Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Obejrzalam cala galerie i zakochalam sie :loveu::loveu: w Margo oczywiscie... Piekny doziek z niej i juz taaaaaaaaaaka duzia jak na 6 miesiecy :razz:

Bardzo miło mi to słyszeć :multi: i zapraszamy częściej.

Posted

Nudna troche ta galeria..ciągle tylko dogi i dogi...ale cóż to w końcu moja najukochańsza rasa,więc jeszcze trochę dogów :loveu:

podczas swoich zabaw pieseczki nie zapominały o nas wpadały na nas z całym impetem:lol:

głównie po to żeby się pomiziać :p

Posted

[quote name='Shanara']Boss (pochodzi z adopcji,jest niesłyszący ale słodziutki) i jesli dobrze pamiętam ma 10 miesięcy.

pamiętam go :multi:
Ciesze się że poszczęściło się teraz pieskowi :loveu:

Posted

Margo w końcu została "ustawiona"..z jakim skutkiem oceńcie sami :mad:

Marta trochę jej pomogła :lol:

a Lora "zabezpieczała tyły" :eviltong:

i obie osiągnęły niezłe efekty jako "ustawiaczki" :crazyeye:

w końcu niedługo Margo debiutuje na wystawie,więc ćwiczyć trzeba :cool3:

Posted

a tutaj widzimy jak bardzo dziewczynki się lubią, czyli Margo i Lora w "przytulankach"

w końcu psiaki się zmęczyły i coraz częściej przystawały,żeby naładować akumulatory :p

a potem miziały się "statycznie"..no prawie..;)

Posted

[quote name='Shanara']

a potem miziały się "statycznie"..no prawie..;)

:crazyeye: i to tak w miejscach publicznych? nie byół im wstyd? oj nieładnie, nieładnie :cool3:

Posted

blacky napisał(a):
:crazyeye: i to tak w miejscach publicznych? nie byół im wstyd? oj nieładnie, nieładnie :cool3:

To to jeszcze nic..mam kilka zdjęć duzo bardziej obscenicznych..ale ponieważ forum nie ma ograniczeń wiekowych więc nie wkleję,żeby dzieci nie oglądały:shake: .A żeby było śmiesznie to Margo wyjątkowo sie podobały "takie zabawy" ...wyjątkowo rozanieloną miała minę,kiedy sie nią chłopcy "zajmowali" :evil_lol:

Posted

Shanara napisał(a):
To to jeszcze nic..mam kilka zdjęć duzo bardziej obscenicznych..ale ponieważ forum nie ma ograniczeń wiekowych więc nie wkleję,żeby dzieci nie oglądały:shake: .A żeby było śmiesznie to Margo wyjątkowo sie podobały "takie zabawy" ...wyjątkowo rozanieloną miała minę,kiedy sie nią chłopcy "zajmowali" :evil_lol:

Hihihhi, Margo - kokietka :multi:

Posted

KORONA napisał(a):
Hihihhi, Margo - kokietka :multi:

Ja sie tylko obawiam co to bedzie na wystawie jak się nią psy zainteresują a ona się "rozłoży" na ringu :eviltong: ... a potem dostanę opis:nadpobudliwa seksualnie...rozwiązły temperament:cool3:

Posted

Shanara napisał(a):
Ja sie tylko obawiam co to bedzie na wystawie jak się nią psy zainteresują a ona się "rozłoży" na ringu :eviltong: ... a potem dostanę opis:nadpobudliwa seksualnie...rozwiązły temperament:cool3:

Hahaha, Ty sie lepiej martw co ludzie będą spekulować... ;) Skąd ona takie wzorce wyniosła? kto do kogo sie upadabnia? itd, hihi :lol: ;)

Posted

[quote name='Shanara']Margo w końcu została "ustawiona"..z jakim skutkiem oceńcie sami :mad:

Marta trochę jej pomogła :lol:

a Lora "zabezpieczała tyły" :eviltong:

i obie osiągnęły niezłe efekty jako "ustawiaczki" :crazyeye:

w końcu niedługo Margo debiutuje na wystawie,więc ćwiczyć trzeba :cool3:

ALe super!! a Jak Margo pozuje...:razz:

Posted

[quote name='KORONA']Hahaha, Ty sie lepiej martw co ludzie będą spekulować... ;) Skąd ona takie wzorce wyniosła? kto do kogo sie upadabnia? itd, hihi :lol: ;)
no to ciekawe co powiecie na to..?
UWAGA dozwolone od lat 18-tu!!!

powoli przestaje o niej mysleć jak niewinnym szczeniaczku..w tej dziewczynie sie demon budzi :evil_lol:

Posted

onek napisał(a):
Dzięki za zdjęcie:lol: Nie pamiętam tej sytuacji na spacerku:evil_lol:

Ja robiłam dokumentację fotograficzna i nic nie umnkęło moim oczom:crazyeye:

• 3 weeks later...
Posted

onek napisał(a):
Shanara kiedy będą nowe zdjęcia? :loveu: Jakoś nie mogę się doczekać:lol:

Ależ jesteś niecierpliwa :p ...toczyłam nierówną walkę ze swoim komuterem...ale zdaje się,że wygrałam:mad: ,więc nowe zdjęcia już wkrótce.

