koosiek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Doszły wpłaty: SkarpetKa - 50 zł i Magdalena M. - 50 zł Quote
ULKA12 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Komu mogę przesłać swój numer konta? Bo już się pogubiłam kto za co odpowiada :lol::oops: Quote
koosiek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Nr do mnie, to od razu przeleję zaległość za kwiecień. Quote
ALMA2 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='koosiek'][FONT=Comic Sans MS]Rozliczenie[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WPŁYWY: 195 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Farmerka63 - 30 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ALMA2 - 5 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Anula - 50 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]AniaGucio - 10 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]SkarpetKa - 50 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Magdalena M. - 50 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]MAJ: 195 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WYDATKI:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]hotel kwiecień (zaległość) - 50 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]RAZEM: 145 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]195 zł [/FONT][FONT=Comic Sans MS]- 50 z ł1[/FONT][FONT=Comic Sans MS]45 zł [/FONT] Według deklaracji z pierwszego postu to już są prawie wszystkie wpłaty, bo LUDWA - 20zł..... pisała, że za maj zapłąci na koniec miesiaca lub poczatek czerwca. EDI - 20zł........... nie wiemy czy podtrzymuje deklaracje Asia-s..... 50zł ...... wpłaciła na konto EDi Magdalena 5zł ...... wpłaciła na konto Edi Tak wiec jeżeli dobrze liczę to mamy 145 u Kosiek + 55 u Edi = 200, - wpłaci Ludwa +20 i wpłaci Edi 20,00 to bedzie 240 zł BRAKUJE 60,00 do Hoteliku za miesiąc maj. Quote
ULKA12 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Dzisiaj dotarło 50 zł za pobyt Leo w kwietniu. Serdecznie dziękuję :-) Quote
Felka z Bagien Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ulka,ale od kogo?Od Edi? Trzymaj się Edi! Quote
ULKA12 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jeszcze nie mogę sprawdzić ale wydaje mi się, że od Koosiek Quote
AniaGucio Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 koosiek napisał(a):Nr do mnie, to od razu przeleję zaległość za kwiecień. ULKA12 napisał(a):Jeszcze nie mogę sprawdzić ale wydaje mi się, że od Koosiek Na to wychodzi, że od Koosiek!! Quote
ALMA2 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A może ktoś napisze do Edi, ze prosimy o rozliczenie i wpłatę za hotelik do Uli , tych pieniążków które wpłynęły do Edi za maj. I o informację, czy będzie wpłcać swoja deklarację. Quote
Felka z Bagien Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ALMA2 napisał(a):A może ktoś napisze do Edi, ze prosimy o rozliczenie i wpłatę za hotelik do Uli , tych pieniążków które wpłynęły do Edi za maj. I o informację, czy będzie wpłcać swoja deklarację. Ja nie znam Edi, ale sytuacja jest trochę dziwna,wydaje mi się, że trudna bardzo dla Edi.Różnica we wpłatach nie jest duża.Może dajmy spokój,spróbujmy to jakoś pokryć.Nie uważam,żeby ktoś dla 50 PLN,przy całym zaangażowaniu w ratowanie innych psów zrobił jakiś przekręt.Musi być "podbramkowo"!Ja odpuszczam i jak Edi wróci na dogo,to ja nie będę żądała jakichkolwiek wyjaśnień. Quote
ALMA2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Felka z Bagien']Ja nie znam Edi, ale sytuacja jest trochę dziwna,wydaje mi się, że trudna bardzo dla Edi.Różnica we wpłatach nie jest duża.Może dajmy spokój,spróbujmy to jakoś pokryć.Nie uważam,żeby ktoś dla 50 PLN,przy całym zaangażowaniu w ratowanie innych psów zrobił jakiś przekręt.Musi być "podbramkowo"!Ja odpuszczam i jak Edi wróci na dogo,to ja nie będę żądała jakichkolwiek wyjaśnień. Ja aboslutnie, nie posądzam Edi o przekręt:oops:. Podobno ma trudna sytuacje - nie wiem jakiego rodzaju, również nie znam Edi - ale jeżeli jest aż tak źle że nie można o nic jej spytac - to rozumiem. Pisząc o kontakcie z Edi, myślałam że jezeli jest tu bliska koleżanka Edi - to moze bedzie mogła sie zorientować w sytuacji i delikatnie poprosi Edi o te pieniązki. Poprostu jest już 20 maj. zaraz koniec miesiąca my na hotelik u Kosiek mamy tylko 145 złotych, pod koniec miesiaca wpłaci Ludwa 20,- . Jak uzupełnic brakującą kwotę do 300 złotych - Może niepotrzebnie o tym piszę. Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 50 zł przelałam ja, tak, jak pisałam. Największym problemem jet to, że Edi umawiała się z Ulką na płatność z góry, czyli nie dość, że Leo jest zaległy za maj, to jeszcze za dwa tygodnie trzeba opłacić czerwiec... Ja niestety nie jestem w stanie się dołożyć, ani nawet założyć takiej kwoty, bo sama jestem okropnie zadłużona na moje psy :oops: Quote
zerduszko Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Nie mogę teraz odnaleźć wątku, ale zdaje się, że to nie jest pierwsze zniknięcie Edi z przyczyn osobistych. Może pomyliłam osoby. Ale jeśli tak już było, to ktoś z tak niestabilną syt. nie powinien wysyłać psa do hotelu. Ma on chociaż komplet deklaracji? Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Wiecie co, Edi była wczoraj na dogo... Szkoda, że nie weszła na wątek Leo i chociaż nie wyjaśniła, co z opłatą za maj. BTW, zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, z którego dochód zostanie przeznaczony na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/threads/208091 Quote
Felka z Bagien Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='koosiek']Wiecie co, Edi była wczoraj na dogo... Szkoda, że nie weszła na wątek Leo i chociaż nie wyjaśniła, co z opłatą za maj. BTW, zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, z którego dochód zostanie przeznaczony na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/threads/208091 Jeżeli jest prawdą co piszesz,to niestety ale nie ma usprawiedliwienia dla Edi.Gdyby napisała uczciwie na wątku Leosia w jakiej jest sytuacji(różnie w życiu bywa) i np.no nie wiem,musiała nagle jechać taksówką ze swoim psem do kliniki, a nie miała swoich pieniędzy, bo np szef jej nie wypłacił itp.itp To w moim odczuciu byłoby to uczciwe i słuszne-bo DOGOMANIA pomaga PSOM W POTRZEBIE!!!!!!! Quote
SkarpetKa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jasne jest, że nie chodzi ani o żadne pretensje, ani o żadne podejrzenia! Po prostu dobrze wiemy jak trudno o kasę na hotele, a dla Leosia 55zł to kupa pieniążków w jego sytuacji. Dlatego prosimy EDI przelej pieniążki za maj do ULKI! :) Tak abyśmy mogły podliczyć maj i ewentualnie szukać wsparcia na pozostałą kwotę. Quote
Atomowka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Szkoda,że Leo ma taką kiepską sytuację finansową ale ja nie pomogę, natomiast cały czas wątek śledze Co do Edi nie wiem nie znam ale dziewczyny co stoi na przeszkodzie,żebyście napisały do niej PW albo maila? Tu chodzi o psa, ja wiem,że w życiu różnie bywa ale to nie powód,żeby znikać bez wyjaśnienia Quote
Felka z Bagien Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Atomowka napisał(a):Szkoda,że Leo ma taką kiepską sytuację finansową ale ja nie pomogę, natomiast cały czas wątek śledze Co do Edi nie wiem nie znam ale dziewczyny co stoi na przeszkodzie,żebyście napisały do niej PW albo maila? Tu chodzi o psa, ja wiem,że w życiu różnie bywa ale to nie powód,żeby znikać bez wyjaśnienia No chyba niestety w tym problem tkwi,że dziewczyny maja utrudniony kontakt. Quote
asia-s Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Felka z Bagien napisał(a):No chyba niestety w tym problem tkwi,że dziewczyny maja utrudniony kontakt. Edi tak jak pisalam wczesniej kilka dni temu wyslala mi maila - poprosilam ja zeby absolutnie jak najszybciej weszla na watek Leosia i uzupelnila watek rozliczeniowy, nie tylko za maj ( np. moja wplata ect ) ale tez za kwiecien - brak jest pelnego uzupelnienia, chyba Anula jesli nie pomylilam nikow tez pisala ze wplacila za kwiecien pieniazki ale rowniez nie jest odnotowana w kwietniu, Sytuacja robi sie przykra...... Edzia plisss ................ Quote
Atomowka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A nikt z Was nie ma do niej numery telefonu? Być może Ulvhedinn ma jej numer albo do KropkaKropka napiszcie z prośbą o jej numer bo ona się znają Quote
ALMA2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Napiszemy do Ulvhedinn i do KropkaKropka PW. Tylko zbierzmy informacje o jakie pieniążki będziemy prosić Edi o wyjaśnienie i wpłatę do Uli z hotelik. Asi-s i Magdaleny za Maj 55 złotych, jeszcze coś z bazarku tak, wpłata w kwietniu - jak kwota i kiedy został wysłany przelew. Możemy wysłać list na adres odbiorcy w/ kwot z wyjaśnieniem i z prośbą o zwrot tych pieniążków nadawcą. Quote
koosiek Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Atomowka napisał(a):Co do Edi nie wiem nie znam ale dziewczyny co stoi na przeszkodzie,żebyście napisały do niej PW albo maila? Problem w tym, że Edi nie odpisuje na pw... Przynajmniej na moje, już kilka razy pytałam się jej, co mam zrobić z nieodebraną przesyłką. Ja wszystko rozumiem, różnie się może w życiu dziać, ale jeżeli Edi może wejść na dogo, to mogłaby też napisać tych kilka słów wyjaśnienia na wątku... Quote
SkarpetKa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Przybywam na sobotni sabacik! :ghost_2: Asiu-S skoro Edi poprosiła Ciebie o prowadzenie wątku dałabyś radę do niej zadzwonić i ustalić kiedy by mogła wysłać przelew do Ulki? Quote
SkarpetKa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='ULKA12']Leonek rozbawiony I jak go nie kochać?!!! :loveu: Ulka dzięki! Przemiły prezent :) Quote
Recommended Posts