi postępy w kontaktach z innymi czworonogami? Koosiek wg mnie jak najbardziej. Dzięki wielkie za prowadzenie kasy Leonka! :) Quote
ALMA2 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name=' [B']Koosiek[/B] wg mnie jak najbardziej. Dzięki wielkie za prowadzenie kasy Leonka! :)[/QUOTE] Koosiek - przyłączam się do podziękowań:loveu: za prowadzenie kasy Leosia i też myslę żeby 10 poszła na twoje psiaczki. Quote
Recommended Posts