• 2 weeks later...
Posted

Kolejny dogowy spacerek odbył się również na Wojnowie (to doskonałe miejsce ze względu na spore tereny "bezludne"):cool3:
Tym razem Margo szalała w towarzystwie Astona, Lincolna (który nagle poczuł do margo "miętę") oraz Ikony.
Niestety awaria komputera sprawiła,że ocalała tylko część zdjęć :roll: ..buuu
Na początek kilka "romantycznych" :loveu:

Oprócz czułych momentów jak zwykle były "hasanki"...
http://images1.fotosik.pl/169/1a4cea0849aa2ebb.jpg
http://images2.fotosik.pl/160/982b7324139badba.jpg
Psiaki wymyśliły sobie zabawę w "chowanego-ganianego" w wysokiej trawie...nie omijały również wszelkiego typu mokradeł i bajorek :p
http://images3.fotosik.pl/160/22252c0995dfa194.jpg
i tradycyjnie szukały "ciekawostek" w trawie...
http://images4.fotosik.pl/123/c95867e7a29744da.jpg

Spacerek jak zwykle zaliczamy do tych bardzo udanych...Jest nam zawsze niezmiernie miło spotkać sie z Iwonką,Adamem i ich pociechami oraz Izą ,Martą i Angelą :lol:

Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5.

Posted

Rzeczywiście widać że Lincoln gustuje w blondynkach :lol: . Fajne macie dozie spacerki, ja cały czas poluje w Łodzi na jakiegoś doziomaniaka do psich szaleństw i nic :shake: .

Posted

17 września odbyła sie wystawa klubowa dogów niemieckich i tam odbył się nasz debiut wystawowy. Margo pięknie sie wystawiła..niestety sędzina z Francji nie doceniła tego faktu i Margo otrzymała ocenę obiecującą..podobnie jak jej siostra miotowa Emanuela.Pocieszył mnie jedynie fakt,że wśród żółtych szczeniaków-suk..nie było od nich nikogo lepszego :lol: .
Oto kilka zdjęć spoza ringu...

Tutaj jesteśmy razem z rodzeństwem Margo..w kolejności Margo,Emanuela i Debet

Z wystawy mamy miłe wspomnienia ale głównie dlatego,że spotkaliśmy forumowych znajomych i starych znajomych...ale czekanie zakończone oceną obiecującą było "tragiczne";)
Tutaj już na ringu:

lekko zdekoncentrowane :p
http://images1.fotosik.pl/176/dfc20364b212d985.jpg
Margo slicznie pokazała ząbki..a sędzina mruczała:"manifique..." i co z tego jak przysoliła nam obiecującą :evil_lol:
http://images1.fotosik.pl/176/d40a7c25031210be.jpg
Większość zdjęć z wystawy klubowej mamy dzięki uprzejmości Paulinki Blackotowej :loveu: ,której bardzo dziękujemy za dokumentację fotograficzną i wsparcie.
Powinnam w tym miejscu wymienić wszystkie osoby,które mielismy przyjemność poznać osobiście..ale było ich całe mnóstwo..więc tylko zbiorowo: bardzo się cieszę,że Was poznałam ;) .

Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5.

Posted

Kolejny wrześnowy weekend upłynął nam również pod znakiem "wystawy"..tym razem była to Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych we Wrocławiu.
Tym razem Margo została doceniona i otrzymała ocne "Wybitnie Obiecująca" :lol: . Miałysmy obie ogromne wsparcie duchowe od strony znajomych dogarzy jak i znajomych psiarzy,którzy przyszli nam kibicować...więc wystawe wrocławska wspominamy bardzo miło .
No dobrze..koniec gadania..czas na zdjęcia.:lol:
Margo w "osprzęcie"..jeszcze poza ringiem

"OGLĘDZINY" :evil_lol:

Gratulacje (które Margo miała w nosie) :lol:

i obie szczęsliwe spadamy do domku :evil_lol:

A to nasi kibice: Bell-goldenka i Lala-terrier szkocki

oraz najbardziej wytrwały Boss :lol: