Martach1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elitesse napisał(a):jezeli slowacy nazywaja je Australsky Terier to byly 2 bo nazwy Silky w katalogu nie ma :shake: suczki kl.otwarta Ambra Beskydska Zahrada kl.championow Cindy od Svejka Josefa Dzięki w takim razie niebyło ani jednego terrier australiajski to inna rasa:lol: ale i tak bardzo dziękuje Quote
jo-jo Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asiaczku Jeszcze Raz Ogromniaste Gratulacje!!:multi: :multi: Quote
Agasia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja tez jeszcze raz gratuluje Farikowi ! Odwalil chlopak kawal dobrej roboty! :D I proszę cichutko o te beagle psy kl. championow... nie powinno byc duzo.. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Agasia napisał(a):Ja tez jeszcze raz gratuluje Farikowi ! Odwalil chlopak kawal dobrej roboty! :D I proszę cichutko o te beagle psy kl. championow... nie powinno byc duzo.. Sie robi, Koleżanko! Beagle Psy BOO-BOO RANDAVICA CONAN DARKSAN QUESTOR BOY OF THE JOLLY KIDS Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Meggy napisał(a): Wielkie dzięki Elitess!! Mogę jeszcze prosić puppy i stawki z drugiego dnia?Plisss, plisssss, plisss!:Rose: to wlasnie jest stawka z miedzynarodwki z niedzieli a sobotniej klubowki zaraz wklepie Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mogłabym prosić o imiona i właścicieli psów rasy sznaucer olbrzym czarny z przydomkiem de Pichera i w jakiej klasie były wystawiane z klubowej i międzynarodowej Z góry dziękuje za odpowiedź Może być na priva Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Różyczka napisał(a):Mogłabym prosić o imiona i właścicieli psów rasy sznaucer olbrzym czarny z przydomkiem de Pichera i w jakiej klasie były wystawiane z klubowej i międzynarodowej Z góry dziękuje za odpowiedź Może być na priva nie bylo zadnych psow z tej hodowli zgloszonych :shake: Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 mini czrane na Klubowce PSY kl. baby QUENTIN QUEED z sardanu kl.mlodziezy Black Babilon Kan Matraszepe GERONIMO NUMBER ONE z Sardanu OMAR NACHAR z Sardanu kl.posrednia FIFTI FIFTI Rezlark Kenneth ken z sardanu kl.otwarta ASCENDANT STAR Wind of Dream Kelpi's TOD JR V TOD - V1 CAC Zwyc Klubu HANDSOME BLACK z Gniazda Zlotych Lwow kl.championow BILLY vom Gloroa Viva - V1 CAC SUKI kl.szczeniat Alma Radost od Veroniky Formenos Danica Baroness of Dolina Rivendell kl.mlodziezy GYPSY Misurata Elissa Czarne Diamenty IDEA FIX Rezlark Octavia z Sardanu NEW NENA z Sardanu kl.posrednia BRITNEY JULIETE Wild Rane Fancy Rezlark - V1 CAC kl.otwarta ANGIE Fandor Aieta Cierny Blesk FOLK DANCE Rezlark V1 CAC GINGER z sardanu KELLY KIARA z Sardanu kl.uzytkowa BELLADONNA TUK BARONESS of Dolina Rivendell V1 CAC Gwenn Girl z Sardanu kl.championow Ellis Eisprinces Bikin Dvor Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elitesse napisał(a):nie bylo zadnych psow z tej hodowli zgloszonych :shake: Kurczę nie do wiary A z jakiejś innej hiszpańskiej hodowli było coś zgłoszonego w olbrzymach czarnych?Dziękuję za sprawdzenie Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Różyczka napisał(a):Kurczę nie do wiary A z jakiejś innej hiszpańskiej hodowli było coś zgłoszonego w olbrzymach czarnych?Dziękuję za sprawdzenie nie tylko z Polski, Slowacji, Czech i Wegier Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elitesse napisał(a):nie bylo zadnych psow z tej hodowli zgloszonych :shake: Ze mnie gapa:oops: a suczka jakaś była z de Pichery Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Różyczka napisał(a):Ze mnie gapa:oops: a suczka jakaś była z de Pichery piszac psy mialam na mysli psy i suki :eviltong: a miala byc jakas pokazywana ? Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elitesse napisał(a):piszac psy mialam na mysli psy i suki :eviltong: a miala byc jakas pokazywana ? Dziękuję za informacje No właśnie miała/miał być stąd moje pytanie Gdybym nie była ostatnio tak kompletnie zakręcona to znałam oprócz przydomka i imię i psa od suki też odróżniałam:diabloti: Trudno znajdę w Poznaniu bo dzwonić mi się nie chce do właściciela tym bardziej że podawał mi numer startowy a ja trąba sklerotyczka zapomniałam:oops: a 6razy zapewniałam że będę pamiętać:evil_lol: człowiek w życiu niczego pewnym być nie może zwłaszcza pamięci Quote
