Smile of Red Witch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A czy ma ktos moze wyniki z dziejszej klubowki terierow?? Najbardziej chodzi mi o amstaffy. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 amstaffka1978 napisał(a):A czy ma ktos moze wyniki z dziejszej klubowki terierow?? Najbardziej chodzi mi o amstaffy. też jestem ciekawa ;) Quote
Alojzyna Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nie wiem o nic konkretnego o amstaffach poza tym, że Collin Gold Bonzo (suczka ze Szczecina) wygrała w obydwa dni klasę championów. O innych amstafach nic nie wiem. Czy ktoś z Was miał podobne perypetie do moich z płaceniem za wystawę? Zapłaciłam przekazem pocztowym za obie wystawy jeszcze we wrześniu (w pierwszym terminie) a okazało się, że pieniadze nie doszły i musiałamod nowa płacić na wystawach. Więc w rezultacie na dzień dzisiejszy jestem do tyłu 80 euro. Czy ktoś miał kiedyś taki przypadek i jak to się później skończyło? czy pieniądze odnalazły się i zostały zwrócone? Quote
Em-ka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja się zastanawiam, czy wszyscy dojechali - pogoda była i jest fatalna (szczególnie okolice Popradu - i wczoraj i dzisiaj); gratuluję zwycięzcom wygranej i samozaparcia! :multi: ja na pewno nie wybiorę się o tej porze roku w tamte strony! (chociaż mi się opłaciło);) Pozdrawiam tych, których spotkałam na wystawie! Quote
Em-ka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Alojzyna napisał(a):Nie wiem o nic konkretnego o amstaffach poza tym, że Collin Gold Bonzo (suczka ze Szczecina) wygrała w obydwa dni klasę championów. O innych amstafach nic nie wiem. Czy ktoś z Was miał podobne perypetie do moich z płaceniem za wystawę? Zapłaciłam przekazem pocztowym za obie wystawy jeszcze we wrześniu (w pierwszym terminie) a okazało się, że pieniadze nie doszły i musiałamod nowa płacić na wystawach. Więc w rezultacie na dzień dzisiejszy jestem do tyłu 80 euro. Czy ktoś miał kiedyś taki przypadek i jak to się później skończyło? czy pieniądze odnalazły się i zostały zwrócone? Alojzyna - kojarzę, ze czytałam o takiej sytuacji - tu na forum - i z tego co pamiętam pieniążki zostały zwrócone; dobrze by było, abyś poprosiła kogoś ze Słowaków o monitowanie sprawy (moze się ktoś taki znajdzie); trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy! :) Quote
Agappe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bardzo prosze o stawke rasy AKITA (Inu - japońska) Quote
warg2003warg Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To się pochwalę - mój prawie 10- letni szeltik skończył Ch.Weteranów SK:lol: Quote
Agappe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ch.weteranów???? nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego ;) no ale gratulacje!!! :) Quote
warg2003warg Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Tak jak młodzieowy nie daje prawa uczestnictwa w klasie championów. Dziękuje. Quote
Martach1 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Gratuluje wszystkim sukcesów na wystawie. czy można prosić o stawke Australian Silky Terrierów z wystawy:cool3: Quote
Basik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 warg2003warg napisał(a):To się pochwalę - mój prawie 10- letni szeltik skończył Ch.Weteranów SK:lol: Super! Zawsze mi miło jak widzę starsze psiutki na ringu! Quote
Elitesse Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 uff wlasnie wrocilismy do domu :) mam nadzieje ze Asiaczek dotarla szczesliwie !! jeszcze raz GRATULUJEMY !!!! :laola: moj Wacio w sobote na klubowej V1 CAC a w niedziele na miedzynarodowej V1 CAC i r.CACIB w klasie posredniej :multi: Watkowi brakuje w tej chwili 1 CACa w przyszlym roku do ukonczenia CH.SK ( ma juz 4 :eviltong: ) Zadra wystawiana tylko na miedzynarodowce V1 CAC CACIB i BOB kl.championow :multi: :multi: , zdobyla tutaj swojego 3 caciba i byc moze juz niedlugo zakonczy Intera ;) dodam jeszcze ze wystawiany przeze mnie Hibiscus mengo Celebration V1 CAC w klasie championow Quote
Basik Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gratulacje!!!!! Jak odsapniesz poproszę o foto stawki labradorów :) Quote
