Asiaczek Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dziewczyny - dziękujemy na wskazówki. Na pewno z nich skorzystamy. Pzdr. Quote
asiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a u mnie stała sie tragedia i moze sie okazac, że do Nitry nie pojedziemy .. moje psiaki własnie wrocily z łąki na śniadanko i niestety ale psiak ma ciachnięte ucho w połowie tak, że trzyma się tylko na skórze zewnetrznej... zaraz jedziemy do veta :-( Quote
Bardotka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 asiek napisał(a):a u mnie stała sie tragedia i moze sie okazac, że do Nitry nie pojedziemy .. moje psiaki własnie wrocily z łąki na śniadanko i niestety ale psiak ma ciachnięte ucho w połowie tak, że trzyma się tylko na skórze zewnetrznej... zaraz jedziemy do veta :-( Rany, jak to się mogło stać:crazyeye: :placz: Quote
asiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hiszpany pomimo swojej masy 80-90kg bawia sie bardzo nieodpowiedzialnie no a dzisiaj jak zobaczyly snieg to już wogóle szaleństwo na całego Jedna suczka trzymala psa za szyje druga za ucho no i se go tak przeciągały między sobą a ze on waży ponad 90kg więc tzreba troche siły w to przeciąganie włożyć... Quote
anovi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Asiaczek']Anovi - no to supełek na chusteczce lub "gdzie indziej", zapis w komórce i niech przypomina, duża kartka na drzwiach w domu, kartka w pracy itp. Nie możesz nas zawieść... Pzdr. :evil_lol: chyba będę musiała się dostosować.. i tak zrobić :D chociaż jest już postęp - dziś dzwoniłam do veta i się umówiłam na jutro po pass :D mam nadzieję, że nie wylata mi to z głowy.. :D No ale mamy jeszcze podobno sobotę... bo na wystawie bedziemy w niedzielę - co też było dla mnie małym szokiem, bo dałabym głowę, że pierwotnie dogi miały być w sobotę.. Już sama nie wiem... w każdym razie dobrze że zerknęłam wczoraj na plan sędziowania, bo jak nic pojechałabym w sobotę :cool3: ale by było... :razz: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 O, to się nie spotkamy, bo my (V gr.) jesteśmy w sobotę... Pzdr. Quote
anovi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 asiek napisał(a):hiszpany pomimo swojej masy 80-90kg bawia sie bardzo nieodpowiedzialnie no a dzisiaj jak zobaczyly snieg to już wogóle szaleństwo na całego Jedna suczka trzymala psa za szyje druga za ucho no i se go tak przeciągały między sobą a ze on waży ponad 90kg więc tzreba troche siły w to przeciąganie włożyć... Ooo.. mamciu.. :-o przykro mi strasznie.. Nawet jak mu vet ładnie uszko zszyje to pewnie i tak szwy będzie widać.. No i jeszcze kwestia jak sie psiorek będzie czuł... :glaszcze: Quote
anovi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Asiaczek napisał(a):O, to się nie spotkamy, bo my (V gr.) jesteśmy w sobotę... Pzdr. No ja już sama nie wiem, czy ja taka zakręcona?? ale poważnie byłam przekonana że to w sobotę.. a tu proszę.. - dogi - niedziela :-o Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Eh, a ja się nastawiłam, że może znowu uda mi się Tobie i Twoim doziom "skraść" parę fotek... A tu dooopa:placz: Pzdr. Quote
anovi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Eh, a ja się nastawiłam, że może znowu uda mi się Tobie i Twoim doziom "skraść" parę fotek... A tu dooopa:placz: Pzdr. No doopa, bo ja myślałam, że jakaś znajoma osóbka będzie.. A tu gips :shake: szkoda.. :placz: Jessoo.. ale się cieszę, że w ogóle zerknęłam na ich stronkę - mam nadzieję, ze to co tam piszą tak już zostanie.. że niczego nie przeniosą :razz: Quote
Bardotka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 anovi napisał(a)::evil_lol: chyba będę musiała się dostosować.. i tak zrobić :D chociaż jest już postęp - dziś dzwoniłam do veta i się umówiłam na jutro po pass :D mam nadzieję, że nie wylata mi to z głowy.. :D No ale mamy jeszcze podobno sobotę... bo na wystawie bedziemy w niedzielę - co też było dla mnie małym szokiem, bo dałabym głowę, że pierwotnie dogi miały być w sobotę.. Już sama nie wiem... w każdym razie dobrze że zerknęłam wczoraj na plan sędziowania, bo jak nic pojechałabym w sobotę :cool3: ale by było... :razz: No w sobotę to byśmy się zobaczyły hi hi hi:cool3: Quote
monikastanko Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 dziewczyny ide jutro płacic ile wpłacic mam 45 euro i ile za szczeniaki znikneła stronka z cenami Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 monikastanko napisał(a):dziewczyny ide jutro płacic ile wpłacic mam 45 euro i ile za szczeniaki znikneła stronka z cenami Za I psa w I terminie - 45 Euro a szczeniaki20 Euro. Lecz nie orientuję się, ile za II termin. Pamiętaj o dowodzie wpłaty, bo pieniadze na pewno nie dojdą do Nitry do soboty/niedzieli. Pzdr. Quote
PANGEA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 anovi napisał(a):No doopa, bo ja myślałam, że jakaś znajoma osóbka będzie.. A tu gips :shake: szkoda.. :placz: Jessoo.. ale się cieszę, że w ogóle zerknęłam na ich stronkę - mam nadzieję, ze to co tam piszą tak już zostanie.. że niczego nie przeniosą :razz: A w ktory dzien potrzebujesz znajomych?? Bo moze kogos znam :evil_lol: Quote
anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='PANGEA']A w ktory dzien potrzebujesz znajomych?? Bo moze kogos znam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Paulinka no my jedziemy w Niedzielę do Nieznanej Nam Nitry (zupełnie) :evil_lol: Ale mi się napisało... 4xN :lol: Paulina, wiesz.. w kopie raźniej :lol:, a jak nie raźniej to przynajmniej cieplej :diabloti: Quote
Bardotka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='anovi']:evil_lol::evil_lol: Paulinka no my jedziemy w Niedzielę do Nieznanej Nam Nitry (zupełnie) :evil_lol: Ale mi się napisało... 4xN :lol: Paulina, wiesz.. w kopie raźniej :lol:, a jak nie raźniej to przynajmniej cieplej :diabloti: Iwonka, nie martw się;) Zostawimy ci dobrej energii troszkę na niedzielkę:loveu: żeby ci smutno nie było:evil_lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A nasza wycieczka już o 2100 wyrusza na podbój Nitry! Na Śląsku - ciężka droga, a co bedzie na Słowacji? Sie zobaczy!:lol: Pzdr. Quote
Bardotka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Asiaczek napisał(a):A nasza wycieczka już o 2100 wyrusza na podbój Nitry! Na Śląsku - ciężka droga, a co bedzie na Słowacji? Sie zobaczy!:lol: Pzdr. No my z Musiałkiem też jakoś o tej porze wyruszymy:cool3: :mad: Droga podobno okropna:crazyeye: Quote
PANGEA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='anovi']:evil_lol::evil_lol: Paulinka no my jedziemy w Niedzielę do Nieznanej Nam Nitry (zupełnie) :evil_lol: Ale mi się napisało... 4xN :lol: Paulina, wiesz.. w kopie raźniej :lol:, a jak nie raźniej to przynajmniej cieplej :diabloti: Ja jade z Byc Moze Beatka :loveu: ale pewnie inna droga niz Wy, bo przez Chyzne Quote
asiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PANGEA napisał(a):Ja jade z Byc Moze Beatka :loveu: ale pewnie inna droga niz Wy, bo przez Chyzne a koło której zamierzasz wyruszyć z Krakowa? bo ja też przez Chyrzne się wybieram Quote
anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Bardotka napisał(a):Iwonka, nie martw się;) Zostawimy ci dobrej energii troszkę na niedzielkę:loveu: żeby ci smutno nie było:evil_lol: :loveu: Dorotka, a może byś mi tak poza dobrą energią (na którą liczę, że zostawisz i za którą b. dziękuję ;)) jeszcze wysłała sms'ka jakie są warunki na drogach na Słowacji?? :razz: Bardzo ładnie proszę :p Quote
PANGEA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 asiek napisał(a):a koło której zamierzasz wyruszyć z Krakowa? bo ja też przez Chyrzne się wybieram To wyjdzie w tak zwanym praniu, bo Beata jedzie z Warszawy :mad: plan jest, ze o 6 bedzie u mnie pod domem Quote
anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PANGEA napisał(a):Ja jade z Byc Moze Beatka :loveu: ale pewnie inna droga niz Wy, bo przez Chyzne Ooo!! czyli jednak nie będę sama :D i Beatka będzie :loveu: No to mnie podniosłaś na duchu :D Paulina, właśnie Jarek mi powiedział, że nie ma sensu byśmy jechali przez Chyzne:roll: że podobno nam to faktycznie nie po drodze.. Paulina a jest szansa byśmy się gdzieś spotkali na trasie.. np. już na Słowacji?? Quote
anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Muszę tak w ogóle dopaść jakąś sensowną mapę w necie.. bo ja nawet nie wiem którędy jadę.. :shake::diabloti: Właśnie się dowiedziałam, że jedziemy na czuja.. :mad: mężczyźni... :roll: Quote
PANGEA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 anovi napisał(a):Ooo!! czyli jednak nie będę sama :D i Beatka będzie :loveu: No to mnie podniosłaś na duchu :D Paulina, właśnie Jarek mi powiedział, że nie ma sensu byśmy jechali przez Chyzne:roll: że podobno nam to faktycznie nie po drodze.. Paulina a jest szansa byśmy się gdzieś spotkali na trasie.. np. już na Słowacji?? Te trasy sie chyba nie pokrywaja :( My jedziemy przez Chyzne, Banska Bystrzyce i dalej na Bratyslawe. A Wy przez Cieszyn i do Nitry od strony Czech. Spotkamy sie w Nitrze :multi: Quote
Recommended Posts