Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem o nic konkretnego o amstaffach poza tym, że Collin Gold Bonzo (suczka ze Szczecina) wygrała w obydwa dni klasę championów. O innych amstafach nic nie wiem.

Czy ktoś z Was miał podobne perypetie do moich z płaceniem za wystawę?
Zapłaciłam przekazem pocztowym za obie wystawy jeszcze we wrześniu (w pierwszym terminie) a okazało się, że pieniadze nie doszły i musiałamod nowa płacić na wystawach. Więc w rezultacie na dzień dzisiejszy jestem do tyłu 80 euro.

Czy ktoś miał kiedyś taki przypadek i jak to się później skończyło? czy pieniądze odnalazły się i zostały zwrócone?

Posted

Ja się zastanawiam, czy wszyscy dojechali - pogoda była i jest fatalna (szczególnie okolice Popradu - i wczoraj i dzisiaj); gratuluję zwycięzcom wygranej i samozaparcia! :multi:
ja na pewno nie wybiorę się o tej porze roku w tamte strony! (chociaż mi się opłaciło);)

Pozdrawiam tych, których spotkałam na wystawie!

Posted

Alojzyna napisał(a):
Nie wiem o nic konkretnego o amstaffach poza tym, że Collin Gold Bonzo (suczka ze Szczecina) wygrała w obydwa dni klasę championów. O innych amstafach nic nie wiem.

Czy ktoś z Was miał podobne perypetie do moich z płaceniem za wystawę?
Zapłaciłam przekazem pocztowym za obie wystawy jeszcze we wrześniu (w pierwszym terminie) a okazało się, że pieniadze nie doszły i musiałamod nowa płacić na wystawach. Więc w rezultacie na dzień dzisiejszy jestem do tyłu 80 euro.

Czy ktoś miał kiedyś taki przypadek i jak to się później skończyło? czy pieniądze odnalazły się i zostały zwrócone?

Alojzyna - kojarzę, ze czytałam o takiej sytuacji - tu na forum - i z tego co pamiętam pieniążki zostały zwrócone; dobrze by było, abyś poprosiła kogoś ze Słowaków o monitowanie sprawy (moze się ktoś taki znajdzie);
trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy! :)

Posted

warg2003warg napisał(a):
To się pochwalę - mój prawie 10- letni szeltik skończył Ch.Weteranów SK:lol:

Super! Zawsze mi miło jak widzę starsze psiutki na ringu!

Posted

uff wlasnie wrocilismy do domu :) mam nadzieje ze Asiaczek dotarla szczesliwie !! jeszcze raz GRATULUJEMY !!!! :laola:

moj Wacio w sobote na klubowej V1 CAC a w niedziele na miedzynarodowej V1 CAC i r.CACIB w klasie posredniej :multi:
Watkowi brakuje w tej chwili 1 CACa w przyszlym roku do ukonczenia CH.SK ( ma juz 4 :eviltong: )
Zadra wystawiana tylko na miedzynarodowce V1 CAC CACIB i BOB kl.championow :multi: :multi: , zdobyla tutaj swojego 3 caciba i byc moze juz niedlugo zakonczy Intera ;)

dodam jeszcze ze wystawiany przeze mnie Hibiscus mengo Celebration V1 CAC w klasie championow

Posted

bongobongo napisał(a):
Beagle było 66. Jak chcesz to mogę Ci wklepać niektóre klasy.;)

To tym bardziej brawa dla Monaca!! :evil_lol: A więc prosilabym psy championy :)

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!! i wszystkich wygranych mniej i bardziej !!!

Asiaczku zdjęcia z finałów wezmę ci na światówkę na CD

Nam też nieźle poszło - Blusik skończył Młodzieżowy Championat Słowacji

Posted

[quote name='jo-jo']Eli Gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi:

Anovi a Ty co się nei chwalisz :razz: :loveu:
Jojeczku... no bo to tak nie wypada.. :oops: :lol:
No ale jak już zostaliśmy wywołani do odpowiedzi, to się chwalimy..
OKEY OLGA Oregon CAC, NSwR, CACIB, BOB
no i podrostek NIOBE Magiczne Koło CAC, Res.CACIB.
i taaaaaak :multi::multi::multi::multi::multi::multi: się cieszymy :D

Zaczynam się tylko niepokoić troszkę o Asiaczka, że tak długo Jej tu nie widać... Miała wracać pociągiem... a tu nadal cisza...
Mam nadzieję, że wróciła spokojnie do domku..

Posted

Bardzo skrótowo, bo czas mi się szalenie skurczył (potem napiszę, dlaczego).
Dzieki, dzięki, dzięki za kciuki, brawa i pamięc!
O Zwycięstwo Wystawy konkuraliśmy (tzn. Farik i ja) z przepieknym czeskim lhasa apso. I musze powiedziec, że przy tak pieknym psie, Farik byl prawie bez szans, a bo to bez piórek przy ziemi, a bo to bez włosa...:lol:
Ale i tak plan został wykonany w 200 %!!!
Więcej napisze dzis w nocy, OK?
Pzdr.

Posted

[quote name='anovi']Jojeczku... no bo to tak nie wypada.. :oops: :lol:

Zaczynam się tylko niepokoić troszkę o Asiaczka, że tak długo Jej tu nie widać... Miała wracać pociągiem... a tu nadal cisza...

No Nareszcie :loveu:
Gratulacje :multi: :multi:

Asiaczku Gratuluje, nie wiem dokładnie czego, ale Gratuluje :loveu:

Posted

[quote name='anovi']Jojeczku... no bo to tak nie wypada.. :oops: :lol:

[SIZE="5"]Wielkie gratulacje dla dożych Dam :multi: :multi: :multi: .

[quote name='Asiaczek']Bardzo skrótowo, bo czas mi się szalenie skurczył (potem napiszę, dlaczego).
Dzieki, dzięki, dzięki za kciuki, brawa i pamięc!
O Zwycięstwo Wystawy konkuraliśmy (tzn. Farik i ja) z przepieknym czeskim lhasa apso. I musze powiedziec, że przy tak pieknym psie, Farik byl prawie bez szans, a bo to bez piórek przy ziemi, a bo to bez włosa...:lol:
Ale i tak plan został wykonany w 200 %!!!
Więcej napisze dzis w nocy, OK?
Pzdr.

[SIZE="5"]Wielkie gratulacje Asiaczku :multi: :multi: :multi: . - dobrze trzymałam kciuki :roll:

Posted

ASIACZKU MOJE OGROMNE PRZEOGROMNE I JESZCZE WIEKSZE GRATULACJE :) :) :) :)
:smilecol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola:

Naprawdę bardzo sie cieszymy :)

to i my sie pochwalimy Winterfrost's Pegaso vel Mumin :) ukończył Ml CH. Sk i dostaliśmy też BOBa :)