Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
pewnie że obfocę jak w Zabrzu :lol:

No to trzymamy kciuki za Wasz kolejny sukces, czekamy na dobre wieści i foteczki! :lol: :multi: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
nie wiem Asiaczku jak ty to zrobilas - moze ciebie bardziej lubia na Slowacji ale ja w dalszym ciagu nie mam potwierdzenia :evil_lol:

No my też nadal nie mamy potwierdzenia, momo że już mamy zapłacone.. Chyba pojedziemy prawie w ślepo.. :razz:

Posted

monikastanko napisał(a):
my też mamy potwierdzenie hura:multi:

I my się doczekaliśmy :D jak wróciłam dziś z pracy, to czekały na nas potwierdzenia w skrzynce :D No to chyba jedziemy :multi::multi::multi: Oczywiście jak nie zapomnę dla młodszej wyrobić paszportu :evil_lol: Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie skleroza, bo jak na razie to idzie mi świetnie - zapominam od tygodnia :shake:

Posted

Anovi - no to supełek na chusteczce lub "gdzie indziej", zapis w komórce i niech przypomina, duża kartka na drzwiach w domu, kartka w pracy itp. Nie możesz nas zawieść...
Pzdr.

Posted

wysłałam maila i nawet otrzymałam odpowiedź tak więc przyjęci jestesmy :)
tyle, że osoba która do mnie napisała też jest zdziwiona, że jeszcze potwierdzenie pocztą do mnie nie dotarło

Posted

[quote name='Elitesse']jak najlepiej dojechac do Nitry od strony Katowic ??

Bardzo proszę:
Katowice - Cieszyn - Czeski Cieszyn - Jablunkov - Cadca - Zilina i dalej autostradą do samej Nitry :)
Odcinek Czeski Cieszyn - Cadca ( długości ok. 50 km) był jeszcze w marcu kiepskiej jakości, ale rozmawiałam wczoraj z koleżanką, która jechała tą trasą jakieś 3 tygodnie temu i ona poinformowała mnie, że droga została w znacznym stopniu naprawiona.
Natomiast autostrada teraz zaczyna sie już zaraz za Cadcą ;)

pozdrawiam

Posted

kadziumia napisał(a):
Bardzo proszę:
Katowice - Cieszyn - Czeski Cieszyn - Jablunkov - Cadca - Zilina i dalej autostradą do samej Nitry :)

Tak jak pisze Kadziumia, dodam tylko ze od Ziliny caly czas na Bratyslave z tym ze na wysokosci Trnavy trzeba odbic na wschod na Nitre. Droga jest prosta i dobrze oznakowana ;)

Posted

kadziumia napisał(a):
Bardzo proszę:
Odcinek Czeski Cieszyn - Cadca ( długości ok. 50 km) był jeszcze w marcu kiepskiej jakości, ale rozmawiałam wczoraj z koleżanką, która jechała tą trasą jakieś 3 tygodnie temu i ona poinformowała mnie, że droga została w znacznym stopniu naprawiona.
Natomiast autostrada teraz zaczyna sie już zaraz za Cadcą ;)

pozdrawiam

Autostrada nie zaczyna sie za Cadca ale kawalek za Zylina.:razz:
Wiosna odcinek drogi przechodzacy przez Czechy byl tragiczny. teraz jest zdecydowana poprawa.