Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Leonka wszystko Ok. Państwo usiłują się tutaj zalogować jak im się to uda na pewno sami coś o nowym zyciu Leona napiszą.

Doszła wpłata za Leona za LIpiec, serdecznie dziękuję.

Posted

Witam na Forum!!!

Pies Leoś zwany Pędzelkiem jest rewelacyjny, jest grzeczny, szybko się uczy i aklimatyzuje. Jest ciekawy świata - na spacerach interesuje go wszystko: każdy człowiek, samochód, ptak itd; psy obszczekuje, ale tylko niektóre. Na razie był sam 3-4 godziny; po naszym powrocie był tak rozespany i rozziewany jakby wreszcie mógł się porządnie wyspać! Szkód nie czyni i mam nadzieję, że w czasie dłuższej nieobecności też tak pozostanie. Jedynym problemem, jak na razie, jest jego nieopanowane łakomstwo.
Poniżej załączam zdjęcia Leosia ( więcej kiedy będzie lepsza pogoda).

Posted

[quote name='Czarna Kafka']

Cudny, radosny Leon! Dużo szczęścia dla Domku i Leosia! On nie ma nic wspólnego z tym obrazem nędzy i rozpaczy z pierwszej strony!

Posted

Leoś jest psem tak absorbującym, że trudno mi znaleźć chwilę i napisać parę słów! Na razie na spacerach ćwiczę bicepsy i na próżno staram się odgadnąć, które to psy wzbudzają w Leosiu taką irytację! Mam również wrażenie, że Leoś zapanował trochę nad swoim łakomstwem i nawet do końca nie dojada swojej porcji karmy. A tak w ogóle to jest super pies i bardzo, bardzo chcielibyśmy podziękować WSZYSTKIM, dzięki którym Leoś do nas trfił!!!
W weekend wyjeżdżamy na wieś i może uda nam się zrobić jakieś ciekawe fotki psiaczka

Posted

Nikaragua napisał(a):
Pod koniec sierpnia KONIECZNIE musimy umówić się z futrami na dłuższy spacer w Parku Wschodnim!

Oczywiście! Mam nadzieję, że Leoś oswoi się już trochę z innymi psami; dzisiaj na spacerze w Parku Skowronim zachowywał się niemal wzorowo.
Niestety na wieczorny spacerze już nie było tak miło...

Posted

my jakby co, my możemy się stawić na spacer przed 20-tym sierpnia :) mój Emir jest spokojny, na ogół nie odpowiada nawet na zaczepki innych psów :)

edit: tzn też przed 20-tym, bo po również :)

Posted

terierfanka napisał(a):
my jakby co, my możemy się stawić na spacer przed 20-tym sierpnia :) mój Emir jest spokojny, na ogół nie odpowiada nawet na zaczepki innych psów :)

edit: tzn też przed 20-tym, bo po również :)

tak :) Emir to wzorowy kompan, nawet z zadziorą Niką daje radę :)

Posted

Wróciłam, patrzę czy dobrze widzę:cool1:, tytuł zmieniony:lol:, jak bardzo się cieszę:loveu::loveu: - Leoś ma dom.
Gratulacje cioteczki :klacz::klacz:i Wszystkiego dobrego dla nowego domku:B-fly::Cool!::B-fly::Cool!:.

Posted

Świetne wieści :)

Chciałabym mieć wszystko doprowadzone do końca jeśli chodzi o finanse, więc spytam na wątku - nie macie nic przeciwko, żebym te pozostałe 10 zł po Leo przesunęła na któregoś z moich podopiecznych?

Posted

Również ciepło pozdrawiam Was Czarna Kafko i witam na forum! Mam nadzieję, że wraz z Leonem będziecie do nas często zaglądać :)

Czy nasz główny bohater robi postępy w kontaktach z innymi czworonogami?

Koosiek wg mnie jak najbardziej. Dzięki wielkie za prowadzenie kasy Leonka! :)

Posted

[quote name='
[B']Koosiek[/B] wg mnie jak najbardziej. Dzięki wielkie za prowadzenie kasy Leonka! :)[/QUOTE]

Koosiek - przyłączam się do podziękowań:loveu: za prowadzenie kasy Leosia i też myslę żeby 10 poszła na twoje psiaczki.