Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff zbliżamy sie do miejsca w którym pojawiać się będą juz aktualne zdjęcia Margo.
Te poniżej są sprzed 3 tygodni...

Portrety

i w całej okazałości (ok 35kg i 72cm w kłębie)

Posted

blacky napisał(a):
Znowu muszę sie powtórzyc: MARGO JEST PRZESLICZNA i jak juz urosła , gdzie się podział ten maluszek którego poznałam w Wałbrzychu? :crazyeye:

Nie mam pojęcia...ktoś mi podprowadził szczeniaczka i podstawił konia :crazyeye: .

Posted

O rany, jak ona urosła!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Shanara - jesteś pewna, że to Twoja Margo? :lol:

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
O rany, jak ona urosła!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Shanara - jesteś pewna, że to Twoja Margo? :lol:

Jak przywiozłam Margo to chciałam,zeby juz była duża..a teraz chciałabym żeby znowu była mała. Do tej pory uznawano mnie za kobietę zdecydowaną ale jak widac niesłusznie :diabloti: .
W ostatniej rozmowie z hodowczynia uprzedziłam ja,że złoże reklamację...bo ja chciałam psa a ona sprzedała mi konia :eviltong: .

Posted

Sonix napisał(a):
Cudeńko :loveu: Uszek juz nie bedzie miała kopiowanych ??

Nie, już jest na to za duża a poza tym ja należę do wielbicieli naleśników :lol: .

Posted

oooo znalazlam galerie Margotki-Ślicznotki :loveu:
panna Ci rosnie jak na drozdzach :)

Shanara mow szybko gdzie planujecie sie pokazac.... koniecznie musze musze na zywo zobaczyc i wycalowac fafelki :)

i aktualne zdjecia prosze :)

calusy od Achilla i drapanko ode mnie ;)

Posted

Hexi napisał(a):
oooo znalazlam galerie Margotki-Ślicznotki :loveu:
panna Ci rosnie jak na drozdzach :)
Shanara mow szybko gdzie planujecie sie pokazac.... koniecznie musze musze na zywo zobaczyc i wycalowac fafelki :)
i aktualne zdjecia prosze :)
calusy od Achilla i drapanko ode mnie ;)

Napewno bedziemy we wrześniu na miedzynarodowej we Wrocławiu i na 90% na klubówce.
Ja jestem bardzo ciekawa czy Achilles i Margo przypadną sobie do gustu :razz: ...bo jak narazie z młodych zółtych kawalerów Achilles jest moim faworytem.

Dzisiaj wyjeżdżam, więc na zdjęcia bedziecie musieli "kwilke" zaczekać :roll:

Posted

no dobra to wysylam zgloszenie na wroclaw :)

dziecek kocha wszystko co nie jest owczarkiem niemieckim ;) wiec jest szansa na przyjazn ;)

wiesz ja cala zauroczona Margotka jestem poza tym to imienniczka mojej koty wiec mam do niej podwojna slabosc :loveu:
iaz cala z dumy sie rumienie jak mi tak Achilla chwalisz...ja mam absolutna pewnosc ze jest najpiekniejszy :evil_lol: mam nadzieje ze to nie tylko moja slepa milosc :evil_lol:

Posted

to w takim razie na 100% sie we wroclawiu widzimy :)
a teraz lece psa odcedzic i odkleszczeyc bo jak sie uda w poniedzialek ladujemy na helu :) dziecek morze pierwszy raz w zyciu zobaczy a ja wreszcie na wakacje wyjade...juz mam dosc miasta...

Posted

Hexi napisał(a):
to w takim razie na 100% sie we wroclawiu widzimy :)
a teraz lece psa odcedzic i odkleszczeyc bo jak sie uda w poniedzialek ladujemy na helu :) dziecek morze pierwszy raz w zyciu zobaczy a ja wreszcie na wakacje wyjade...juz mam dosc miasta...

Ja wróciłam z Helu w niedzielę..koniecznie jedżcie na plaże w Chałupach (wejście na wysokości pola camp. Solar). Piękna niestrzeżona plaża i ludziskom psy nie przeszkadzają. Sama sobie plułam w brodę,że Margo nie zabrałam,ale w przyszłym roku jedzie z nami na 100% :laugh2_2:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']śliczna Margo , a ta fota the best:loveu:

jakby mówili - "Prosimy! my jeszcze tylko kwadransik polezymy na tych kanapach, potem uciekamy do swoich wyrek, a.. mozemy jednak na cala noc?" ;-)

Posted

[quote name='Shanara']Uff zbliżamy sie do miejsca w którym pojawiać się będą juz aktualne zdjęcia Margo.
Te poniżej są sprzed 3 tygodni...

Portrety

i w całej okazałości (ok 35kg i 72cm w kłębie)

Iza, Mardzia jest prześliczna.:loveu::loveu:Dawaj więcej zdjęć swojej suni na molosach.:lol: Plissss:mad:

Posted

Bardzo dziękujemy za komplementy...nie ukrywam,że zgadzam się z wami w 100% :loveu: ,ale mam na jej punkcie fioła,więc troche mnie to usprawiedliwia.
A oto zdjęcia z wczorajszego spacerku...czyli:
"aktualności"

Margo jak większoś psów lubi zabawy patykiem,z tą różnicą,że margo bawi sie całym drzewkiem ;)

albo co najmniej konarem...

A to postawa na powitanie znajomych..potem nastepuje siad,skradanie i "atak" :razz:

najlepiej wychodzi Margo pozowanie do portretów :lol: zwłaszcza tych z profilu