Agasia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 bongobongo napisał(a):Beagle było 66. Jak chcesz to mogę Ci wklepać niektóre klasy.;) To tym bardziej brawa dla Monaca!! :evil_lol: A więc prosilabym psy championy :) Quote
Irviers Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A ja bardzo prosze o staweczke sznaucer miniaturowego czarnego :) Quote
Musiałek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!! i wszystkich wygranych mniej i bardziej !!! Asiaczku zdjęcia z finałów wezmę ci na światówkę na CD Nam też nieźle poszło - Blusik skończył Młodzieżowy Championat Słowacji Quote
zpr Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ASIACZKU JAK WAM POSZŁO NA BIS!!!! WSZYSCY MOCNO TRZYMALIŚMY KCIUKI!!!! ODEZWIJ SIĘ!!! :lol: :mad: Quote
jo-jo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Eli Gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: Anovi a Ty co się nei chwalisz :razz: :loveu: Quote
anovi Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='jo-jo']Eli Gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: Anovi a Ty co się nei chwalisz :razz: :loveu: Jojeczku... no bo to tak nie wypada.. :oops: :lol: No ale jak już zostaliśmy wywołani do odpowiedzi, to się chwalimy.. OKEY OLGA Oregon CAC, NSwR, CACIB, BOB no i podrostek NIOBE Magiczne Koło CAC, Res.CACIB. i taaaaaak :multi::multi::multi::multi::multi::multi: się cieszymy :D Zaczynam się tylko niepokoić troszkę o Asiaczka, że tak długo Jej tu nie widać... Miała wracać pociągiem... a tu nadal cisza... Mam nadzieję, że wróciła spokojnie do domku.. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Bardzo skrótowo, bo czas mi się szalenie skurczył (potem napiszę, dlaczego). Dzieki, dzięki, dzięki za kciuki, brawa i pamięc! O Zwycięstwo Wystawy konkuraliśmy (tzn. Farik i ja) z przepieknym czeskim lhasa apso. I musze powiedziec, że przy tak pieknym psie, Farik byl prawie bez szans, a bo to bez piórek przy ziemi, a bo to bez włosa...:lol: Ale i tak plan został wykonany w 200 %!!! Więcej napisze dzis w nocy, OK? Pzdr. Quote
jo-jo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='anovi']Jojeczku... no bo to tak nie wypada.. :oops: :lol: No ale jak już zostaliśmy wywołani do odpowiedzi, to się chwalimy.. OKEY OLGA Oregon CAC, NSwR, CACIB, BOB no i podrostek NIOBE Magiczne Koło CAC, Res.CACIB. i taaaaaak :multi::multi::multi::multi::multi::multi: się cieszymy :D Zaczynam się tylko niepokoić troszkę o Asiaczka, że tak długo Jej tu nie widać... Miała wracać pociągiem... a tu nadal cisza... Mam nadzieję, że wróciła spokojnie do domku.. No Nareszcie :loveu: Gratulacje :multi: :multi: Asiaczku Gratuluje, nie wiem dokładnie czego, ale Gratuluje :loveu: Quote
simbik Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='anovi']Jojeczku... no bo to tak nie wypada.. :oops: :lol: No ale jak już zostaliśmy wywołani do odpowiedzi, to się chwalimy.. OKEY OLGA Oregon CAC, NSwR, CACIB, BOB no i podrostek NIOBE Magiczne Koło CAC, Res.CACIB. i taaaaaak :multi::multi::multi::multi::multi::multi: się cieszymy :D Zaczynam się tylko niepokoić troszkę o Asiaczka, że tak długo Jej tu nie widać... Miała wracać pociągiem... a tu nadal cisza... Mam nadzieję, że wróciła spokojnie do domku.. [SIZE="5"]Wielkie gratulacje dla dożych Dam :multi: :multi: :multi: . [quote name='Asiaczek']Bardzo skrótowo, bo czas mi się szalenie skurczył (potem napiszę, dlaczego). Dzieki, dzięki, dzięki za kciuki, brawa i pamięc! O Zwycięstwo Wystawy konkuraliśmy (tzn. Farik i ja) z przepieknym czeskim lhasa apso. I musze powiedziec, że przy tak pieknym psie, Farik byl prawie bez szans, a bo to bez piórek przy ziemi, a bo to bez włosa...:lol: Ale i tak plan został wykonany w 200 %!!! Więcej napisze dzis w nocy, OK? Pzdr. [SIZE="5"]Wielkie gratulacje Asiaczku :multi: :multi: :multi: . - dobrze trzymałam kciuki :roll: Quote
Nitor-Nivalis Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ASIACZKU MOJE OGROMNE PRZEOGROMNE I JESZCZE WIEKSZE GRATULACJE :) :) :) :) :smilecol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola: Naprawdę bardzo sie cieszymy :) to i my sie pochwalimy Winterfrost's Pegaso vel Mumin :) ukończył Ml CH. Sk i dostaliśmy też BOBa :) Quote
Recommended Posts