Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
jezeli slowacy nazywaja je Australsky Terier to byly 2 bo nazwy Silky w katalogu nie ma :shake:

suczki
kl.otwarta
Ambra Beskydska Zahrada
kl.championow
Cindy od Svejka Josefa

Dzięki w takim razie niebyło ani jednego terrier australiajski to inna rasa:lol: ale i tak bardzo dziękuje

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Ja tez jeszcze raz gratuluje Farikowi ! Odwalil chlopak kawal dobrej roboty! :D

I proszę cichutko o te beagle psy kl. championow... nie powinno byc duzo..

Sie robi, Koleżanko!

Beagle
Psy
BOO-BOO RANDAVICA
CONAN DARKSAN
QUESTOR BOY OF THE JOLLY KIDS

Pzdr.

Posted

Meggy napisał(a):

Wielkie dzięki Elitess!!
Mogę jeszcze prosić puppy i stawki z drugiego dnia?Plisss, plisssss, plisss!:Rose:

to wlasnie jest stawka z miedzynarodwki z niedzieli a sobotniej klubowki zaraz wklepie

Posted

Mogłabym prosić o imiona i właścicieli psów rasy sznaucer olbrzym czarny z przydomkiem de Pichera i w jakiej klasie były wystawiane z klubowej i międzynarodowej Z góry dziękuje za odpowiedź Może być na priva

Posted

Różyczka napisał(a):
Mogłabym prosić o imiona i właścicieli psów rasy sznaucer olbrzym czarny z przydomkiem de Pichera i w jakiej klasie były wystawiane z klubowej i międzynarodowej Z góry dziękuje za odpowiedź Może być na priva

nie bylo zadnych psow z tej hodowli zgloszonych :shake:

Posted

mini czrane na Klubowce

PSY
kl. baby

QUENTIN QUEED z sardanu
kl.mlodziezy
Black Babilon Kan
Matraszepe GERONIMO
NUMBER ONE z Sardanu
OMAR NACHAR z Sardanu
kl.posrednia
FIFTI FIFTI Rezlark
Kenneth ken z sardanu
kl.otwarta
ASCENDANT STAR Wind of Dream
Kelpi's TOD JR V TOD - V1 CAC Zwyc Klubu
HANDSOME BLACK z Gniazda Zlotych Lwow
kl.championow
BILLY vom Gloroa Viva - V1 CAC

SUKI
kl.szczeniat
Alma Radost od Veroniky
Formenos Danica Baroness of Dolina Rivendell
kl.mlodziezy
GYPSY Misurata
Elissa Czarne Diamenty
IDEA FIX Rezlark
Octavia z Sardanu
NEW NENA z Sardanu
kl.posrednia
BRITNEY JULIETE Wild Rane
Fancy Rezlark - V1 CAC
kl.otwarta
ANGIE Fandor
Aieta Cierny Blesk
FOLK DANCE Rezlark V1 CAC
GINGER z sardanu
KELLY KIARA z Sardanu
kl.uzytkowa
BELLADONNA TUK BARONESS of Dolina Rivendell V1 CAC
Gwenn Girl z Sardanu
kl.championow
Ellis Eisprinces Bikin Dvor

Posted

Elitesse napisał(a):
nie bylo zadnych psow z tej hodowli zgloszonych :shake:

Kurczę nie do wiary A z jakiejś innej hiszpańskiej hodowli było coś zgłoszonego w olbrzymach czarnych?Dziękuję za sprawdzenie

Posted

Różyczka napisał(a):
Kurczę nie do wiary A z jakiejś innej hiszpańskiej hodowli było coś zgłoszonego w olbrzymach czarnych?Dziękuję za sprawdzenie

nie tylko z Polski, Slowacji, Czech i Wegier

Posted

Elitesse napisał(a):
piszac psy mialam na mysli psy i suki :eviltong:

a miala byc jakas pokazywana ?

