Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a u mnie stała sie tragedia i moze sie okazac, że do Nitry nie pojedziemy ..
moje psiaki własnie wrocily z łąki na śniadanko i niestety ale psiak ma ciachnięte ucho w połowie tak, że trzyma się tylko na skórze zewnetrznej...
zaraz jedziemy do veta :-(

Posted

asiek napisał(a):
a u mnie stała sie tragedia i moze sie okazac, że do Nitry nie pojedziemy ..
moje psiaki własnie wrocily z łąki na śniadanko i niestety ale psiak ma ciachnięte ucho w połowie tak, że trzyma się tylko na skórze zewnetrznej...
zaraz jedziemy do veta :-(

Rany, jak to się mogło stać:crazyeye: :placz:

Posted

hiszpany pomimo swojej masy 80-90kg bawia sie bardzo nieodpowiedzialnie no a dzisiaj jak zobaczyly snieg to już wogóle szaleństwo na całego
Jedna suczka trzymala psa za szyje druga za ucho no i se go tak przeciągały między sobą a ze on waży ponad 90kg więc tzreba troche siły w to przeciąganie włożyć...

Posted

[quote name='Asiaczek']Anovi - no to supełek na chusteczce lub "gdzie indziej", zapis w komórce i niech przypomina, duża kartka na drzwiach w domu, kartka w pracy itp. Nie możesz nas zawieść...
Pzdr.
:evil_lol: chyba będę musiała się dostosować.. i tak zrobić :D chociaż jest już postęp - dziś dzwoniłam do veta i się umówiłam na jutro po pass :D mam nadzieję, że nie wylata mi to z głowy.. :D
No ale mamy jeszcze podobno sobotę... bo na wystawie bedziemy w niedzielę - co też było dla mnie małym szokiem, bo dałabym głowę, że pierwotnie dogi miały być w sobotę.. Już sama nie wiem... w każdym razie dobrze że zerknęłam wczoraj na plan sędziowania, bo jak nic pojechałabym w sobotę :cool3: ale by było... :razz:

Posted

asiek napisał(a):
hiszpany pomimo swojej masy 80-90kg bawia sie bardzo nieodpowiedzialnie no a dzisiaj jak zobaczyly snieg to już wogóle szaleństwo na całego
Jedna suczka trzymala psa za szyje druga za ucho no i se go tak przeciągały między sobą a ze on waży ponad 90kg więc tzreba troche siły w to przeciąganie włożyć...

Ooo.. mamciu.. :-o przykro mi strasznie.. Nawet jak mu vet ładnie uszko zszyje to pewnie i tak szwy będzie widać.. No i jeszcze kwestia jak sie psiorek będzie czuł... :glaszcze:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, to się nie spotkamy, bo my (V gr.) jesteśmy w sobotę...
Pzdr.

No ja już sama nie wiem, czy ja taka zakręcona?? ale poważnie byłam przekonana że to w sobotę.. a tu proszę.. - dogi - niedziela :-o

Posted

Asiaczek napisał(a):
Eh, a ja się nastawiłam, że może znowu uda mi się Tobie i Twoim doziom "skraść" parę fotek... A tu dooopa:placz:
Pzdr.

No doopa, bo ja myślałam, że jakaś znajoma osóbka będzie.. A tu gips :shake: szkoda.. :placz:
Jessoo.. ale się cieszę, że w ogóle zerknęłam na ich stronkę - mam nadzieję, ze to co tam piszą tak już zostanie.. że niczego nie przeniosą :razz:

Posted

anovi napisał(a):
:evil_lol: chyba będę musiała się dostosować.. i tak zrobić :D chociaż jest już postęp - dziś dzwoniłam do veta i się umówiłam na jutro po pass :D mam nadzieję, że nie wylata mi to z głowy.. :D
No ale mamy jeszcze podobno sobotę... bo na wystawie bedziemy w niedzielę - co też było dla mnie małym szokiem, bo dałabym głowę, że pierwotnie dogi miały być w sobotę.. Już sama nie wiem... w każdym razie dobrze że zerknęłam wczoraj na plan sędziowania, bo jak nic pojechałabym w sobotę :cool3: ale by było... :razz:

No w sobotę to byśmy się zobaczyły hi hi hi:cool3:

Posted

monikastanko napisał(a):
dziewczyny ide jutro płacic ile wpłacic mam 45 euro i ile za szczeniaki
znikneła stronka z cenami

Za I psa w I terminie - 45 Euro a szczeniaki20 Euro. Lecz nie orientuję się, ile za II termin.
Pamiętaj o dowodzie wpłaty, bo pieniadze na pewno nie dojdą do Nitry do soboty/niedzieli.
Pzdr.

