anovi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja mojego "Konika" wezme na pewno! :lol:(Konica-Minolta). Pzdr. Dobrze, że przynajmniej jedna z Nas (czytaj Ty) :lol: ma głowę na karku i nie zapomina o tym co trzeba :lol::lol: Quote
Bardotka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 anovi napisał(a):Dorotko, raczej tak... a czemu pytasz? Ty też?? :lol: Hi hi hi, ano wybieram się ale z maluszkiem:))) Quote
Bardotka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Jezusicku! !! To mam jechać czy lepiej nie?! Pzdr. Eeeeee, znając Musiałka to chyba nie masz się czego bać:razz: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Bardotka napisał(a):Eeeeee, znając Musiałka to chyba nie masz się czego bać:razz: :diabloti: Tak, teraz (po wymianie korespondencji z Musiałkiem) już wiem, że mogę jechać.:lol: Pzdr. Quote
anovi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bardotka napisał(a):Hi hi hi, ano wybieram się ale z maluszkiem:))) Ooo! to się cieszę, że będziemy się widzieć :lol: mam nadzieję :lol: Dorotko, ale z jakim maluszkiem?? coś mi umknęło ?? :-o :razz: Quote
Bardotka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 anovi napisał(a):Ooo! to się cieszę, że będziemy się widzieć :lol: mam nadzieję :lol: Dorotko, ale z jakim maluszkiem?? coś mi umknęło ?? :-o :razz: No niestety, chyba się nie zobaczymy bo w inne dni jesteśmy:-( Ale kciuki będę za was trzymała:multi: Nic ci nie umknęło - ja po prostu nie z doziem tylko z kurdupelkiem - corgi - jadę:cool3: Duduś mój łaciaty, jak na razie nie wystawowy jest jeszcze przez jakiś czas:shake: Quote
anovi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bardotka napisał(a):No niestety, chyba się nie zobaczymy bo w inne dni jesteśmy:-( Ale kciuki będę za was trzymała:multi: Nic ci nie umknęło - ja po prostu nie z doziem tylko z kurdupelkiem - corgi - jadę:cool3: Duduś mój łaciaty, jak na razie nie wystawowy jest jeszcze przez jakiś czas:shake: Ale szkoda :( myślałam, ze się spotkamy.. :shake: Quote
Bardotka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 anovi napisał(a):Ale szkoda :( myślałam, ze się spotkamy.. :shake: No niestety ja na razie z Dudusiem odpadam - odbijemy sobie w przyszłym roku:evil_lol: jak się da oczywiście:roll: Quote
Elitesse Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 orientujecie sie czy beda podane stawki ilosciowe ? przez czerwcowa Nitra byly ale to chyba inny organizator byl wtedy :roll: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Może trzeba było spytać się p. Matyasa w Zabrzu? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 To zależy od terminu zgłoszenia; w I terminie - 20 Euro, a w II - chyba 40. Ale tego Ii terminu nie jestem pewna, sorki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A ja dzisiaj dostałam potwierdzenie! Hurra!!! Mam ring nr 13, numerki: 930 931 934 935. A więc jest jakaś konkurencja... A co u Was? pzdr. Quote
Elitesse Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj dostałam potwierdzenie! Hurra!!! Mam ring nr 13, numerki: 930 931 934 935. A więc jest jakaś konkurencja... A co u Was? pzdr. wow ale szybko !! :crazyeye: do mnie jeszcze nic nie doszlo - ale jestem dobrej mysli - jeszcze poltorej tygodnia do wystawy a na klubowke pewno znowu nie dostane na czas i bede musiala smsem potwierdzac :evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Asiaczek napisał(a):Może nie będzie tak źle... Pzdr. tylko wiesz na klubowke dopiero co skonczyli przyjmowanie zgloszen :evil_lol: w zeszlym roku doszlo chyba we wtorek po wystawie Quote
Asiaczek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ale jakoś "inaczej" potwierdzałaś klubówkę? Bo jeżeli wiesz, że psiaki przyjęte, to na groma Ci potwierdzenie? Wystarczy przyjechać 30 min. wczesniej (?) i wszystko da się wyjaśnić!:lol: Pzdr. Quote
Musiałek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 a czy oni dają na stronie jakis plan sędziowania ???? Quote
dorotal Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Tu masz rozpisanie ringów http://www.nitracanis.sk/11_06/rozdelenie_kruhov.pdf a tu spis wystawców http://www.nitracanis.sk/11_06/zoznam_vystavovatelov.pdf Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dorotko skąd Ty to wszystko zawsze pierwsza zdobywasz? :) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dorotal - pięknie dziękujemy za linki. Naprawdę się przydały! Pzdr. Quote
PARSONRK Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Wieelka prośba do jadących na Nitracanis. Proszę o parę fotek parsonków :modla: i staweczkę oczywiście :) Quote
Elitesse Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 o widze ze jestesmy przyjeci ! :multi: :multi: Quote
Musiałek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 My nie mamy jeszcze potwierdzenia ale jestesmy przyjęci :multi: :multi: i wchodzę jako pierwszy pies na ring :lol: Quote
Gra... Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Musiałek napisał(a):My nie mamy jeszcze potwierdzenia ale jestesmy przyjęci :multi: :multi: i wchodzę jako pierwszy pies na ring :lol: Musiałku, a jak już zejdziesz z ringu z BOBem, to mam nadzieję, że wiesz co potem masz obfocić?? :evil_lol: :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts