gwiezdny-wyslannik Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Oj tak, każdemu pisze to samo. Ale bardzo mi się podoba, że odpisuje na każdą wiadomość! I to po polsku! :) :) :) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 To rzeczywiście b. ładnie z Jego strony. A że w ten sposób może pomóc nam-wystawcom, to super! Ja tam się baaaardzo cieszę z tego powodu.:lol: Pzdr. Quote
Różyczka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Różyczka']Chciałabym zapytać się czy ktoś nie wie ile kosztuje wstęp na wystawę? bo chciałam jechać pooglądać I jaki jest dokładny adres wystawy? Z góry dziękuję Proszę o odpowiedź gdzie to jest i ile wstęp? Z góry dziękuję za odpowiedź Quote
Nitor-Nivalis Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 a ma ktos moze namiar na jakis fajny najlepiej tani hotel pensjonat ? Quote
Musiałek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Na wystawie w Zabrzu miałam przyjemność porozmawiania z panem Matyjasem - przeuroczy człowiek i sędzia. Przyjął od nas pieniądze za Nitrę BO... " za dużo płacicie za przelewy!!! i w trosce o was przyjąłem pieniążki za I termin" to naprawdę bardzo niespotykana postawa, uprzejmość i olbrzymia zachęta aby częściej do Słowacji jeżdzić :lol: Duże brawa dla tego Pana !!!:multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Musiałku Koffany - co do p. Matyasa, to znamy go i wiemy, że pod pozorami oschłego faceta, to w rzeczywistości sympatyczny facet i naprawdę życzliwy innym.:klacz: Przy okazji - dziękuję cieplutko za pomoc.:calus: Pzdr. Quote
ofca Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Musiałku Koffany - co do p. Matyasa, to znamy go i wiemy, że pod pozorami oschłego faceta, to w rzeczywistości . i zna sie na malamutach co jest zadkoscia:lol: Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ...i w baskach sędziował 2 razy tak samo. A więc ma swoje typy!:lol: Pzdr. Quote
Bardotka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):...i w baskach sędziował 2 razy tak samo. A więc ma swoje typy!:lol: Pzdr. Dziewczynki, dajcie spokój bo mu uszka czerwienieją:razz: Quote
Musiałek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):...i w baskach sędziował 2 razy tak samo. A więc ma swoje typy!:lol: Pzdr. a ja nawet wiem jakie bo z nim o tobie rozmawaiałam :evil_lol: Quote
anovi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Różyczka napisał(a):Proszę o odpowiedź gdzie to jest i ile wstęp? Z góry dziękuję za odpowiedź Różyczko tu masz adres stronki http://www.nitracanis.sk/ chyba znajdziesz tam wszystkie informacje... A jeśli nie, zawsze chyba możesz napisać maila - nawet po Polsku :) Quote
Różyczka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Tam nie ma adresu wystawy jest tylko związku (no chyba że czegoś nie dowidzę ) Pomysł z mailem jest świetny chyba właśnie tak zrobię Myślałam że może ktoś z dogomaniaków będzie wystawiać dlatego pytałam Śliczne dzięki za odpowiedź Quote
anovi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Różyczka napisał(a):Tam nie ma adresu wystawy jest tylko związku (no chyba że czegoś nie dowidzę ) Pomysł z mailem jest świetny chyba właśnie tak zrobię Myślałam że może ktoś z dogomaniaków będzie wystawiać dlatego pytałam Śliczne dzięki za odpowiedź No ja np. będę.. ale jeszcze nie byłam tak daleko by sprawdzać adres wystawy :evil_lol: Róźyczko jak się czegoś dowiesz po napisaniu maila daj nam znać - proszę :) Nie będę w takim razie dodatkowo zawracać im głowy dublowaniem maili :p Pozdr. Quote
Bardotka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 anovi napisał(a):No ja np. będę.. ale jeszcze nie byłam tak daleko by sprawdzać adres wystawy :evil_lol: Róźyczko jak się czegoś dowiesz po napisaniu maila daj nam znać - proszę :) Nie będę w takim razie dodatkowo zawracać im głowy dublowaniem maili :p Pozdr. Hejki, Iwonko wybieracie się do Nitry???? Quote
Elitesse Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 wystawa jest na terenach wystawowych ARGOKOMPLEX - tego naprawde nie da sie w Nitrze przeoczyc !! Quote
Różyczka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dostałam odpowiedź i adres jak powyżej Cena wejścia dla dorosłej osoby 50 sk, katalog 70sk Gdyby ktoś jeszcze jechał oglądać a nie wystawiać bo tak wszystko w cenie Mam nadzieję że nie przeoczę bo zdolna jestem Quote
anovi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Bardotka napisał(a):Hejki, Iwonko wybieracie się do Nitry???? Dorotko, raczej tak... a czemu pytasz? Ty też?? :lol: Quote
anovi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Elitesse napisał(a):wystawa jest na terenach wystawowych ARGOKOMPLEX - tego naprawde nie da sie w Nitrze przeoczyc !! Elitesse dzięki WIELKIE :) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Musiałek napisał(a):a ja nawet wiem jakie bo z nim o tobie rozmawaiałam :evil_lol: Jezusicku! !! To mam jechać czy lepiej nie?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Bardotka napisał(a):Dziewczynki, dajcie spokój bo mu uszka czerwienieją:razz: Dobrego nigdy za wiele.:lol: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 anovi napisał(a):No ja np. będę.. ale jeszcze nie byłam tak daleko by sprawdzać adres wystawy :evil_lol: Róźyczko jak się czegoś dowiesz po napisaniu maila daj nam znać - proszę :) Nie będę w takim razie dodatkowo zawracać im głowy dublowaniem maili :p Pozdr. Anovi - bedziesz?! To super! Może będzie okazja do zrobienia paru fotek, co Ty nato? Jak nie na ringu to może gdzieś poza terenem... Pzdr. Quote
anovi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Anovi - bedziesz?! To super! Może będzie okazja do zrobienia paru fotek, co Ty nato? Jak nie na ringu to może gdzieś poza terenem... Pzdr. Asiaczku, jak na dzisiejszy dziń - mamy zamiar jechać ;) tzn. jesteśmy zgłoszone, zapłacone - a czy pojedziemy? czas pokaże :) Mam nadzieję, że tak:) Fotki :lol: b. chętnie Asiaczku :lol: Zapiszę sobie chyba już dziś by wziąść aparacik .. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja mojego "Konika" wezme na pewno! :lol:(Konica-Minolta). Pzdr. Quote
Recommended Posts