Posted

anovi napisał(a):
No doopa, bo ja myślałam, że jakaś znajoma osóbka będzie.. A tu gips :shake: szkoda.. :placz:
Jessoo.. ale się cieszę, że w ogóle zerknęłam na ich stronkę - mam nadzieję, ze to co tam piszą tak już zostanie.. że niczego nie przeniosą :razz:

A w ktory dzien potrzebujesz znajomych?? Bo moze kogos znam :evil_lol:

Posted

[quote name='PANGEA']A w ktory dzien potrzebujesz znajomych?? Bo moze kogos znam :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol: Paulinka no my jedziemy w Niedzielę do Nieznanej Nam Nitry (zupełnie) :evil_lol:
Ale mi się napisało... 4xN :lol:
Paulina, wiesz.. w kopie raźniej :lol:, a jak nie raźniej to przynajmniej cieplej :diabloti:

Posted

[quote name='anovi']:evil_lol::evil_lol: Paulinka no my jedziemy w Niedzielę do Nieznanej Nam Nitry (zupełnie) :evil_lol:
Paulina, wiesz.. w kopie raźniej :lol:, a jak nie raźniej to przynajmniej cieplej :diabloti:

Iwonka, nie martw się;) Zostawimy ci dobrej energii troszkę na niedzielkę:loveu: żeby ci smutno nie było:evil_lol: :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A nasza wycieczka już o 2100 wyrusza na podbój Nitry!
Na Śląsku - ciężka droga, a co bedzie na Słowacji?
Sie zobaczy!:lol:
Pzdr.

No my z Musiałkiem też jakoś o tej porze wyruszymy:cool3: :mad: Droga podobno okropna:crazyeye:

Posted

[quote name='anovi']:evil_lol::evil_lol: Paulinka no my jedziemy w Niedzielę do Nieznanej Nam Nitry (zupełnie) :evil_lol:
Ja jade z Byc Moze Beatka :loveu: ale pewnie inna droga niz Wy, bo przez Chyzne

Posted

PANGEA napisał(a):

a koło której zamierzasz wyruszyć z Krakowa? bo ja też przez Chyrzne się wybieram

Posted

Bardotka napisał(a):
Iwonka, nie martw się;) Zostawimy ci dobrej energii troszkę na niedzielkę:loveu: żeby ci smutno nie było:evil_lol: :loveu:

Dorotka, a może byś mi tak poza dobrą energią (na którą liczę, że zostawisz i za którą b. dziękuję ;)) jeszcze wysłała sms'ka jakie są warunki na drogach na Słowacji?? :razz: Bardzo ładnie proszę :p

Posted

asiek napisał(a):
a koło której zamierzasz wyruszyć z Krakowa? bo ja też przez Chyrzne się wybieram

To wyjdzie w tak zwanym praniu, bo Beata jedzie z Warszawy :mad:
plan jest, ze o 6 bedzie u mnie pod domem

Posted

PANGEA napisał(a):

Ooo!! czyli jednak nie będę sama :D i Beatka będzie :loveu:
No to mnie podniosłaś na duchu :D
Paulina, właśnie Jarek mi powiedział, że nie ma sensu byśmy jechali przez Chyzne:roll: że podobno nam to faktycznie nie po drodze..
Paulina a jest szansa byśmy się gdzieś spotkali na trasie.. np. już na Słowacji??

Posted

Muszę tak w ogóle dopaść jakąś sensowną mapę w necie.. bo ja nawet nie wiem którędy jadę.. :shake::diabloti: Właśnie się dowiedziałam, że jedziemy na czuja.. :mad:
mężczyźni... :roll:

Posted

anovi napisał(a):
Ooo!! czyli jednak nie będę sama :D i Beatka będzie :loveu:
No to mnie podniosłaś na duchu :D
Paulina, właśnie Jarek mi powiedział, że nie ma sensu byśmy jechali przez Chyzne:roll: że podobno nam to faktycznie nie po drodze..
Paulina a jest szansa byśmy się gdzieś spotkali na trasie.. np. już na Słowacji??

Te trasy sie chyba nie pokrywaja :(
My jedziemy przez Chyzne, Banska Bystrzyce i dalej na Bratyslawe.
A Wy przez Cieszyn i do Nitry od strony Czech.
Spotkamy sie w Nitrze :multi: