Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia zjawiskowa, ze strzyżeniem ktoś zaszalał fakt hihi:-) ja jestem w niej zakochana potwornie ale wiadomo moj Hamster na serducho chory i ja nie wezme psa na 100% na ds poki nie wezme go przedtem na dt i nie sprawdze jak będą sie układac ich relacje i czy mi młody nie będzie sie za bardzo nakręcał z tym swoim serduszkiem;-)
mysle, że sunia szybko domek znajdzie bo jest sliczna i charakterek ma super, nic tylko brac i kochać:-)

Posted

ja zgłaszałam Robina - więc prawdopodobnie ma dom. Ale to właśnie Pani Luiza wie najlepiej bo ona jest w TSPZ czy bardzo blisko TSPZ, a mnie ta organizacja nie informuje o tym czy pies został adoptowany czy nie. Zgłosiłam grzecznościowo pieska.

Posted

PILNA SPRAWA: dostałam telefon,że na południu Polski jest do odebrania 10 miesięczny york z wypadniętą rzepką, jakiś konował zalecił uśpienie. Szukamy spokojnego DT, gdzie psiak nie byłby narażony na harce i zabawy. Chyba że stanie się cud i zgłosi się DS. Fotek psiaka nie będzie, gdyby ktoś chciał spytać, jest to mini mini york (pewnie takie bździdła najbardziej są narażone na kontuzje). Planujemy na dniach psiaka kastrować.

Posted

Basia1968 napisał(a):
ja zgłaszałam Robina - więc prawdopodobnie ma dom. Ale to właśnie Pani Luiza wie najlepiej bo ona jest w TSPZ czy bardzo blisko TSPZ, a mnie ta organizacja nie informuje o tym czy pies został adoptowany czy nie. Zgłosiłam grzecznościowo pieska.

Ja również nie jestem w TSPZ ani nawet nie jestem "blisko" TSPZ. Więc nie wiem skąd te informacje.

Posted

Basia, Luzia - idźcie ze swoim konfliktem gdzie indziej, bo nie chcę, żeby ten wątek był przez Wasze spory zamknięty, podobnie jak tarnobrzeski.

Posted

1. Imię: BRAK IMIENIA
2. Wiek: OK 3-4 LAT
3. Waga: OK 8 KG
4. Płeć: SUNIA
5. Miejsce pobytu: SCHRONISKO W TOMASZOWIE MAZ. (od 1.04 - kwarantanna)
6. Stan zdrowia: WYGLĄDA DOBRZE, CHOĆ WET JEJ JESZCZE NIE OGLĄDAŁ.
7. Sterylizacja: BĘDZIE WYKONANA PRZED ADOPCJĄ
8. Szczepienia: BĘDZIE ZASZCZEPIONA PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE
9. Stosunek do ludzi: PRZYTULAŚNA, SPOKOJNA, ZRÓWNOWAŻONA
10. Stosunek do dzieci: NIEZNANY
11. Stosunek do kotów: NIEZNANY
12. Stosunek do psów: SPOKOJNA, NIE ZACZEPIA, ZGADZA SIĘ Z PSAMI
13. Opis charakteru: MIŁA, KOCHANA SUNIA, EWIDENTNIE MIAŁA DOM, A TERAZ BARDZO TĘSKNI ZA DOMOWYMI WYGODAMI, SPOKOJNA DO INNYCH PSÓW, PRZYTULAŚNA DO LUDZI.
14. Wątek: JEST NA WĄTKU OGÓLNYM SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!!/page84
15. Zdjęcie:

Posted

dziękujemy za wstawienie wg metryczki, jakby Wam się udało zrobić jakis fotki poza boksem(w sensie bez krat a najlepiej przy jakichś nogach żeby było wiekosci widac dobrze) to by byłu super, zrobie jej troszke ogłoszeń bo zapadła mi w serce ta "malutka" hihii dajmy jej jakies robocze imie moze co?
mam jeden domek chętny na jakąs sunie kudlatą to ja polece tylko fotek mi trzeba na ktorych widac wielkosc suni

Posted

[quote name='mshume']PILNA SPRAWA: dostałam telefon,że na południu Polski jest do odebrania 10 miesięczny york z wypadniętą rzepką, jakiś konował zalecił uśpienie. Szukamy spokojnego DT, gdzie psiak nie byłby narażony na harce i zabawy. Chyba że stanie się cud i zgłosi się DS. Fotek psiaka nie będzie, gdyby ktoś chciał spytać, jest to mini mini york (pewnie takie bździdła najbardziej są narażone na kontuzje). Planujemy na dniach psiaka kastrować.

gdzie na południu dokładnie? Szukacie przynajmniej tymczasowo do znalezienia DT czy już musi być DT lub DS?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']1. Imię: BRAK IMIENIA
2. Wiek: OK 3-4 LAT
3. Waga: OK 8 KG
4. Płeć: SUNIA
5. Miejsce pobytu: SCHRONISKO W TOMASZOWIE MAZ. (od 1.04 - kwarantanna)
6. Stan zdrowia: WYGLĄDA DOBRZE, CHOĆ WET JEJ JESZCZE NIE OGLĄDAŁ.
7. Sterylizacja: BĘDZIE WYKONANA PRZED ADOPCJĄ
8. Szczepienia: BĘDZIE ZASZCZEPIONA PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE
9. Stosunek do ludzi: PRZYTULAŚNA, SPOKOJNA, ZRÓWNOWAŻONA
10. Stosunek do dzieci: NIEZNANY
11. Stosunek do kotów: NIEZNANY
12. Stosunek do psów: SPOKOJNA, NIE ZACZEPIA, ZGADZA SIĘ Z PSAMI
13. Opis charakteru: MIŁA, KOCHANA SUNIA, EWIDENTNIE MIAŁA DOM, A TERAZ BARDZO TĘSKNI ZA DOMOWYMI WYGODAMI, SPOKOJNA DO INNYCH PSÓW, PRZYTULAŚNA DO LUDZI.
14. Wątek: JEST NA WĄTKU OGÓLNYM SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!!/page84
15. Zdjęcie:

Dziewczyny najlepiej załozyc jej osobny wątek , dom znajdzie migiem.

Posted

Saga juz w nowym domku. Sunia ma jedyny problem - nie umie chodzic po schodach . jak macie cioteczki jakies rady jak delikatnie jej pomóc w nauczeniu sie tego -podzielcie się a ja przekaze tam gdzie trzeba.

Posted

ja moją sunię uczyłam chodzenia po schodach tak, że ona dawała przednie łapki na schodek a ja jej tył pomagałam podnieść itd. można spróbować ze smakołykami :D

Posted

czy jest to dom sprawdzony? w jakiej czesci Pl sie znajduje ? czy cos wiecej wiadomo na temat tych Panstwa?
napisalam do nich i wyslalm dwie propozycje ...