Shanara Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Dog i dziecko wspólny spacerek...czyli "szczeniaki" na polance ;) Quote
Shanara Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Uff zbliżamy sie do miejsca w którym pojawiać się będą juz aktualne zdjęcia Margo. Te poniżej są sprzed 3 tygodni... Portrety i w całej okazałości (ok 35kg i 72cm w kłębie) Quote
blacky Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Znowu muszę sie powtórzyc: MARGO JEST PRZESLICZNA i jak juz urosła , gdzie się podział ten maluszek którego poznałam w Wałbrzychu? :crazyeye: Quote
Shanara Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 blacky napisał(a):Znowu muszę sie powtórzyc: MARGO JEST PRZESLICZNA i jak juz urosła , gdzie się podział ten maluszek którego poznałam w Wałbrzychu? :crazyeye: Nie mam pojęcia...ktoś mi podprowadził szczeniaczka i podstawił konia :crazyeye: . Quote
Sylvia_76 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 O rany, jak ona urosła!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Shanara - jesteś pewna, że to Twoja Margo? :lol: Quote
anetta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale boska sunia :loveu: I jak fajnie ogladac jej rozwoj :loveu: To jest SWIETNE http://images4.fotosik.pl/79/ba8ad6730f6d93ed.jpg Quote
Shanara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Sylvia_76 napisał(a):O rany, jak ona urosła!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Shanara - jesteś pewna, że to Twoja Margo? :lol: Jak przywiozłam Margo to chciałam,zeby juz była duża..a teraz chciałabym żeby znowu była mała. Do tej pory uznawano mnie za kobietę zdecydowaną ale jak widac niesłusznie :diabloti: . W ostatniej rozmowie z hodowczynia uprzedziłam ja,że złoże reklamację...bo ja chciałam psa a ona sprzedała mi konia :eviltong: . Quote
Sonix Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Cudeńko :loveu: Uszek juz nie bedzie miała kopiowanych ?? Quote
Shanara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Sonix napisał(a):Cudeńko :loveu: Uszek juz nie bedzie miała kopiowanych ?? Nie, już jest na to za duża a poza tym ja należę do wielbicieli naleśników :lol: . Quote
Hexi Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 oooo znalazlam galerie Margotki-Ślicznotki :loveu: panna Ci rosnie jak na drozdzach :) Shanara mow szybko gdzie planujecie sie pokazac.... koniecznie musze musze na zywo zobaczyc i wycalowac fafelki :) i aktualne zdjecia prosze :) calusy od Achilla i drapanko ode mnie ;) Quote
Shanara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Hexi napisał(a):oooo znalazlam galerie Margotki-Ślicznotki :loveu: panna Ci rosnie jak na drozdzach :) Shanara mow szybko gdzie planujecie sie pokazac.... koniecznie musze musze na zywo zobaczyc i wycalowac fafelki :) i aktualne zdjecia prosze :) calusy od Achilla i drapanko ode mnie ;) Napewno bedziemy we wrześniu na miedzynarodowej we Wrocławiu i na 90% na klubówce. Ja jestem bardzo ciekawa czy Achilles i Margo przypadną sobie do gustu :razz: ...bo jak narazie z młodych zółtych kawalerów Achilles jest moim faworytem. Dzisiaj wyjeżdżam, więc na zdjęcia bedziecie musieli "kwilke" zaczekać :roll: Quote
Hexi Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 no dobra to wysylam zgloszenie na wroclaw :) dziecek kocha wszystko co nie jest owczarkiem niemieckim ;) wiec jest szansa na przyjazn ;) wiesz ja cala zauroczona Margotka jestem poza tym to imienniczka mojej koty wiec mam do niej podwojna slabosc :loveu: iaz cala z dumy sie rumienie jak mi tak Achilla chwalisz...ja mam absolutna pewnosc ze jest najpiekniejszy :evil_lol: mam nadzieje ze to nie tylko moja slepa milosc :evil_lol: Quote
Shanara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Hexi napisał(a):no dobra to wysylam zgloszenie na wroclaw :) Masz jeszcze 3 dni czasu bo termin jest do 07.08 :lol: . Quote
Hexi Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 to w takim razie na 100% sie we wroclawiu widzimy :) a teraz lece psa odcedzic i odkleszczeyc bo jak sie uda w poniedzialek ladujemy na helu :) dziecek morze pierwszy raz w zyciu zobaczy a ja wreszcie na wakacje wyjade...juz mam dosc miasta... Quote
Shanara Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Hexi napisał(a):to w takim razie na 100% sie we wroclawiu widzimy :) a teraz lece psa odcedzic i odkleszczeyc bo jak sie uda w poniedzialek ladujemy na helu :) dziecek morze pierwszy raz w zyciu zobaczy a ja wreszcie na wakacje wyjade...juz mam dosc miasta... Ja wróciłam z Helu w niedzielę..koniecznie jedżcie na plaże w Chałupach (wejście na wysokości pola camp. Solar). Piękna niestrzeżona plaża i ludziskom psy nie przeszkadzają. Sama sobie plułam w brodę,że Margo nie zabrałam,ale w przyszłym roku jedzie z nami na 100% :laugh2_2: Quote
simbik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Margo coraz ładniejsza :loveu: , gdzieś mi się zawsze cni do żółtków... sentyment po mojej Simbusi [']. Quote
Shanara Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 No i koniec wakacyjnych wojaży... Od jutra zabieram sie za uzupełnianie galeryjki..bo dzisiaj jeszcze nie mam siły ;) . Quote
Miga Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']śliczna Margo , a ta fota the best:loveu: jakby mówili - "Prosimy! my jeszcze tylko kwadransik polezymy na tych kanapach, potem uciekamy do swoich wyrek, a.. mozemy jednak na cala noc?" ;-) Quote
nelson Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Shanara']Uff zbliżamy sie do miejsca w którym pojawiać się będą juz aktualne zdjęcia Margo. Te poniżej są sprzed 3 tygodni... Portrety i w całej okazałości (ok 35kg i 72cm w kłębie) Iza, Mardzia jest prześliczna.:loveu::loveu:Dawaj więcej zdjęć swojej suni na molosach.:lol: Plissss:mad: Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ależ ONA JEST ŚLICZNA !!!! a to ? przecudne :laugh2_2: Quote
Shanara Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Bardzo dziękujemy za komplementy...nie ukrywam,że zgadzam się z wami w 100% :loveu: ,ale mam na jej punkcie fioła,więc troche mnie to usprawiedliwia. A oto zdjęcia z wczorajszego spacerku...czyli: "aktualności" Margo jak większoś psów lubi zabawy patykiem,z tą różnicą,że margo bawi sie całym drzewkiem ;) albo co najmniej konarem... A to postawa na powitanie znajomych..potem nastepuje siad,skradanie i "atak" :razz: najlepiej wychodzi Margo pozowanie do portretów :lol: zwłaszcza tych z profilu Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Shanara'] Ależ ze mnie śliczna panienka :loveu: Margo jest cudna :multi: Quote
moon_light Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Żółciutka królewna:loveu:-wstawiaj czesciej zdjecia ! w końcu każdy wie że nie ma nic piękniejszego od żółtego(ew.pręgowanego) doga !!:lol: Quote
Recommended Posts