Dziękuję za informacje No właśnie miała/miał być stąd moje pytanie Gdybym nie była ostatnio tak kompletnie zakręcona to znałam oprócz przydomka i imię i psa od suki też odróżniałam:diabloti: Trudno znajdę w Poznaniu bo dzwonić mi się nie chce do właściciela tym bardziej że podawał mi numer startowy a ja trąba sklerotyczka zapomniałam:oops: a 6razy zapewniałam że będę pamiętać:evil_lol: człowiek w życiu niczego pewnym być nie może zwłaszcza pamięci

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cd.
Wracałam pociągiem. Połączenie nawet nie najgorsze, gdyby nie to, że pociąg nie miał I klasy i rezerwacji... Cena za drogę powrotną dla 1 osoby + pies = 190 zł. To nie jest chyba zbyt drogo, prawda? Jeden z mankamentów takiej podróży - to przesiadka w Leopoldowie. Ja, głupia, wyobrażałam sobie, że jak wsiądę do tego właściwego pociąguy (Leopoldov - W-wa) to "wyciągnę" kopytka i może nawet zdrzemnę się. I o ile na Słowacji i w Czechach bylo OK (tylko 2 osoby w przedziale), o tyle na terenie PL to byla po prostu tragedia!!! Miałam tę wątpliwą przyjemność jechać z panami, którzy albo smierdzieli czosnkiem, albo po prostu brudem... To był KOSZMAR!!! Rano z pociągu wyszłam lekko nieprzytomna.... a tu trzeba jeszcze iść do pracy!

Ale jestem, dojechałam. Psy poodbierane (dzięki ogromne dla Bongobongo i całej Jej rodziny za przytulenie moich basiorków, nakarmienie ich itp.), tobołki też, pucharki już stoją na regale i na podłodze (te największe).
Zdjęcia, które sama robiłam, postaram się wkleić je już jutro. Chyba że jakośc będzie to bani, no bo .... hala! zobaczymy. Ja ich jeszcze nawet nie przeglądałam...

A teren NITRACINIS - świetny! Toalety - bezpłatne. Wjazd samochodem na teren wystawy - 100 SKK, a parking poza terenem - 30 SKK. Troszke mało miejsca trawiastych dla naszych psiaków, ale te, co chciały zrobić swoje, to i tak zrobiły. 5-6 stoisk z jedzeniem (albo więcej, nie wiem) + osobna hala na stoiska dla psiaków.

I jak szłam na dworzec po bilet, to widzialam tylko (!) 2 handlarzy ze szczeniakami (jamniczki i jakieś puchate, nie wiem, co to była za rasa). Podejrzewam, że przenikliwy wiatr skutecznie odstraszył handlarzy lub jakieś inne restrykcje ze strony organizatorów(?).

Anovi - pięknie dziękuję za chęć pomocy. Może kiedyś skorzystam?;)
Sentinel, Bongobongo (Jacek), warg2003warg - dzięki za cierpliwośc i wyrozumiałóśc dla nowicjuszki w wygrywaniu BIS-a!
Musiałek, Dorota, Ofca, Nitor Nivalis, Piotr, Ka-vanga, Elitesse - dzięki za brawa, gratulacje i wsparcie!
Pzdr.

Kobito Ty mnie o łzy z radości przyprawiasz!
jeszcze raz WIELKIE GRATKI!!!!!jak mysmy wyli z radosci is ie cieszyli to Ty chyba nie slyszalas na tym koncu hali ;)

w sumie chyba nie wyszlas zle na tym pociagu,mysmy wracaly w tempie 30km na godzine,bo bylo bardzo slisko.do domu dotarlam o 3 nad ranem.

my przywiezlismy "tylko" BOBa z Hanim i CAC (kolejny do Ch.SK) z Luncią.
pozdowienia dla całej "finałowej" ekipy!

Asia szkoda ze nie wiedziala ze baski trza przytulic i Jacek je sobie wziął bo ja to bym normalnie Ci taką jedną laleńke chetnie przygarnęła,juz Ty wiesz ktora;)
jeszcze raz ogromne gratki!i oby wiecej takich sukcesów!
pozdrawiam iwona

Posted

Ofca - będę pamiętała, że masz chrapkę na jedną "taka maleńką" basenkę... Jak mi gdzieś (oby nie! Tfu, tfu, tfu) zapodzieje się, to będę wiedziała, gdzie jej szukać.:lol:
Ucałowania.
Pzdr.