Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ULKA12 napisał(a):
jeszcze proszę się nie cieszyć, Leon ciągle u mnie. Jak jutro pojedzie to będzie można się cieszyć. Na razie proszę trzymać kciuki aby wszystko udało się pomyślnie.

No to trzymam kciukasy!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi:
Czekam niecierpliwie na wieści z domu :)

Może to trochę za wcześnie... Ale sytuacja pilna :(
Może ktoś z osób wpłacających na Leo mógłby przenieść swoją deklarację na sunię z tego samego schroniska, Glorię: http://www.dogomania.pl/threads/211272 ? Wiem, że wątek wygląda mało zachęcająco... Ale najważniejsza jest psina, a boję się, że jeśli szybko się jej nie zabierze, ludzie wydadzą ją na własna rękę... A ja znam okolicę, w której teraz mieszka, mentalność tamtejszych ludzi... Szanse na to, że znajdzie tam dobry dom, są bardzo małe :(

Posted

ULKA12 napisał(a):
Leon pojechał i jak na razie wszyscy zachwyceni. Więcej napisze jak się trochę ogarnę bo dzisiaj miałam szaleńczy dzień.

czekamy.... niecierpliwie.....

Posted

Państwo w Leonku zakochani. Mam nadzieję, że zalogują się na dogo to sami więcej napiszą jak się psiak sprawuje. Podróż do nowego domku przebiegła bez problemów, Leonek głównie spał. Teraz pewnie są na wieczornym spacerku a może już po? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko się zaaklimatyzuje bo to wspaniały pies i zasługuje na super dom.
Ostatnie chwile u mnie

Posted

Niewiarygodne! Leon w końcu i na Ciebie przyszła kolej! :sweetCyb:

ULKA dzięki za organizację tego dzisiejszego przedsięwzięcia! :Rose:

Wszystkim ciotkom, które pomagały Leonkowi składam serdeczne podziękowania w jego i swoim imieniu, ponieważ zakochałam się na zabój w tym psiaku! :iloveyou:

Czekam z dużą niecierpliwością na wieści z nowego domu :)

Posted

terierfanka napisał(a):
No to suuuper :) mam nadzieję, że kiedyś spotkamy Leonka na spacerku, bo będzie mieszkał całkiem niedaleko ;)

tak, też mam taką nadzieję

Posted

czyli, jeżeli Edi odda te pieniądze, to mam jeszcze wpłacać w tym miesiącu? Pytam, bo obiecałam kolejną deklarację a u mnie też nie jest zbyt bogato nietety