Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie jest zapłacone za kwiecień tak a za maj chyba nie,a więc brakuje 50zł za kwiecień,które ma przesłać Uli SkarpeTka.To w takim razie znów będzie w maju brakowało 50zł chyba.Jeżeli to będzie wciąż ta brakująca suma to jedynie wchodzą w grę bazarki aby tą kwotę jakoś uzupełniać.Też czytałam,że Edyta ma problemy osobiste i też jestem za tym aby przejąć te finanse i opiekę nad psem.Jeżeli będzie wiadomo na jakie konto mam przelać pieniążki to bardzo proszę o wiadomość na pw bo przecież już zbliża się połowa maja.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałm własnie bardzo krótkiego esm - pod numer który jest w ogłoszeniu w allegro ( wydawało mi się, że jest to numer Edytki - z prośbą o kontakt w sprawie Leosia.

Wyślę również e-maila.

Posted

[quote name='ALMA2']Wysłałm własnie bardzo krótkiego esm - pod numer który jest w ogłoszeniu w allegro ( wydawało mi się, że jest to numer Edytki - z prośbą o kontakt w sprawie Leosia.

Wyślę również e-maila.[/QUOTE]

Dzisiaj dostalam emaila od Edzi - bardzo smutnego - nie chcialabym pisac detali ale Edzia jest teraz w ciezkiej sytuacji....
Poprosila mnie zebym przejela watek, odpisalam ze koosiek zgodzila sie przejac watek Leosia ale ja oczywiscie tez moge to zrobic
Poprosilam Edzie zeby weszla na watek i uzupelnila post rozliczeniowy - wtedy bedzemy mialy jasnosc co do finansow Leosia, kto "wisi" za kwiecien i za maj i bedziemy mogly zaczac " upominac sie " o wplaty za zaleglosci jesli takowe wystepuja. Bez jasnosci w finansach ciezko bedzie nam dojsc do porozumienia na czym stoimy
Poczekajmy chwilke na uzupelnienie finansow przez Edyte i wtedy wszyscy podejmiemy decyzje jak watek Leosia ma wygladac - jego finanse - na czym stoimy - i kto ma sie tym wszystkim zajac.
Mysle ze jesli ktoras z ciotek nie wplacila jeszcze za maj to powinna wplacic za maj jeszcze na konto Edyty, a od czerwca wszystkie wplaty powinny isc na konto nowego skarbnika ( koosiek )
Wazna jest jeszcze jedna sprawa- do kogo bedziemy podawac nr. telefonu w ogloszeniach bo przy tych przeciwnosciach losu Edyty - mysle ze Edyta nie bedzie mogla kontynuowac udostepniania swojego numeru w ogloszeniach

Posted

Kochani powysyłałam wszystkim (chyba) nr konta koosiek.

Zmobilizujmy się i wpłacimy na jej konta za m-c maj, tak zeby w miarę szybko zapłacić za hotelik :p

To co wpłyneło na Edi do tej pory, - to dobrze - przyjdzie Edi i rozliczy. :p

Posted

[quote name='ALMA2']Kochani powysyłałam wszystkim (chyba) nr konta koosiek.

Zmobilizujmy się i wpłacimy na jej konta za m-c maj, tak zeby w miarę szybko zapłacić za hotelik :p

To co wpłyneło na Edi do tej pory, - to dobrze - przyjdzie Edi i rozliczy. :p[/QUOTE]

No to w takim razie ja też poproszę o nr konta koosiek :)

Posted

Podsumowanko za MAJ:

Magdalena - wysłane na konto Edi
asia-s - wysłane na konto Edi

Farmerka - wysłe
Anula - wysłane na konto Koosiek
Alma2 - wysłane na konto Koosiek
Farmerka - wpłaciła na konto koosiek

Ludwa- będzie mogła wysyłać dopiero na koniec miesiąca - b.dziekujemy.

Ania - konto wysłałam = b.dziekuję.

Posted

[quote name='asia-s']Poprosila mnie zebym przejela watek, odpisalam ze koosiek zgodzila sie przejac watek Leosia[/QUOTE]

O wątku nie było mowy, tylko o koncie ;) Ale byłby to "powrót do korzeni", bo wątek Leo został założony przeze mnie.

Co z kontaktem do ogłoszeń? Asia-s, wzięłabyś to na siebie?

Posted

[quote name='koosiek']O wątku nie było mowy, tylko o koncie ;) Ale byłby to "powrót do korzeni", bo wątek Leo został założony przeze mnie.
[/QUOTE]

To może napisz do Moda o zmianę prowadzacego.:p, ja podtrzymuję sowje stanowisko, że będę przypominajką ;)

Posted

[quote name='koosiek']O wątku nie było mowy, tylko o koncie ;) Ale byłby to "powrót do korzeni", bo wątek Leo został założony przeze mnie.

Co z kontaktem do ogłoszeń? Asia-s, wzięłabyś to na siebie?[/QUOTE]

Koosiek ja mieszkam w Montevideo.... W Polsce bede po 20 maja na dwa miesiace - przez ten czas moge podawac swoj numer w ogloszeniach ale co dalej ....

Posted

Dziewczyny - właśnie wpłaciłam 3 dyszki za maj - na nowe konto.

W dalszym ciągu nie widzę potwierdzenia na pierwszej stronie o mojej wpłacie za kwiecień. Jakby co - służę poleceniem przelewu.

Posted

Słuchajcie, ktoś musi wziąć na siebie ogłoszenia...
Jeżeli nikt się nie znajdzie, to podajcie proszę kontakt do mnie: 660 116 551, koosiek.psy@gmail.com, ale wolałabym, żeby zajął się tym ktoś, kto Leo zna...

Rozliczenia będę robić w następnym poście, tylko proszę o wstawienie linka tutaj na pierwszą stronę. Póki co mam trzy wpłaty: Farmerka63 - 30 zł, ALMA2 - 5 zł, Anula - 50 zł.

Rozumiem, że w tej chwili Uli brakuje 350 zł - 50 zł zaległe za kwiecień i 300 zł za maj, przy czym za kwiecień przeleje SkarpetKa bezpośrednio do hoteliku, tak?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Rozliczenie
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]WPŁYWY: 320 zł
Farmerka63 - 30 zł
ALMA2 - 5 zł
Anula - 50 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]AniaGucio - 10 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]SkarpetKa - 50 zł
AniaGucio - 10 zł
SkarpetKa - 30 zł
Alma2 - 15 zł
Ludwa - 20 zł
SkarpetKa - 50 zł
Magdalena M. - 50 zł
MAJ: 320 zł [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]WYDATKI: 250 zł
hotel kwiecień (zaległość) - 50 zł
hotel maj - 200 zł (zostało 110 zł)

RAZEM: 70 zł
320 zł
- 250 zł
70 zł[/FONT]

Dalsze rozliczenie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-(?p=15904663&viewfull=1#post15904663

Posted

[quote name='koosiek'] przy czym za kwiecień przeleje SkarpetKa bezpośrednio do hoteliku, tak?[/QUOTE]

Ja nie mam nr konta Ulki, kasę będę miała po 15-tym, przelew poślę tam gdzie wskażecie. :)

Posted

[quote name='SkarpetKa']Ja nie mam nr konta Ulki, kasę będę miała po 15-tym, przelew poślę tam gdzie wskażecie. :)[/QUOTE]

Wyślij na konto koosiek - (nr Tobie wysłałam ) a ona przekaze dalej do Uli.

Posted

Sprawa dotyczy Irenka i Pani Magdalena z Krakowa.

Do irenki nie dochodza PW - może ma bana - nie wiem a to ona ma kontakt z Panią Magdą z Krakowa. Więc ja nie mam możliwości powiadomienia ich o zmianie skarbnika.
Może będzie wyłać dalej do Edi. Szkoda byłoby stracić sponsora - wiemy jak trudno zdobyc osoby deklarujace. Mozna byłoby napisać list do p. Magdy z Krakowa (adres z wyciagu bankowego) i wytłumaczyć, ze watek istnieje, że sa ludzie którzy zajmują się leosiem, tylko trudna sytuacja zmusiła do zmiany skarbnika. Jeżeli P. Magda nie jest zalogowana na dogo, a ma adres emaila - to mozna jej podesłać zdjecia Leosia. Wiem , że zawsze to cieszy oko i człowiek ma świadomość swojej pomocy.

I jeszcze jedno czy Edi będzie wpłacała swoją deklarację.

Posted

[quote name='koosiek']Słuchajcie, ktoś musi wziąć na siebie ogłoszenia...
Jeżeli nikt się nie znajdzie, to podajcie proszę kontakt do mnie: 660 116 551, koosiek.psy@gmail.com, ale wolałabym, żeby zajął się tym ktoś, kto Leo zna...

Problem jest taki, że niestety nie mamy takiej osoby. Dobre jest to, że masz doświadczenie w takich rozmowach, to połowa sukcesu!

Ulka napisz proszę jak nasz milusiński się u Ciebie sprawuje, jak się zmienił w czasie pobytu u Ciebie, jak się zachowuje w różnych sytuacjach...

Posted

karusiap napisał(a):
Kochani bardzo prosze o nr konta na PW.Mam kontakt z Pania Magda,nie raz pomagala i mnie:)
Pani Magda ostatnia wplate robila ok 16 kwietnia bylo to 25 zl.

Wysłałam nr konta (koosiek) - czy Pani Magda - to jest ta Pani Magda z Krakowa - która zadeklarowała stała wpłatę za pośrednictwem z Irenki