Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym pojechała jak finanse pozwolą.Obie panienki mają do skończenia Ch.Słowacji i można wyprać psy jednorazowo na Nitrę i na światówkę

Posted

My byśmy mieli 4 Nitrę, a 5 klubową imocno się zastanawiam nad jechaniem tam :razz:
A potem 10 światówka :)

Małe pytanko - jak tam z dojazdem (autem ? samolotem ? pociągiem ?) ? Noclegiem ?

Posted

No własnie! Robi sie psa na bóstwo od razu na światówkę i ma czas na odpoczynek po Nitrze.My mamy Poznań 9,ale jedziemy dzień wcześniej,żeby burki nie były prosto z podróży.

Posted

Parsonek mam pytanko czy można by się ewentualnie z tobą wtedy na nitr zabrać? Ile trzeba na czampiona słowacji? i Jak wygląda koszta takiego wyjadu na słowację?

Posted

Ja bym się też wybrała. Nigdy tam nie byłam, a więc może warto zacząć?
Baski są w sobotę, a dodatkowo w ten dzień jest też wystawa szpiców. Muszę się tylko dopytać, czy baski są zaliczone (wg organizatorów) do szpiców czy też nie. Bo z tym to różnie bywa...
Jeszcze troszkę czasu jest na podjęcie ostatecznej decyzji.
Pzdr.

Posted

My jedziemy teraz do Bratysławy i jeśli uda nam się cos tam wywalczyc to na pewno pojedziemy bo zgłoszenia są do 10.09 :lol:

Byłam na wiosennej - organizacyjnie z butów nie wyrywało - hala zatłoczona duszna i ciasna, ringi takie w miarę, dla małych piesków nawet duże :lol: ale sympatycznie

Posted

4 CAC (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej) od 2 sędziów, CAC muszą być zdobyte w przynajmniej dwóch sezonach wystawowych (sezon wystawowy = rok kalendarzowy), można zamienić 3 R.CAC na CAC – owej zmiany można dokonać tylko raz
Tytuł Grand Champion: moga uzyskac psy posiadające tytuł Championa Słowacji, konieczne sa trzy zwycięstwa w klasie championów w tym jedno na międzynarodowej razem z tytułem CACIB, od 2 różnych sędziów

Posted

Elitesse napisał(a):
ja bede miala miejsce w aucie a nawet 2 ale jade na 2 dni sobota i niedziela

A ile tak wstępnie kosztował by taki wyjazd na osobę?

Posted

zpr napisał(a):
A ile tak wstępnie kosztował by taki wyjazd na osobę?

Ja tak z ciekawości jakby ktoś się chciał podzielić jak mu wychodzą koszty wyjazdów, ja mam średnią coś koło 25-27 zł za 100 km, czyli taka Nitra z Krakowa daje coś koło 170 zł za samochód, tyle że na upartego można jechać nawet w 6 osób.

Dzisiaj nie wiem czy jedziemy - okaże sie koło 10 września, ale jakby to zawsze mogę kogoś zabrać, jak dotychczas najlepiej jeździ mi się z grzywaczami.

Posted

dachenoceras napisał(a):
Ja tak z ciekawości jakby ktoś się chciał podzielić jak mu wychodzą koszty wyjazdów, ja mam średnią coś koło 25-27 zł za 100 km, czyli taka Nitra z Krakowa daje coś koło 170 zł za samochód, tyle że na upartego można jechać nawet w 6 osób.

Dzisiaj nie wiem czy jedziemy - okaże sie koło 10 września, ale jakby to zawsze mogę kogoś zabrać, jak dotychczas najlepiej jeździ mi się z grzywaczami.

Uuuuuu to ja grzywaczem nie dysponuję........:placz:

Posted

dachenoceras napisał(a):

niestety grzywacze sa w inny dzień :placz: , a zawsze były tak jak husiorki no nie fajnie nie fajnie :placz: