Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja, jak się dowiedziałam, że jest klubówka szpiców, to pierwsze, co zrobiłam, to upewniłam się, czy baski sa zaliczane - wg nich - do szpiców. I - niestety - dowiedziałam się, że nie.. No i nie zgłosiłam, a tak baaaardzo chciałam...ZGŁASZAJ!!!
Pzdr.

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']Ja będę :) ide w poniedziałek płacić i wysyłam zgłoszenie :) to bedzie trening przed swiatowką - ponieważ uczymy się wystawiać bez ustawiania :)
Musiałku - cieszę sie, ze jest szansa na spotkanie!:lol:

Posted

Hurra! Jak to ładnie się zgodziło. My też będziemy w sobotę: Asiaczki + Bongobongo + Warg2003warg. I też będzie wesołe autko!:loveu::multi:
Ofca - jakby nasze ringi były niedaleko i czasowo dałabyś radę, to już teraz rezerwuję sobie Twoje handlerskie łapki do pomocy, co?
A może też pozostałe dziewczyny pomogą?
Ale chyba musimy czekać do wystawy, może wcześniej coś będzie na stronie? Macie jakieś doswiadczenie w tej materii? Bo ja nic, zupełnie nic. Nigdy nie byłam w Nitrze.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja, jak się dowiedziałam, że jest klubówka szpiców, to pierwsze, co zrobiłam, to upewniłam się, czy baski sa zaliczane - wg nich - do szpiców. I - niestety - dowiedziałam się, że nie.. No i nie zgłosiłam, a tak baaaardzo chciałam...ZGŁASZAJ!!!
Pzdr.

Asiu a kiedy jest ta klubowa szpiców i kto ma oceniać SH?

Posted

Klubowa szpiców jest 04.11.2006 r., sedzia: Tibor KOHUT/SK. Ale z rozmowy (po słowacku) zrozumiałam, że to tylko te małe, kolorowe, klasyczne itp. szpice wchodza w grę... Zadzwoń do nich i dopytaj się, czy SH tez wezmą na tę wystawę.
Osoba do rozmowy to Hana Skvareninova.
Pzdr.

Posted

Musiałek napisał(a):
Asiaczku, napewno na ofce i na nas mozesz liczyc, bedziemy kibicowac !!!

Ja nie myślałam o kibicowaniu. Raczej o pomocy fizycznej; każda para rąk się liczy...:lol:
Pzdr.

Posted

Musiałek napisał(a):
Pytanie

do dzis jeste termin zgłaszania w I terminie jeśli dziś wyślę zgłoszenie a pieniądze jutro to czy każą mi dopłacać jak dojadę na miejsace ??

Wysyłaj dokumenty, a pieniądze możesz kilka dni później.
Pzdr.

Posted

Alojzyna napisał(a):
Zgłoszenia na Nitrę (międzynarodową) będą przyjmowane też na wystawie we Wrocławiu.

tylko juz z drugiego terminu ??

ja musze dzis zadzwonic i zapytac czy w koncu maja moje zgloszenie, żeby w razie czego wziąć papiery (brakujące) do Wrocławia

Posted

Alojzyna napisał(a):
Zgłoszenia na Nitrę (międzynarodową) będą przyjmowane też na wystawie we Wrocławiu.

a kto bedzie to robil ? bo mialam w piatek wyslac poczta ale moze ak bedzie pewniej :roll:

Posted

Alojzyna napisał(a):

Mam pytanko, czy to pewna, potwierdzona informacja??

Posted

anovi napisał(a):
Mam pytanko, czy to pewna, potwierdzona informacja??

nawet jesli nie to jeszcze masz czas do 01.10 na zgłoszenie. Mnie niestety nie udało złozyć dokumentów tak jak chciałam więc wezmę do Wrocka a jesli nie to w poniedziałek będę wysyłac.