Anula Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Na razie jest zapłacone za kwiecień tak a za maj chyba nie,a więc brakuje 50zł za kwiecień,które ma przesłać Uli SkarpeTka.To w takim razie znów będzie w maju brakowało 50zł chyba.Jeżeli to będzie wciąż ta brakująca suma to jedynie wchodzą w grę bazarki aby tą kwotę jakoś uzupełniać.Też czytałam,że Edyta ma problemy osobiste i też jestem za tym aby przejąć te finanse i opiekę nad psem.Jeżeli będzie wiadomo na jakie konto mam przelać pieniążki to bardzo proszę o wiadomość na pw bo przecież już zbliża się połowa maja. Quote
ALMA2 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Wysłałm własnie bardzo krótkiego esm - pod numer który jest w ogłoszeniu w allegro ( wydawało mi się, że jest to numer Edytki - z prośbą o kontakt w sprawie Leosia. Wyślę również e-maila. Quote
asia-s Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='ALMA2']Wysłałm własnie bardzo krótkiego esm - pod numer który jest w ogłoszeniu w allegro ( wydawało mi się, że jest to numer Edytki - z prośbą o kontakt w sprawie Leosia. Wyślę również e-maila.[/QUOTE] Dzisiaj dostalam emaila od Edzi - bardzo smutnego - nie chcialabym pisac detali ale Edzia jest teraz w ciezkiej sytuacji.... Poprosila mnie zebym przejela watek, odpisalam ze koosiek zgodzila sie przejac watek Leosia ale ja oczywiscie tez moge to zrobic Poprosilam Edzie zeby weszla na watek i uzupelnila post rozliczeniowy - wtedy bedzemy mialy jasnosc co do finansow Leosia, kto "wisi" za kwiecien i za maj i bedziemy mogly zaczac " upominac sie " o wplaty za zaleglosci jesli takowe wystepuja. Bez jasnosci w finansach ciezko bedzie nam dojsc do porozumienia na czym stoimy Poczekajmy chwilke na uzupelnienie finansow przez Edyte i wtedy wszyscy podejmiemy decyzje jak watek Leosia ma wygladac - jego finanse - na czym stoimy - i kto ma sie tym wszystkim zajac. Mysle ze jesli ktoras z ciotek nie wplacila jeszcze za maj to powinna wplacic za maj jeszcze na konto Edyty, a od czerwca wszystkie wplaty powinny isc na konto nowego skarbnika ( koosiek ) Wazna jest jeszcze jedna sprawa- do kogo bedziemy podawac nr. telefonu w ogloszeniach bo przy tych przeciwnosciach losu Edyty - mysle ze Edyta nie bedzie mogla kontynuowac udostepniania swojego numeru w ogloszeniach Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ech Edi100 trzymaj się!!!!!!!! :calus: postaram się w tym tygodniu o nowe zdjęcia LEona zapraszam na bazarki sznupkowe http://www.dogomania.pl/threads/207501-Kawa-i-herbata-na-potrzeby-sznaucer%C3%B3w-m.in.-Majlo-.-Do-20.05-. http://www.dogomania.pl/threads/207517-NOWE-gt-Wiosenna-kurtka-DIADORA-bluza-repPolski-PUMA-spodnie-RESERVED-na-sznupy-do-15.V Quote
SkarpetKa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='malawaszka'] postaram się w tym tygodniu o nowe zdjęcia LEona[/QUOTE] Będziemy bardzo wdzięczne, jego słodkiej mordki nigdy dość :loveu: Quote
ALMA2 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Kochani powysyłałam wszystkim (chyba) nr konta koosiek. Zmobilizujmy się i wpłacimy na jej konta za m-c maj, tak zeby w miarę szybko zapłacić za hotelik :p To co wpłyneło na Edi do tej pory, - to dobrze - przyjdzie Edi i rozliczy. :p Quote
AniaGucio Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='ALMA2']Kochani powysyłałam wszystkim (chyba) nr konta koosiek. Zmobilizujmy się i wpłacimy na jej konta za m-c maj, tak zeby w miarę szybko zapłacić za hotelik :p To co wpłyneło na Edi do tej pory, - to dobrze - przyjdzie Edi i rozliczy. :p[/QUOTE] No to w takim razie ja też poproszę o nr konta koosiek :) Quote
ALMA2 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Podsumowanko za MAJ: Magdalena - wysłane na konto Edi asia-s - wysłane na konto Edi Farmerka - wysłe Anula - wysłane na konto Koosiek Alma2 - wysłane na konto Koosiek Farmerka - wpłaciła na konto koosiek Ludwa- będzie mogła wysyłać dopiero na koniec miesiąca - b.dziekujemy. Ania - konto wysłałam = b.dziekuję. Quote
koosiek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='asia-s']Poprosila mnie zebym przejela watek, odpisalam ze koosiek zgodzila sie przejac watek Leosia[/QUOTE] O wątku nie było mowy, tylko o koncie ;) Ale byłby to "powrót do korzeni", bo wątek Leo został założony przeze mnie. Co z kontaktem do ogłoszeń? Asia-s, wzięłabyś to na siebie? Quote
ALMA2 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='koosiek']O wątku nie było mowy, tylko o koncie ;) Ale byłby to "powrót do korzeni", bo wątek Leo został założony przeze mnie. [/QUOTE] To może napisz do Moda o zmianę prowadzacego.:p, ja podtrzymuję sowje stanowisko, że będę przypominajką ;) Quote
asia-s Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='koosiek']O wątku nie było mowy, tylko o koncie ;) Ale byłby to "powrót do korzeni", bo wątek Leo został założony przeze mnie. Co z kontaktem do ogłoszeń? Asia-s, wzięłabyś to na siebie?[/QUOTE] Koosiek ja mieszkam w Montevideo.... W Polsce bede po 20 maja na dwa miesiace - przez ten czas moge podawac swoj numer w ogloszeniach ale co dalej .... Quote
farmerka63 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dziewczyny - właśnie wpłaciłam 3 dyszki za maj - na nowe konto. W dalszym ciągu nie widzę potwierdzenia na pierwszej stronie o mojej wpłacie za kwiecień. Jakby co - służę poleceniem przelewu. Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Słuchajcie, ktoś musi wziąć na siebie ogłoszenia... Jeżeli nikt się nie znajdzie, to podajcie proszę kontakt do mnie: 660 116 551, koosiek.psy@gmail.com, ale wolałabym, żeby zajął się tym ktoś, kto Leo zna... Rozliczenia będę robić w następnym poście, tylko proszę o wstawienie linka tutaj na pierwszą stronę. Póki co mam trzy wpłaty: Farmerka63 - 30 zł, ALMA2 - 5 zł, Anula - 50 zł. Rozumiem, że w tej chwili Uli brakuje 350 zł - 50 zł zaległe za kwiecień i 300 zł za maj, przy czym za kwiecień przeleje SkarpetKa bezpośrednio do hoteliku, tak? Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Rozliczenie [/FONT][FONT=Comic Sans MS]WPŁYWY: 320 zł Farmerka63 - 30 zł ALMA2 - 5 zł Anula - 50 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]AniaGucio - 10 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]SkarpetKa - 50 zł AniaGucio - 10 zł SkarpetKa - 30 zł Alma2 - 15 zł Ludwa - 20 zł SkarpetKa - 50 zł Magdalena M. - 50 zł MAJ: 320 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WYDATKI: 250 zł hotel kwiecień (zaległość) - 50 zł hotel maj - 200 zł (zostało 110 zł) RAZEM: 70 zł 320 zł - 250 zł 70 zł[/FONT] Dalsze rozliczenie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-(?p=15904663&viewfull=1#post15904663 Quote
SkarpetKa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='koosiek'] przy czym za kwiecień przeleje SkarpetKa bezpośrednio do hoteliku, tak?[/QUOTE] Ja nie mam nr konta Ulki, kasę będę miała po 15-tym, przelew poślę tam gdzie wskażecie. :) Quote
ALMA2 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='SkarpetKa']Ja nie mam nr konta Ulki, kasę będę miała po 15-tym, przelew poślę tam gdzie wskażecie. :)[/QUOTE] Wyślij na konto koosiek - (nr Tobie wysłałam ) a ona przekaze dalej do Uli. Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ok, to proszę o podesłanie mi nr konta Ulki. Quote
ALMA2 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Sprawa dotyczy Irenka i Pani Magdalena z Krakowa. Do irenki nie dochodza PW - może ma bana - nie wiem a to ona ma kontakt z Panią Magdą z Krakowa. Więc ja nie mam możliwości powiadomienia ich o zmianie skarbnika. Może będzie wyłać dalej do Edi. Szkoda byłoby stracić sponsora - wiemy jak trudno zdobyc osoby deklarujace. Mozna byłoby napisać list do p. Magdy z Krakowa (adres z wyciagu bankowego) i wytłumaczyć, ze watek istnieje, że sa ludzie którzy zajmują się leosiem, tylko trudna sytuacja zmusiła do zmiany skarbnika. Jeżeli P. Magda nie jest zalogowana na dogo, a ma adres emaila - to mozna jej podesłać zdjecia Leosia. Wiem , że zawsze to cieszy oko i człowiek ma świadomość swojej pomocy. I jeszcze jedno czy Edi będzie wpłacała swoją deklarację. Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Pisałam już, że Irenaka ma bana. Kontakt z nią ma Sylwiaso. Quote
SkarpetKa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='koosiek']Słuchajcie, ktoś musi wziąć na siebie ogłoszenia... Jeżeli nikt się nie znajdzie, to podajcie proszę kontakt do mnie: 660 116 551, koosiek.psy@gmail.com, ale wolałabym, żeby zajął się tym ktoś, kto Leo zna... Problem jest taki, że niestety nie mamy takiej osoby. Dobre jest to, że masz doświadczenie w takich rozmowach, to połowa sukcesu! Ulka napisz proszę jak nasz milusiński się u Ciebie sprawuje, jak się zmienił w czasie pobytu u Ciebie, jak się zachowuje w różnych sytuacjach... Quote
ALMA2 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 koosiek napisał(a):Pisałam już, że Irenaka ma bana. Kontakt z nią ma Sylwiaso. Dzięki - przeoczyłam, już pisze PW do Sylwiaso Quote
karusiap Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kochani bardzo prosze o nr konta na PW.Mam kontakt z Pania Magda,nie raz pomagala i mnie:) Pani Magda ostatnia wplate robila ok 16 kwietnia bylo to 25 zl. Quote
ALMA2 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 karusiap napisał(a):Kochani bardzo prosze o nr konta na PW.Mam kontakt z Pania Magda,nie raz pomagala i mnie:) Pani Magda ostatnia wplate robila ok 16 kwietnia bylo to 25 zl. Wysłałam nr konta (koosiek) - czy Pani Magda - to jest ta Pani Magda z Krakowa - która zadeklarowała stała wpłatę za pośrednictwem z Irenki Quote
Recommended Posts