AniaGucio Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ULKA12 napisał(a):jeszcze proszę się nie cieszyć, Leon ciągle u mnie. Jak jutro pojedzie to będzie można się cieszyć. Na razie proszę trzymać kciuki aby wszystko udało się pomyślnie. No to trzymam kciukasy!! Quote
SkarpetKa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 I co? I jak u Leona? :):):) Nie mogę się doczekać wieści!!! Quote
sybil Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To ja też trzymam :kciuki::kciuki::kciuki:, może się przyda. Leoś, w podskokach do domku marsz ;) Quote
ULKA12 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Leon pojechał i jak na razie wszyscy zachwyceni. Więcej napisze jak się trochę ogarnę bo dzisiaj miałam szaleńczy dzień. Quote
terierfanka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 e tam, się będziesz ogarniać :) wracaj tu szybciutko i pisz coś więcej :) Quote
koosiek Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi: Czekam niecierpliwie na wieści z domu :) Może to trochę za wcześnie... Ale sytuacja pilna :( Może ktoś z osób wpłacających na Leo mógłby przenieść swoją deklarację na sunię z tego samego schroniska, Glorię: http://www.dogomania.pl/threads/211272 ? Wiem, że wątek wygląda mało zachęcająco... Ale najważniejsza jest psina, a boję się, że jeśli szybko się jej nie zabierze, ludzie wydadzą ją na własna rękę... A ja znam okolicę, w której teraz mieszka, mentalność tamtejszych ludzi... Szanse na to, że znajdzie tam dobry dom, są bardzo małe :( Quote
NikaEla Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ULKA12 napisał(a):Leon pojechał i jak na razie wszyscy zachwyceni. Więcej napisze jak się trochę ogarnę bo dzisiaj miałam szaleńczy dzień. czekamy.... niecierpliwie..... Quote
ULKA12 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Państwo w Leonku zakochani. Mam nadzieję, że zalogują się na dogo to sami więcej napiszą jak się psiak sprawuje. Podróż do nowego domku przebiegła bez problemów, Leonek głównie spał. Teraz pewnie są na wieczornym spacerku a może już po? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko się zaaklimatyzuje bo to wspaniały pies i zasługuje na super dom. Ostatnie chwile u mnie Quote
SkarpetKa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Niewiarygodne! Leon w końcu i na Ciebie przyszła kolej! :sweetCyb: ULKA dzięki za organizację tego dzisiejszego przedsięwzięcia! :Rose: Wszystkim ciotkom, które pomagały Leonkowi składam serdeczne podziękowania w jego i swoim imieniu, ponieważ zakochałam się na zabój w tym psiaku! :iloveyou: Czekam z dużą niecierpliwością na wieści z nowego domu :) Quote
terierfanka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No to suuuper :) mam nadzieję, że kiedyś spotkamy Leonka na spacerku, bo będzie mieszkał całkiem niedaleko ;) Quote
Magdalena Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 bardzo sie ciesze! przyznam ze z doskoku czytałam wątek ale rzucił mi się w oczy zmieniony tytuł wątku, powodzenia psiaku!! Quote
NikaEla Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 terierfanka napisał(a):No to suuuper :) mam nadzieję, że kiedyś spotkamy Leonka na spacerku, bo będzie mieszkał całkiem niedaleko ;) tak, też mam taką nadzieję Quote
ludwa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ufff:) Nareszcie ktos go docenił:) A jak wygląda sytuacja finansowa Leo? Quote
Bogusik Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Kamien z serca...Leos w nowym domku...super...wlasnie dla takich chwil warto pomagac! Quote
koosiek Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Przelałam za lipiec 300 zł, czyli zostało 10 zł + to, co wciąż jest u Edi... Quote
ludwa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 czyli, jeżeli Edi odda te pieniądze, to mam jeszcze wpłacać w tym miesiącu? Pytam, bo obiecałam kolejną deklarację a u mnie też nie jest zbyt bogato nietety Quote
Felka z Bagien Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Cudny chłopak, pojechał wreszcie do domciu:loveu::loveu::loveu:.Kamień z serce mi spadł.Leoś -pędzelek,a na początku było chyba Ferdek,coś tak kojarzę:loveu:.Powodzenia:loveu::loveu::loveu: Quote
SkarpetKa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Domek się odzywał? :) Są jakieś nowe wieści...zdjęcia? :loveu: Quote
ULKA12 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dzisiaj cisza. Jutro do nich zadzwonię jak minął Leonowi pierwszy dzień w nowym domu gdy gospodarze w pracy. Mam nadzieję, że się spisze. Quote
NikaEla Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 teraz państwo w pracy, ale może po 16... będą jakieś wieści Quote
Recommended Posts