Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem co ze zdjęciami Tamii miała wstawić ale nie ma nadal :(Dziś byłam w schronie Raksio był trochę osowiały wzieliśmy go do weta dostał zaszczyki o w poniedziałek ma iść jeszcze raz.Jak uda mi się to zrobię mu kilka zdjęć.

Posted

Wala2006 napisał(a):
Nie wiem co ze zdjęciami Tamii miała wstawić ale nie ma nadal :(Dziś byłam w schronie Raksio był trochę osowiały wzieliśmy go do weta dostał zaszczyki o w poniedziałek ma iść jeszcze raz.Jak uda mi się to zrobię mu kilka zdjęć.

nie mam zdj nie mam jak zrobić :(. postaram się w śr po szkole wlecieć i zrobić. pamiętam że na spacerze Tola robiła mu zdjęcią może ma je jeszcze.

Posted

tamii napisał(a):
pamiętam że na spacerze Tola robiła mu zdjęcią może ma je jeszcze.

Tylko telefon którym robiłam zdjęcia nie jest mój, tylko tia... zapytam się jej czy ma te zdjęcia :)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tylko telefon którym robiłam zdjęcia nie jest mój, tylko tia... zapytam się jej czy ma te zdjęcia :)

okej to jak je zdobędziesz to wstaw bo ja zapomniałam jak to się robi ;D

Posted

tamii napisał(a):
okej to jak je zdobędziesz to wstaw bo ja zapomniałam jak to się robi ;D

Wejdź w google i tam wpisz "hosting zdjęć" tam pojawią ci się różne strony przez które możesz zmienić zdjęcie w link i umieszczać na forum.
Ja używam tinypic.com (trzeba się tam zalogować-oczywiście bezpłatnie i trwa chwilke).
W razie co mogę dokładnie ci to wytłumaczyć na PW :)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Wejdź w google i tam wpisz "hosting zdjęć" tam pojawią ci się różne strony przez które możesz zmienić zdjęcie w link i umieszczać na forum.
Ja używam tinypic.com (trzeba się tam zalogować-oczywiście bezpłatnie i trwa chwilke).
W razie co mogę dokładnie ci to wytłumaczyć na PW :)

okej to ja sie z tym pobawie troche jak co to na pw napisze ;D
jak bd na gg to napisz i mi wyślesz je ;D

Posted

nie zrobiłam zdj bo na wybieg wchodzić nie możemy a reks nie chciał podejść do płotu :(
jutro chyba pojde to wezme go na "podwórze" i porobie mu zdj :)

Posted

Zdjęcia z dzisiejszego spaceru ;). Dużo ich nie mam bo Reks cały czas biegał i chciał się bawić :)

z Dusią :)

Ma zniewalające spojrzenie :)

Więcej zdjęć postaram się zrobić w sobotę :)

Posted

U mnie też nie widać...
Tamii prześlij mi zdj. to ja wstawię bo Tola jest zajęta i jak byś mogła odrazu zdjęcia ''mojej'' ślicznej Dumy to też wstawię...:)