Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moon_light']Żółciutka królewna:loveu:-wstawiaj czesciej zdjecia ! w końcu każdy wie że nie ma nic piękniejszego od żółtego(ew.pręgowanego) doga !!:lol:
Podpisuję sie wszystkimi łapami :razz:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shanara']No i jeszcze kaczorek po lobotomii wykonanej przez Margo (zdolny z niej chirurg) :evil_lol:

dobrze, że jest podpis, że to KACZOREK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ajronowa']ja chcem zdjęcia! ja chcem zdjęcia!
No dobra,dobra..już wklejam ;) .
Tym razem kilka ujęć "twarzyczki"..ale już wkrótce zdjątka z dogowego spotkanka,które odbędzie sie dzisiaj :multi: .

"zaspana"

"zamyślona"

"w innym świecie"

"ale o co chodzi..?"

"adin, dwa...tri"

Posted

Hexi napisał(a):
ale slodkie dziecko :D
sliczna jest ale dama ci z niej wyrosnie :)
ile ona teraz cm mirzy?

ok 74-75 i waży ponad 40..ale ile dokładnie to sie przekonam jak bedziemy w lecznicy bo w domku juz jej nie mogę zważyć z tej prostej przyczyny,że nie jestem w stanie jej unieść :lol: .

Posted

no to duza juz panienka :)
ja achilla przestalam mierzyc ja przerosl 80 cm, od tego czasu tylko co jakis czas widze ze siega coraz wyzej...juz caluski mi daje na czterech lapach tylko pysk podnosi i ja sie schylac nie musze ;)

Posted

Ja się najbardziej ucieszyłam w momencie kiedy się okazało,że nie muszę sę już schylać,żeby ją pogłaskać...a ja jestem dość długa,więc i droga do ziemi daleka :lol: .

Posted

Wczoraj odbyło się dogowe spotkanie.
Na zdjęciach zobaczycie:
Margo, Lorę, Astona,Lincolna i Bossa oraz różne części ciała ich właścicieli,którzy raczej sie nie obraż,że ich poucinałam :eviltong: ,ale w końcu to nie oni mieli być bohaterami zdjęć.
No to zaczynamy :cool3: .
Margo zastanawia się nad kąpielą...

teraz rozważa wspólną kąpiel razem z Bossem...

tutaj razem z Lorą

Aston i Lincoln nie zdecydowali sie na pływanie...mimo,że Margo bardzo ich zachęcała

ostatecznie dogi zrezygnowały z zabaw w wodzie i zaczęło się brykanie...

Posted

[quote name='onek']Dawaj resztę, może byz nawet pól nogi właściciela, ja się nie obrażę.
Iwonko..trochę zdjęć Astonka i Lincolna solo i w duecie wyślę Ci maila, tylko muszę je pozmniejszać.Zrobiłam ponad 170 zdjęć,więc trochę to wszytsko potrwa :p

Posted

dawaj reszte super dogowisko :)
a Margotek rodzynka sliczna i czarno biale towarzystwo cudne.... w tym kolorze najfajniejsze jest to ze kazdy jest inny, plamki jak linie papilarne nie ma dwoch takich samych :) u zoltych to co najwyzej wicherki sa w innych miejscach ;)
moze po wroclawskiej wystawie tez dogowy spacer bedzie to sie zalapiemy ;)

Posted

No to lecimy dalej...

zdjęcia umieszczam co prawda strasznie chaotycznie ale uznajmy to za "artystyczny nieład" :eviltong: ...jeśli zaczełabym je selekcjonować to pewnie zobaczylibyscie je w przyszłym tygodniu ;)

Posted

[quote name='jo-jo']Chyba raczej ktoś tam nie dawał Marcie wystawić Margo ;)
Ojj tak...zamieszanie robiły zarówno dogi jak i dzieci..ale ten chaos był chyba najfajniejszy :multi: .

Posted

spacerku ciąg dalszy...

Margo wzbudzała niezwykłe zainteresowanie u starszych kolegów :evil_lol:

a co gorsze "te zabawy" wyjątkowo jej sie podobały :oops: