anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PANGEA napisał(a):Te trasy sie chyba nie pokrywaja :( My jedziemy przez Chyzne, Banska Bystrzyce i dalej na Bratyslawe. A Wy przez Cieszyn i do Nitry od strony Czech. Spotkamy sie w Nitrze :multi: My jedziemy na Czeski Cieszyn, potem na Cadce, a potem na Bratysławę - tam moglibyśmy się spotkać.. :razz: Quote
asiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PANGEA a ile myślicie, że wam zajmie dojazd do Nitry? tam jeszcze nie jechałam... Quote
asiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 aaa i jeszcze jedno - czy potrzebne są winiety na tej trasie? bo do Banskiej nie ale nie wiem jak dalej Quote
anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 asiek napisał(a):aaa i jeszcze jedno - czy potrzebne są winiety na tej trasie? bo do Banskiej nie ale nie wiem jak dalej asiek z tego co wiem są potrzebne, bo podobno lubią sobie sprawdzać... i walą mandaty że hej.. :roll:. Ale ja tam nie byłam, to tylko informacje od znajomych ;) Quote
PANGEA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 asiek napisał(a):aaa i jeszcze jedno - czy potrzebne są winiety na tej trasie? bo do Banskiej nie ale nie wiem jak dalej Tak jest potrzebna. Tam jest jakis kawalek drogi ekspresowej. Internetowa mapa mowi, ze 5 godzin. Quote
anovi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 PANGEA napisał(a):Tak jest potrzebna. Tam jest jakis kawalek drogi ekspresowej. Internetowa mapa mowi, ze 5 godzin. A bo to wszędzie pisze co innego :roll: :lol: Mój znajomy jdździł z G-ic tak ok 4,5 ja jak patrzyłam na mapę internetową to mi wyskoczyło, że 6 h :crazyeye: W każdym razie chyba przyjmę, ze ok 5 :D Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czy ktos moze zna juz jakies wyniki z Nitry, najbardziej mnie interesuje jak poszlo 2 amstaffom, a dokladnie El Torro Gold Bonzo, oraz Shakira Mon-Staff. Quote
zpr Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Basenji ASIACZKA BOG V i BIS Dnia!!!! Gratulacje Joasiu!!!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
PARSONRK Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='zpr']Basenji ASIACZKA BOG V i BIS Dnia!!!! Gratulacje Joasiu!!!! :loveu: :multi: :loveu: :-o Gratulacje i czekamy na dalsze info :):multi: Quote
Agappe Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='zpr']Basenji ASIACZKA BOG V i BIS Dnia!!!! Gratulacje Joasiu!!!! :loveu: :multi: :loveu: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromnie gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a wiadomo który to basek tak zaszalał??????:roll: Quote
bongobongo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ogromne gratulacje dla naszej współtowarzyszki podróży!!!:multi: :laola: Brawo Asiaczek!!!!! [SIZE=5][SIZE=4]Korzystając z okazji tak skromnie napiszę, że nasz Gold Charger Buldożer zdobył CAC, CACIB i BOB!!:multi: :multi: Quote
Ludiana Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Gratulacje dla dzisiejszych zycięzców :klacz: :klacz: :klacz: Czy będzie można prosić stawkę sznaucerków min. pieprz i sól z góry dzięki :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No pięknie! A może ktoś mi podać Seterki / psy / klase championów? :) Quote
Agasia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jeszcze raz brawo dla Farika Asiaczka!! :) I oczywiscie gratulacje dla tych innych - mniejszych zwycięzcow! Quote
Florka_xyz Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dla Wszystkich Serdeczne Gratulacje :klacz: :lol: :lol: Quote
anovi Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 WIELKIE GRATULACJE dla Asiaczka i Jej baska jak i dla bongobongo i buldoźka :multi::multi::multi: oraz pozostałych Naszych reprezentantów :D Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja bardzo pilnie potrzebuje lokat amstaffow a dokladnie EL TORRO GOLD BONZO oraz SHAKIRA MON-STAFF, bardzo prosze o pomoc, bo niestety nie moge sie dodzwonic do wlascicielki tych psow. Quote
Savannah Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :loveu:BRAWO ASIACZKI !!!!!!!!!:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nikt nie wie nic o amstaffach ?? Quote
monikastanko Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 EL TORRO CAC ,RES.CACIB:lol: SHAKIRA WO LOK 1:cool3: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dzieki monia, umieralam z ciekawosci jak wam poszlo, buziaczki dla zwyciezcow. Quote
bongobongo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ludiana napisał(a): Czy będzie można prosić stawkę sznaucerków min. pieprz i sól z góry dzięki :lol: PSY kl. szceniaków: XPRESSO Z DIXIE kl. młodzieży: CHARLIE WILD RANE MARLOWE JADYA kl. pośrednia: BASTIEN HAPPY MAFIAN CHOTTANS VAGABOND FOR ME PONTIAC GRASANT kl. otwarta: DANGEROUS D'ARTAGNAN HAJAN POLONIA GANG LEKSALAND SANCHO DEL BERROCAL kl.(niejestem pewna dlatego będie po niemiecku)ehrenklasse: RAMPAGE'S LOVE Z DIXIE SUKI kl. młodzieży: SWEET LOVE HERMES kl.pośrednia: DELIGHT GRAND CALVERA DOMINIQUE OK- ER kl. otwarta: FILOMENA REZLARK VOGUE Z DIXIE kl. championów NOBLE MONUMENT'S, CH. CHECH Quote
dzasta Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Bongobongo serdeczne gratki dla Chargera :klacz: :klacz::klacz::klacz: za kolejne wielkie osiągnięcia!!! A mogłabym prosić jeśli znasz wyniki staszków szczególnie chodzi mi o Cartmana SWNŻ i o to jak mu poszło :) Z góry dziękuje i pozdrawiam Quote
dorotal Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :lol::lol::lol::lol:Gratulacje dla Asiaczka i Bongobongo :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Poprosze o stawke buldoga francuskiego psy klasa otwarta i championi Quote
Recommended Posts