Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anovi napisał(a):
Mam pytanko, czy to pewna, potwierdzona informacja??

Taką inforrmację dostałam bezpośrednio od P.Matyjasa, ponieważ moje zgłoszenie wysłane mailem nie chciało się otworzyć.

Posted

[quote name='Asiaczek']Anovi - w Nitrze to chyba nie przejdzie...ewentualnie przygotuj się na wyższą stawkę. Tak słyszałam.

Dzięki Asiaczku :* Tzn.. miałam na mysli zapłacenie w wyższej kwocie - tylko chodzi mi o to czy w ogóle będzie można zapłacić na miejscu ?

Posted

anovi napisał(a):
Dzięki Asiaczku :* Tzn.. miałam na mysli zapłacenie w wyższej kwocie - tylko chodzi mi o to czy w ogóle będzie można zapłacić na miejscu ?

pewno ze tak !! oplata wynosi bodajze 60 eur - nie mam w tej chwili ulotki pod reka ale wieczorem sprawdze bo jest tam kwota podana

Posted

dziewuchy a powiecie mi takie coś ???????:bye:
jeżeli mój pies wystawiany w klasie młodzieży psy wygrał np.dwie krajówki i wzioł by zw.młodzieży w Nitrze czy ta ocena dała by mu kąplet wystaw potrzebnych na mł.championa Polski..prosze o pilną odpowiedz.....bo nie wiem jak mam zgłosić:???: :terazpol:

Posted

monikastanko napisał(a):
dziewuchy a powiecie mi takie coś ???????:bye:
jeżeli mój pies wystawiany w klasie młodzieży psy wygrał np.dwie krajówki i wzioł by zw.młodzieży w Nitrze czy ta ocena dała by mu kąplet wystaw potrzebnych na mł.championa Polski..prosze o pilną odpowiedz.....bo nie wiem jak mam zgłosić:???: :terazpol:

Tak jak napisał Ci Musiałek - oceny zdobywane na Mł.Ch.Pl - piesek musi otrzymać na polskich ringach.
Na Mł.Ch.Słowacji musi otrzymać na ringach słowackich... :p

• 2 weeks later...
Posted

Adresu nie znam.
ale na terenie parkingu przed wystawą znajdź kogoś z Polski, kto ma więcej niż 1 psa i wtedy możesz spokojnie wejść z nim za darmo. Bo "1 pies = 1 przewodnik". I sprawa załatwiona.
Pzdr.

Posted

Dla osób, które jeszcze nie zapłaciły za wystawę:
można zapłacić w Zabrzu, do rąk własnych p. Jaroslava MATYAS'a. Cena - tak jak wynika ze zgłoszenia.
Pan J. Matyas napisał mi o tym w mailu.

Pzdr.