sacred PIRANHA Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 sunia zjawiskowa, ze strzyżeniem ktoś zaszalał fakt hihi:-) ja jestem w niej zakochana potwornie ale wiadomo moj Hamster na serducho chory i ja nie wezme psa na 100% na ds poki nie wezme go przedtem na dt i nie sprawdze jak będą sie układac ich relacje i czy mi młody nie będzie sie za bardzo nakręcał z tym swoim serduszkiem;-) mysle, że sunia szybko domek znajdzie bo jest sliczna i charakterek ma super, nic tylko brac i kochać:-) Quote
moni12 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Mashume podesłałam Twoja podopieczną osobie , która chciała Mini. Domek byłby najlepszy pod słoncem . Quote
mshume Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 To czekam na telefon, bo od 10 nie mam już kompa.:) Quote
Basia1968 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ja zgłaszałam Robina - więc prawdopodobnie ma dom. Ale to właśnie Pani Luiza wie najlepiej bo ona jest w TSPZ czy bardzo blisko TSPZ, a mnie ta organizacja nie informuje o tym czy pies został adoptowany czy nie. Zgłosiłam grzecznościowo pieska. Quote
mshume Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 PILNA SPRAWA: dostałam telefon,że na południu Polski jest do odebrania 10 miesięczny york z wypadniętą rzepką, jakiś konował zalecił uśpienie. Szukamy spokojnego DT, gdzie psiak nie byłby narażony na harce i zabawy. Chyba że stanie się cud i zgłosi się DS. Fotek psiaka nie będzie, gdyby ktoś chciał spytać, jest to mini mini york (pewnie takie bździdła najbardziej są narażone na kontuzje). Planujemy na dniach psiaka kastrować. Quote
Luzia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Basia1968 napisał(a):ja zgłaszałam Robina - więc prawdopodobnie ma dom. Ale to właśnie Pani Luiza wie najlepiej bo ona jest w TSPZ czy bardzo blisko TSPZ, a mnie ta organizacja nie informuje o tym czy pies został adoptowany czy nie. Zgłosiłam grzecznościowo pieska. Ja również nie jestem w TSPZ ani nawet nie jestem "blisko" TSPZ. Więc nie wiem skąd te informacje. Quote
LadyS Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Basia, Luzia - idźcie ze swoim konfliktem gdzie indziej, bo nie chcę, żeby ten wątek był przez Wasze spory zamknięty, podobnie jak tarnobrzeski. Quote
GrubbaRybba Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 1. Imię: BRAK IMIENIA 2. Wiek: OK 3-4 LAT 3. Waga: OK 8 KG 4. Płeć: SUNIA 5. Miejsce pobytu: SCHRONISKO W TOMASZOWIE MAZ. (od 1.04 - kwarantanna) 6. Stan zdrowia: WYGLĄDA DOBRZE, CHOĆ WET JEJ JESZCZE NIE OGLĄDAŁ. 7. Sterylizacja: BĘDZIE WYKONANA PRZED ADOPCJĄ 8. Szczepienia: BĘDZIE ZASZCZEPIONA PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE 9. Stosunek do ludzi: PRZYTULAŚNA, SPOKOJNA, ZRÓWNOWAŻONA 10. Stosunek do dzieci: NIEZNANY 11. Stosunek do kotów: NIEZNANY 12. Stosunek do psów: SPOKOJNA, NIE ZACZEPIA, ZGADZA SIĘ Z PSAMI 13. Opis charakteru: MIŁA, KOCHANA SUNIA, EWIDENTNIE MIAŁA DOM, A TERAZ BARDZO TĘSKNI ZA DOMOWYMI WYGODAMI, SPOKOJNA DO INNYCH PSÓW, PRZYTULAŚNA DO LUDZI. 14. Wątek: JEST NA WĄTKU OGÓLNYM SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!!/page84 15. Zdjęcie: Quote
sacred PIRANHA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 dziękujemy za wstawienie wg metryczki, jakby Wam się udało zrobić jakis fotki poza boksem(w sensie bez krat a najlepiej przy jakichś nogach żeby było wiekosci widac dobrze) to by byłu super, zrobie jej troszke ogłoszeń bo zapadła mi w serce ta "malutka" hihii dajmy jej jakies robocze imie moze co? mam jeden domek chętny na jakąs sunie kudlatą to ja polece tylko fotek mi trzeba na ktorych widac wielkosc suni Quote