ofca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Cd. Wracałam pociągiem. Połączenie nawet nie najgorsze, gdyby nie to, że pociąg nie miał I klasy i rezerwacji... Cena za drogę powrotną dla 1 osoby + pies = 190 zł. To nie jest chyba zbyt drogo, prawda? Jeden z mankamentów takiej podróży - to przesiadka w Leopoldowie. Ja, głupia, wyobrażałam sobie, że jak wsiądę do tego właściwego pociąguy (Leopoldov - W-wa) to "wyciągnę" kopytka i może nawet zdrzemnę się. I o ile na Słowacji i w Czechach bylo OK (tylko 2 osoby w przedziale), o tyle na terenie PL to byla po prostu tragedia!!! Miałam tę wątpliwą przyjemność jechać z panami, którzy albo smierdzieli czosnkiem, albo po prostu brudem... To był KOSZMAR!!! Rano z pociągu wyszłam lekko nieprzytomna.... a tu trzeba jeszcze iść do pracy! Ale jestem, dojechałam. Psy poodbierane (dzięki ogromne dla Bongobongo i całej Jej rodziny za przytulenie moich basiorków, nakarmienie ich itp.), tobołki też, pucharki już stoją na regale i na podłodze (te największe). Zdjęcia, które sama robiłam, postaram się wkleić je już jutro. Chyba że jakośc będzie to bani, no bo .... hala! zobaczymy. Ja ich jeszcze nawet nie przeglądałam... A teren NITRACINIS - świetny! Toalety - bezpłatne. Wjazd samochodem na teren wystawy - 100 SKK, a parking poza terenem - 30 SKK. Troszke mało miejsca trawiastych dla naszych psiaków, ale te, co chciały zrobić swoje, to i tak zrobiły. 5-6 stoisk z jedzeniem (albo więcej, nie wiem) + osobna hala na stoiska dla psiaków. I jak szłam na dworzec po bilet, to widzialam tylko (!) 2 handlarzy ze szczeniakami (jamniczki i jakieś puchate, nie wiem, co to była za rasa). Podejrzewam, że przenikliwy wiatr skutecznie odstraszył handlarzy lub jakieś inne restrykcje ze strony organizatorów(?). Anovi - pięknie dziękuję za chęć pomocy. Może kiedyś skorzystam?;) Sentinel, Bongobongo (Jacek), warg2003warg - dzięki za cierpliwośc i wyrozumiałóśc dla nowicjuszki w wygrywaniu BIS-a! Musiałek, Dorota, Ofca, Nitor Nivalis, Piotr, Ka-vanga, Elitesse - dzięki za brawa, gratulacje i wsparcie! Pzdr. Kobito Ty mnie o łzy z radości przyprawiasz! jeszcze raz WIELKIE GRATKI!!!!!jak mysmy wyli z radosci is ie cieszyli to Ty chyba nie slyszalas na tym koncu hali ;) w sumie chyba nie wyszlas zle na tym pociagu,mysmy wracaly w tempie 30km na godzine,bo bylo bardzo slisko.do domu dotarlam o 3 nad ranem. my przywiezlismy "tylko" BOBa z Hanim i CAC (kolejny do Ch.SK) z Luncią. pozdowienia dla całej "finałowej" ekipy! Asia szkoda ze nie wiedziala ze baski trza przytulic i Jacek je sobie wziął bo ja to bym normalnie Ci taką jedną laleńke chetnie przygarnęła,juz Ty wiesz ktora;) jeszcze raz ogromne gratki!i oby wiecej takich sukcesów! pozdrawiam iwona Quote
Asiaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ofca - będę pamiętała, że masz chrapkę na jedną "taka maleńką" basenkę... Jak mi gdzieś (oby nie! Tfu, tfu, tfu) zapodzieje się, to będę wiedziała, gdzie jej szukać.:lol: Ucałowania. Pzdr. Quote
warg2003warg Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Asiaczku bardzo było nam miło jechac z Tobą, jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE! Więcej takich wzruszeń Ci życzę. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Warg2003warg - miło było i dziękuję.:calus: Pzdr. Quote
Recommended Posts