Rumi. Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='mshume']PILNA SPRAWA: dostałam telefon,że na południu Polski jest do odebrania 10 miesięczny york z wypadniętą rzepką, jakiś konował zalecił uśpienie. Szukamy spokojnego DT, gdzie psiak nie byłby narażony na harce i zabawy. Chyba że stanie się cud i zgłosi się DS. Fotek psiaka nie będzie, gdyby ktoś chciał spytać, jest to mini mini york (pewnie takie bździdła najbardziej są narażone na kontuzje). Planujemy na dniach psiaka kastrować. gdzie na południu dokładnie? Szukacie przynajmniej tymczasowo do znalezienia DT czy już musi być DT lub DS? Quote
Rumi. Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 popytam u ludzi, niestety ja nie mogę wziąć :( Quote
moni12 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='GrubbaRybba']1. Imię: BRAK IMIENIA 2. Wiek: OK 3-4 LAT 3. Waga: OK 8 KG 4. Płeć: SUNIA 5. Miejsce pobytu: SCHRONISKO W TOMASZOWIE MAZ. (od 1.04 - kwarantanna) 6. Stan zdrowia: WYGLĄDA DOBRZE, CHOĆ WET JEJ JESZCZE NIE OGLĄDAŁ. 7. Sterylizacja: BĘDZIE WYKONANA PRZED ADOPCJĄ 8. Szczepienia: BĘDZIE ZASZCZEPIONA PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE 9. Stosunek do ludzi: PRZYTULAŚNA, SPOKOJNA, ZRÓWNOWAŻONA 10. Stosunek do dzieci: NIEZNANY 11. Stosunek do kotów: NIEZNANY 12. Stosunek do psów: SPOKOJNA, NIE ZACZEPIA, ZGADZA SIĘ Z PSAMI 13. Opis charakteru: MIŁA, KOCHANA SUNIA, EWIDENTNIE MIAŁA DOM, A TERAZ BARDZO TĘSKNI ZA DOMOWYMI WYGODAMI, SPOKOJNA DO INNYCH PSÓW, PRZYTULAŚNA DO LUDZI. 14. Wątek: JEST NA WĄTKU OGÓLNYM SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!!/page84 15. Zdjęcie: Dziewczyny najlepiej załozyc jej osobny wątek , dom znajdzie migiem. Quote
moni12 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Saga juz w nowym domku. Sunia ma jedyny problem - nie umie chodzic po schodach . jak macie cioteczki jakies rady jak delikatnie jej pomóc w nauczeniu sie tego -podzielcie się a ja przekaze tam gdzie trzeba. Quote
Rumi. Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ja moją sunię uczyłam chodzenia po schodach tak, że ona dawała przednie łapki na schodek a ja jej tył pomagałam podnieść itd. można spróbować ze smakołykami :D Quote
IVV Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 widze Iwonko ,ze jednak sie zdcydowalas na ta sunieczke ;) strasznie sie ciesze :) Quote
mshume Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tak, koniec końców Saga zamieszkała u Pani Iwony :) Cieszę się bardzo i proszę o linka do Facebooka, abym mogła śledzić dalsze losy suni :) Quote
moni12 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 GrubbaRybba poproszę o więcej info o suni , założe jej wątek bo cudna i domki powinny bic sie o nią. Quote
moni12 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 IVV napisał(a):czy jest juz watek dla tej sunieczki ??? IVV robi się:lol: Quote
moni12 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/206374-Moni-mix-yorka-cudna-kud%C5%82ata-sunia-czeka-w-schronie-na-swojego-cz%C5%82owieka Zrobiony , zapraszam serdecznie Quote
Fundacja Medor Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mrowazgr@o2.pl tutaj mam chętnych państwa na yorka a jak nie może namówią miksika nasza yorka z medora ma już dom więc moze wypali oczywiscie ciachnięta ma być Quote
IVV Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 czy jest to dom sprawdzony? w jakiej czesci Pl sie znajduje ? czy cos wiecej wiadomo na temat tych Panstwa? napisalam do nich i wyslalm dwie propozycje ... Quote
Fundacja Medor Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 mailowałam z nimi nie wiem wy pytajcie o szczegóły są z łodzi Quote
Recommended Posts